Какъв цвят на косата е подходящ за карим очи и светла кожа

By | 12.05.2018

Момичета с очи, светло кафяв подходящ такива нюанси. Кареглазые красавици, експериментирайки с възможности за боядисване на коса, може да създаде уникален образ.

Природа е надарен всеки представител на нежния пол индивидуална външен вид. Цвят на кожата, очите, косата създават неповторим начин. Но понякога така искам да се промени нещо във външния си вид да направите по-ярък и изразителен. При това е важно, за да няма разбити хармония нюанси на кожната покривка, прически и радужки. В противен случай състава на основните елементи на лице може да стане, меко казано, е неприятна. За да се избегне това, трябва да знаете не са сложни, но полезни правила.

Да разгледаме един конкретен пример, какъв цвят на косата е подходящ за кафяви очи и светла кожа.

Принципи на правилен избор на цвят на косата, въз основа на цвета на кожата и очите

Естествена паркова цветовата гама на очите, косата и кожата обикновено се нарича цветотипом и разделени на четири вида според сезона.
Основните признаци на външен вид, присъщи на отделен човек се свързва с течение на времето, година:

 • Лято. Красива светла и нежна кожа, косата чаша кафяв на цвят и очите са и светли: сиво-сини, зелени, но се срещат и кафяви, с различна степен на интензивност.
 • Есента. Присъщо за топла гама: ярка, слънчева. Косата отливают мед, кожа с красив тен и очи, по-често, кафяви, жълти, лешников
 • Зима. Различава бледностью на кожата, студен оттенък на очите и тъмна шевелюрой.
 • Пролет. Този tsvetotip се среща доста рядко, и той се различава изящностью и крехки. Към него се отнасят хората със сини, понякога кафяви очи, матова, тънка и нежна кожа, за която е прието да се говори свети отвътре. И косата, при това цветотипа по-често светли: златисти, пясъчни, мед.Какъв цвят на косата е подходящ за карим очи и светла кожа

Важно е да се вземат предвид характеристиките на цветотипа при избора не само предмети от гардероба, но и при избора на боя за коса. Това е ефикасно и изгодно подчертават индивидуалност и красота.

Преди да боядисват косата си, трябва да се уверите, че избиран тон ще се слее с другите основни характеристики на цветотипа. В противен случай дори и най-скъпата боя за идеална прическа може да съсипе вид на тази красота. Това изобщо не означава, че не може при промяна в начина на излизане „отвъд“ на своя вид. Можете да. Но цветовете трябва да се комбинира. Например, пепеляв цвят на представител на цветотипа „Есен“ поблекнет на фона на топлия златист оттенък на кожата.

Най-подходящите цветовете на косата за кареглазых момичета със светла кожа

Кафяви очи се срещат доста често. Това, което се нарича „карим“ има много нюанси: от тъмно, пясък, до цветовете на горчив шоколад и почти черно. От характеристиките на цветотипов се вижда, че очите са кафяви на цвят, присъщи основно представители на „Лято“, „Есен“ и „Пролет“.

Какъв цвят на косата е подходящ за карим очи и светла кожа

А ако приемем, че на разглеждания в тази статия вариант, изключва смуглую кожата, основните обекти ще бъдат два цветотипа: лятото и пролетта.

Справедливостта трябва да се отбележи, че най-добрият „стилист“ е природата. Намерени с раждането цвят на косата винаги е хармоничен. Но женското желание за промяна, вее мода и време витрини с оцветители за коса диктуват своите изисквания.

За да получите желания резултат и да стане спечелила ярка начин, стилисти препоръчват да запомните тези правила:

 • Цвят къдрици от красавици, с бледа кожа и кафяви очи не трябва да бъде твърде затруднен. Трябва да се обърне внимание на естествена природна палитра от цветове, пшеница и мед до черно кафе
 • По-добре, ако при боядисване на цвят боя, различен от естествения не повече от 3 тона
 • Идеалният вариант ще мелирование и колирование, когато направления с природни оцветители са подложени на частично боядисване.

Придържайки се към тези правила и вземайки под внимание индивидуалните особености на външен вид може да изберете боя за коса:

 • Момичета с очи, светло кафяв подходящ такива нюанси:
 1. карамел
 2. мед
 3. млечен шоколад
 4. слънчев бряг
 5. лешник
 6. кестен
 7. кехлибар
 8. пенливо шампанско

Какъв цвят на косата е подходящ за карим очи и светла кожа

 • Представители с по-тъмни кафяви очи трябва да спре своя избор на цветове
 1. тъмно кестеняв
 2. горчив шоколад
 3. жито
 4. кафе (млечен или черен)
 5. blond

Какъв цвят на косата е подходящ за карим очи и светла кожа

 • Дамите с черни очи може да се позволи на по-контрастни промяна-от почти бяло до най-тъмните сенки. Но при това да не забравяме, че трябва да изберете и топла, естествена гама, без синевы.

Всичките три вида, независимо от интензивността на цвета кафяви очи си струва да опитате различни варианти мелирования. Такава прическа, в която органично се преплитат няколко направления нюанси, още повече подчертават комбинация от бяла кожа и тъмни очи. Така че, не е задължително да се придържаме към монохромни оцветяване. Нека нишка с блясък и по-светли от тях освежат лицето, а тъмните ще създадат хармония с кафяви очи.

От какви цветя трябва да се откаже

Ако кожата е твърде бледа, трябва да се откаже от такива оцветители:

 1. С неестествено червени и лилави блясък: патладжан, череша, слива, божоле
 2. От студената палитра от: raven-черен, пепеляв, друго, платина

Лицето на техния фон ще изглежда нездравословно със зеленикав оттенък.

Така дамите, които кожа, млечен на цвят, с предаването на съдовата окото и, като правило, краснеющая на слънце, не е необходимо да се избере рыжую боя.Какъв цвят на косата е подходящ за карим очи и светла кожа

Червена коса за момиче – през пролетта ще изглеждат светли, но при този засенчена цялата аристократическую финес начин, кожата ще изглежда болезнено-бледа.
Освен това, в такъв кожата, червени петна ще стане още по-забележима.

Но ако цвета не ми харесва, и ирис има рыжину, може да се предположи наличието на прическа отделни ярко червена направления.

Кареглазые красавици, експериментирайки с възможности за боядисване на коса, може да създаде уникален образ. Но за да се постигне успех, трябва да се вземат предвид различни фактори. И преди да направите промени във външния си вид, трябва да се уверите, че избиран сянка, ще се слее с цвета на кожата и очите. Отговорно приближава към избора на цветове прически, като се вземат под внимание всички подробности, ще се намери ярък и оригинален стил.

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...