Каква коса обикновено се харесва на мъжете: цвят, дължина, прическа

By | 12.05.2018

Любим цвят и прическа. Това, което не реагирали момчета. Какви косата най-много харесват мъжете и защо: статистика в детайли. Цвят и дължина на косата момичета, определено, не определят чувствата на мъжете.

Цвят и дължина на косата момичета, определено, не определят чувствата на мъжете. Но ако те харесват, това е хубав бонус в спестовната касичка на дами. Така че на кого му е възможно да се получи? Ние ще ви кажем кои косата привличат силният пол и защо, развеем митове относно популярността на блондинки. Ще научите от интересни червенокоси, шатенки и брюнетки. Освен това, ние проведохме проучване и е установено, което не се момчета и прическите, те се считат за красиви.

Каква коса предпочитат момчета

Мъжете обръщат внимание и на дължина, и на цвят, прическа и бижута.

Най-добрата дължина според мъжки пол

За да разберете как стоят нещата, ние проведохме анкета сред мъже на възраст 30-40 години. Според получените данни, 60% от анкетираните предпочитат жени с дълги коси, ассоциируя им прическа с мекота, естествена красота, славянските традиции.

Средната дължина привлича 25% от анкетираните своята гъвкавост, простота и модерност. И само 15% от мъжете предпочитат къси прически своите спутниц, мотивирани и организирани. Те са свързани с деловитостью, бизнеса, твърд характер и висок интелект.

Всеки втори от анкетираните е придържал към такава гледна точка, че добре поддържан вид, натурален блясък и чистота е много по-важно дължината на косата.

Какъв цвят харесва

Каква коса обикновено се харесва на мъжете: цвят, дължина, прическа

Червенокоса момиче

Червена коса , привлича вниманието на мъжете, склонного към риск, авантюрам, готов на смели и нетрадиционни решения. Техните обладательницам имал особена харизма, която като магнит привлича противоположния пол. Не напразно червена в средните векове вярвали на изтърпяване на наказанието.

Шатенок , според нашата статистика, избират силни и отдадени хора. В компанията на приятелите си и сред колегите им смятат отговорни, енергични и высокоинтеллектуальными. Често ги наричат „фатални дами“.

Не забравяйте стария спор за блондинки и брюнетки за това, който се радва на голяма популярност сред мъжете? Стереотипите са разбити! Около 80% от анкетираните в първите секунди разговор се обръща внимание на блондинка единствено благодарение на яркост на цвета на косата. Но по-често именно с брюнетками те завод сериозни отношения, ето така психология!

Светла коса често вреди на кариерата си, 2/3 от представителите на силния пол са сигурни, че блондинки могат да бъдат прекрасни домохозяйками, но не и лидери.

Дами с руса коса изглеждат слаби, човек се стреми да защити, приласкать, топло ги и по всякакъв начин да им помогне.

Психолозите твърдят, че брюнеткам по-лесно да получи тласък, силният пол ги възприема по-сериозно. Човек по-лесно да имат разговор на бизнес или универсални теми, задача на жената — да се възползват от това и продължи да разговаря.

Розови, зелени, сини и други ексцентрични цветове отблъскват момчета. Харесва те ли е, че тийнейджърите. Не всичко е еднозначно и с русыми коси, като момичета много млади хора се възприемат като сиви мишки.

Как стоят нещата с прическа

Полагане трябва да съответства на възрастта, мястото, събитието и облеклото. Свобода косата с кристали не са подходящи за делови обяд, така също и набързо сглобени „конска“ опашка с обикновена гумена лента за корпоративни партита.

Каква коса обикновено се харесва на мъжете: цвят, дължина, прическа Повечето мъже харесват свобода косата, прави или с локонами. В края на краищата те са свързани с женственост, грация, красота.

Специална пикантность момиче придава на прическата с локонами, събрани зад гърба си и ниспадающими от двете страни, при ушите.

Гульки и бабеты също в някаква степен са привлечени от мъже, но те са подходящи само за дамите на възраст.

Що се отнася до бретон , то тогава, според проучване, тя изглежда секси на всяка форма на 60% от анкетираните.

Огромно значение има не само от косата, но и фигурата на жената. Коя ви харесва повече момчета ? Вие ще бъдете в шок! Това изобщо не е пълна бедрата, като цяло, можете да прочетете в друга наша статия…

А знаеш, че лоша коса могат да бъдат от проблеми с имунитет? Как да се укрепи имунната система , пише в друга публикация. Ще намерите симптомите на това явление и средство за решаване на проблеми.

Как мъжете обичат, когато от косата на жената мирише на прекрасни парфюми ! Ние сме учили, че сега се радва на популярност, и са съставили класация ТОП 10 на най-добрите духове.

За да спечели мъжко сърце, трябва правилно да се държат с мъж . Възползвайте се от нашите съвети: как да бъде естествена, че носят на среща, че да се говори.

Грешки, които позволяват момичета

Мъжете не понасят следното:

  • мръсни, засаленные коса;
  • рошава прическа, когато къдрици стърчат във всички посоки;
  • „черупки“ и други варианти, събрани на косата;
  • щипки за коса, щипки, игли в по-големи количества;
  • много лак на главата.

За да не отблъсне от „своя“ човек, не забравяйте от време на време да се направи маска за коса в домашни условия . Ние сме споделили няколко рецепти на ефективни средства. Ще се научите как да ги приготвяте сами и да се използват.

Вижте видеото с мнението на мъжете по отношение на цвета на косата, момичета:

Съгласете се, не е толкова трудно се мият косата си, внимателно подсушете косата си и да се възползват от съвременните предпазител, който Си избраникът дори няма да забележи. Резултатът – внимание, възхищение, а може и нещо по-сериозно от страна на мъжете.

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...