В какъв цвят да боядиса косата тъмно, червени цветове

By | 12.05.2018

В какъв цвят да боядиса кестенява, тъмни, червени, променен цвят на косата. А ето каква боя за боядисване на променен цвят на косата и колко добре ще изглежда този цвят на косата, може да се види на снимка в статия.

Момичета обичат да променят външния си вид, да експериментират, да търсят най-подходящи и стилни решения. Най-лесният и логичен начин за промяна на външния вид е боядисване на косата. Се произвеждат чрез боядисване шевелюру в друг цвят, момиче, да, и един мъж, веднага стават „второ дишане“ — повдига настроението, се появява интерес към живота, се увеличава социална активност, и става забележим интерес към околните.

Затова изборът на подходящи цветове на косата — това е достатъчно важно. В края на краищата, ако е за боядисване на коса в странен миши цвят и вид ще е подходящ — не е твърде привлекателен. В статия помислете — кой оттенък на косата по-добре да вземем за жени и мъже, с различен външен вид.

Как да изберете цвят

При сегашното многообразие много разпръсна очи — искам едновременно да стане и рыженькой, и пареща брюнетка, а след това дълго да бъда безгрижно блондинка. Но, за съжаление, са толкова радикални експерименти на доброто, и не ще доведе. Да, и на никой не му върви и ярък блондинистый цвят, и лют черен. Така че ще трябва все пак да изберем най-оптималния външния си вид и цвета на боята — в такъв случай не сте „промахнетесь“ с избор от цветове, винаги ще има подреден, очарователна външност. Как да изберете най-подходящият нюанс боя за коса различни видове жени, помислете.

Кестенява коса

Обикновено момиче с естествена русым оттенък на косата са достатъчно нежна, прозрачна кожа и светли вежди. Всички заедно това създава доста мек вид вид, който не ще се слее с радикални и „груби“ цветове, като черно, кафяво или ярко червена. С подобна „пластична“ добър външен вид-добре ще се съчетае по-сложни цветове — пшеничен, кестен, златист.В какъв цвят да боядиса косата тъмно, червени цветове

Много вървят русоволосым жените нюанси на мед и трици всеки интензивност — от тъмно до по-светло. Кестенява коса не се препоръчва да се боядисват в червен цвят — резултатът може да се окаже много вулгарно и грозно.

Тъмни

Момичета с тъмни от природата на косата и рядко са подходящи за светли и друго тон. Така че, трябва да се избират сред многообразието на тъмно кестени и черни нюанси.

В какъв цвят да боядиса косата тъмно, червени цветове

Черен цвят с лек каштановым блясък — един от най-популярните нюанси на съвременните стилисти. Не е толкова ясен, като просто черно, този нюанс е в състояние да направи една жена истински красива.

Кестенява

Ако искате да направите шевелюру по-леки, което драстично перекрашиваться в тъмен цвят не е препоръчително — тя ще изглежда неестествено. Най-добре е да се започне с мелирования — выбеленные отделни направления ще изглежда логично и красиво, придават стилен облик и своеобразен „блондинистый“ шик.В какъв цвят да боядиса косата тъмно, червени цветове

Тъмно шоколадово — подходящ цвят за кестени коса. Топъл и мек, той придава прекрасен блясък на косата, прави една жена, загадъчен, манящей. А ето как да боядисате косата и с помощта на някаква боя, описани подробно в тази статия.

Червена

Момичетата с червена коса са подходящи мед, кехлибар и бронзови нюанси. Колкото по-наситен и топло ще бъде избран нюанс, така и той ще ви даде повече.

Имайте в предвид, че червенокосите от природата на косата — това е задължително приятна външност, затова не се препоръчва да избират студените цветове, като пепельного, платина и др. Но рыженькие могат да си позволят доста ярки цветове и нюанси — дори показно и наперен — техният външен вид е доста го позволява.В какъв цвят да боядиса косата тъмно, червени цветове

Медно-червен цвят са чудесен избор. Той е красив и стилен, но трябва да се разбере, че получи такава шевелюрой, вие сте постоянно сега ще бъде в центъра на вниманието — той е като магнит, привлича погледи. Ако са готови за такова внимание, тогава този цвят е подходящ.

Рыжеволосым момичета също могат да се боядисват косата с къна — тази натурална боя придава чудесен благороден меден оттенък на косата и в същото време полезна за главата на косата, укрепва я.

В какъв цвят да боядиса косата тъмно, червени цветове Като боядисване на косата безцветна къна и колко добре ще изглежда този цвят на косата, е посочено на снимката в статията.

А ето как може да се красиво боядисване на косата и колко ефективно ще изглежда този цвят на косата, е посочено на снимката в статията.

А ето как боядисване на косата тоник в домашни условия, може да се види на видео в статия:

Може би на вас също ще бъде интересно да научите за това как да боядисате тъмни коси в пепеляв цвят.

Светли и избелен

Момичета, с руса коса е най-добре да се обърне внимание на толкова светли нюанси. Сред „блондинистых“ нюанси има много, много красиви, които могат да осигурят великолепни резултати. Например, елегантно изглежда сребристо-пепеляв цвят. Този нюанс е в състояние умело да скриете ранна седину, подмладяване на външния си вид и да подчертая, изразителни очи.

На снимката — руса коса:В какъв цвят да боядиса косата тъмно, червени цветове

Ако искате нещо по-светло, а след това може да избирате от русых и светло кестени нюанси. Препоръчително е да гама е студена — такива тонове изглеждат по-добре на косата, не дават жълт, изглеждат по-професионално, дори ако ще краситься себе си.

Върховете на русых на косата

Върховете на косата, за да бъдат боядисване в по-тъмен от естествения цвят, Това може да бъде тъмно кестен или кафяво, сиво. На прехода между върховете и основния цвят е най-добре да се направи неясно, по-гладко. Чудесен пример за такова оцветяване — техниката омбре.В какъв цвят да боядиса косата тъмно, червени цветове

Ако боядисване на върховете в червен цвят, най-ярките от възможни нюанси, може да се получи много креативен, интересен резултат.

Върховете, боядисани в блондинистые нюанси ще направят външния вид на интересна, а начин — необичайно. А ето каква боя за боядисване на променен цвят на косата и колко добре ще изглежда този цвят на косата, може да се види на снимка в статия.

На видео – в какъв цвят да боядиса косата:

Цвят на очите

Помислете за това, как да изберете подходящия нюанс на косата, като се има предвид цвета на очите.

Сини очи:

Зелени очи:

Кафяви очи:

 • Червени нюанси рошава коса също могат да бъдат комбинирани с кафяви очи. В този случай по-добре да изберете по-естествен, натурален червен, отколкото ярката слънчева или мандарина цвят.
 • Кестенява, коньячные, шоколадови нюанси — прекрасно благороден избор за кафяви очи.
 • Ярки цветове: патладжан, махагон, махагонов — също добре се слее с кафяви очи. Обаче в този случай най — важното- не се изместват в вульгарность, по-добре да изберете по-приглушени тонове, отколкото живи.

За мъже

Ако жените са повече или по-малко ясно — те могат да избират каквото цвят, само за да бъде той гармонировал с добър външен вид и цвят на очите, а след това с мъжете не е толкова лесно. Помислете как трябва да се избират цвета на косата за мъже.

На видео – в какъв цвят да боядиса косата си мъж:

Препоръки:

 • Задължително за да започнете, консултирайте се със стилист — човек е крайно нежелателно да се заблуждават с възможност за избор на цветове рошава коса — може да се получи тъжен и нелеп вид, че за сериозен млад човек напълно неприемливо.
 • Най-добре предпочетете естествения си цвят, най-близко до собствената си шевелюре. По този начин, не може да се обърка с цвят, придадите лек нюанс на прядям и да обновите външния вид.
 • Вместо равномерно оцветяване може да се направи мелирование. Този популярен фризьорски прием изглежда страхотно на мъжките косата си, особено — на светли и русых. Мелирование придава стилен вид, прави външен вид модерен и малко по бохемски. А в комбинация с достатъчно дълга шевелюрой мелирование може да направи от мъжете на този ласкател и стилягу.
 • Ако един мъж има сива нишка, тогава по-добре не ги боядисвам, а тонировать специални шампоани или бальзамами. Тези средства са меко въздействие, изглеждат по-естествено, не вредят на косата. Те могат да се прилагат и самостоятелно при измиване на косата.
 • Не си струва да променят цвета си драстично. Например, брюнету да стане за един час блондином — това е може би забавно, но не е желателно, при незадоволителното резултат на връщане на още цвят ще бъде трудно. Освен това такава радикална промяна вреди на косата.
 • Голубоглазым мъжете много вървят кафяво и кестенява тон. Избирайки такъв тон, вие ще придобиете интересна, изпълняване на мъжко външен вид.
 • Ако започна плешивост, и то докато едва забележим, а след това можете да боядисате кичура в по-светъл тон — по този начин седина ще бъде съвсем няма да се вижда, се слива с оттенък на кожата.
 • Ако е мъж — по-младата възраст, е напълно допустимо да експериментирате с ярки, възникване цветове. Младостта е период, когато подобни „бунтарские“ експерименти изглеждат хармонично и да не вредят на образа.

А ето как боядисване на косата с къна и басмой и как да го направя правилно, помага да се разбере информацията от статията.

За тези, които искат да научат повече за това как боядисване на косата в два цвята и с помощта на коя боя е, си заслужава да отидете в съдържанието на статията.

Как правилно изпълнение боядисване на коса, прически каре в два цвята и с боя. е посочено в тази статия.

Съвети

Тъй като изборът на цветове сега наистина огромен, а след това, за да не се бърка в това многообразие, възползвайте се от професионални съвети от стилист, който работи в този магазин. Съвместните усилия на вероятността за подбор на най-подходящите цветовете се увеличава.

Ако краситесь себе си, е задължително спазвайте инструкциите за употреба, която отива за боя. По този начин няма да нараняват шевелюре, и в резултат на боядисване ще ви направи щастливи.

Вместо равномерно оцветяване можете да изберете тези техники, като омбре, мелирование или колорирование. Всички те по свой начин са интересни, обагрени не цялата шевелюру, а някои направления избирателно, което създава красива текстура на косата, прави прическа стилен и модерен. Лека небрежност, характерни за по окрашиваниям, също допринася за създаването на съвременно модерно начин. На същите тези техники, които обикновено идват момичета и мъже с какъвто и цвят на очите и косата.

Разгледахме най-популярните идеи за боядисване на косата в различни нюанси. Сега е ясно, че за всеки цвят очи и вид външния вид може да изберете най-подходящия тон на косата. Затова експериментирайте, меняйтесь и поражайте околните стилни, модерни картини.

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...