Какъв цвят на косата да изберете под сиви очи?

By | 12.05.2018

При това, черен цвят, все пак, остава под въпрос. Да не се бърка в избора, опитайте се да пробвам перука черен цвят. В съответствие с природните данни към сиво-зелени очи подхождат следните нюанси на цвета на косата

Природата никога не греши, като на човек един или друг цвят на косата, очите и тена на кожата. Точно това е комбинация, която изглежда, ако не е, то тогава е най-близо до него. Може би това обяснява стремежа на жените, които са уморени от експерименти с външния си вид, да се върне към първоначалните данни.

Но в началото на жизнения път на жената, както обикновено, се опитват да направят в начина на нещо ново, неочаквано. Тази жажда за експерименти се дължи на факта, че жените, в по-голямата си част не са доволни от външния си вид. Благо, за търсене на съвършенство в нашия свят има много тела, средствата на козметиката и народната медицина . Изборът е толкова голям, че се ограничава само с полета на фантазията дами и знания за основните принципи на подбор на цветовата гама.

Какъв цвят на косата да изберете под сиви очи?

Сиви очи и предимствата на този цвят

Рядко, загадъчен и изненадващо ясен цвят, който дарява на човешката природа – сив. В по-голямата си част, те имат възможност да се трансформират в различни нюанси на сиво, сиво-синьо. Ето защо изборът на цветовата гама за коса-сива, очите ви е доста обширна. Обикновено момиче със сиви очи от природата блондинки или имат друго къдрици. По-рядко могат да се срещнат рыжеволосых красавици със сиви очи. Уникално съчетание, което води до наслада – сероглазые момичета с каштанового цвят шевелюрой. Именно в последния вариант на промяната в цвета на косата ще вредно за имиджа.

Основните насоки за промяна на цвета на косата, трябва да се превърне в източник на (физически) цвят. Вторият показател – tsvetotip, към която принадлежите:

 • Студен. Момичета това цветотипа се различават кожата розово-бял цвят;
 • Топло. Сред тези дами принадлежат към тези, които имат естествен цвят на кожата близо до бежово, златист (топло) тонам.

В съответствие с типа кожа, изберете нюанси за косата си. Студени нюанси пепельного, платина, перли, и дори черно, изглеждат страхотно в съчетание със сиви очи. При това, черен цвят, все пак, остава под въпрос. Да не се бърка в избора, опитайте се да пробвам перука черен цвят. А най-добре се обърнете към стилист за съвет . Рискувате да превърнете своя уникален цвят на ириса на окото в рибна, със стъклен безсмислен израз.

Какъв цвят на косата да изберете под сиви очи?

За дамите втория цветотипа (на топло) се препоръчва, съответно, да се използват всички топли тонове боя. Към тях се отнасят blond със златист блясък, кестен, топъл шоколад, вкусен, меден. Както и в първия случай, черен цвят, по-добре да не се използва. Вие состарите себе си в продължение на няколко години.

Особено актуална е темата за избора на правилния цвят на косата под сиви очи за жени над четиридесет. В тази възраст, като правило, броят на седины вече такова, когато е невъзможно да се скрие без специални средства, и тя се вижда с невъоръжено око. Така и цвета на боята, която сте избрали, трябва да бъде най-близо до естествения цвят на косата . Но дори и това понякога не спасява от големия брой на белите коси. Стареещите къдрици губят пигмент, но заедно с него страда структурата на косъма и го представи за красителю.Така че жените с по-студен цветотипом по-добре да изберете платина нюанси на светлите цветове. Скроет седину дребни мелирование на всяка дължина на косата. Интересно ще изглежда един единствен прошарени къдря, останал неокрашенным в общото тегло на косата.

Разбира се, един от критериите изразителен външен вид на жената се смята за правилно подбрано съчетание на цвета на очите, кожата и косата. Обаче кой е казал, че „правилно“ е така, както го правят всички? Експериментирайте с нюанси, тонове и полутонами, изберете този цвят, който ви отива, и хармонично страхотно в съчетание с цвета на кожата и очите.

Цвят на косата под сиви очи: кой да избера?

В зависимост от нюанса на сивото, изберете подходящия цвят на косата.

 1. Натурален сив цвят.

Ярък blond в съчетание с чист цвят сиви очи изглежда като вариант с кукла. Освен това, чак до вульгарности. Същото несъответствие предизвикват по-тъмни тонове на косата според цвета на очите. Обаче в ранна възраст и може да си позволи подобно съчетание, с цел придаване на здравина външен вид. След 30 години на тъмните цветове само состарят вас за няколко години.

Интересно изглеждат тези очи и топъл оттенък на кожата с локонами цвят на злато, мед, оцветени дървени, орех, махагон.

Бледнолицые красавици със студен тип кожа, в никакъв случай не трябва да се използват топли, слънчеви тонове. Им е прерогатив на ледената красота – пепеляв, перла, седеф, светло кафяво.

Какъв цвят на косата да изберете под сиви очи?

В комбинация с тъмна кожа лице печелят ярки цветове. Това е само подчертават изразителността и яркостта на изображението. Това е такъв цвят, като кестен, череша, нар, нюанси на ракия.

 1. Сив цвят на очите, примесени с други цветове.

Белите дробове, на пръв поглед незначителни отклонение от истински сив цвят на очите във формата на малки крапинок, диктуват вече съвсем други правила при избора на цвят на косата.

За да не попаднат в затруднение с възможност за избор на цветове, следвайте съветите на стилисти:

 • Вкрапления кафяв, светло кафе, меден или шоколадов оттенък. Към него е препоръчително да изберете боя за коса и топли нюанси;
 • Зелен кант около сива радужки. Използвайте бои със студени, зимни нюанси – пепеляв, platinum, седеф, перла или светло кафяво;
 • За ваше варианта с очите-хамелеонами по-добре да изберете боя с хладни нюанси. В тази комбинация начин изглежда като законченная, уникална в своята красота картина;
 • Опитайте се да направите колорирование или омбре. Само използвайте правилната комбинация от нюанси, за да постигне най-добри резултати.
 1. Цвят на косата за сиво-сини очи.

Какъв цвят на косата да изберете под сиви очи?

Това е най-често срещаният вариант сиви очи. Невероятна комбинация от два цвята в едно много харесват момичетата. Чудесно хармонира това е цвят с оттенък на пепельного блонда, който днес е много популярна. Освен това, момичета, както с по-топъл оттенък на кожата, така и с по-светъл, за да опитате сами в този стил. Той върви еднакво на всички. Освен това, се предлагат в следните цветове, близки до естествените:

 • Кафяво;
 • Нежно бежов;
 • Blond всички тонове и нюанси;
 • Цвят на зрял пшеница;
 • Черен (само за младите момичета с разрешение на стилист).

Прекрасно сив цвят изглежда в комбинация с кестенява локонами. До сиво-синьо на очите идеално мелирование или колорирование. Начин ще бъде завършено и интересно.

 1. Сиво-кафяви очи: подбираме цвят на косата.

Това е едно от най-често срещаните комбинации от сиви очи, които се срещат в природата. Обикновено към тях се препоръчва да изберете топлите нюанси на всеки цвят. Към тях се отнасят следните:

 • Шоколад;
 • Млечен шоколад;
 • Горчив шоколад;
 • Какао;
 • Кестен;
 • Медово-пшеница;
 • Blond по-близо до натуральному.

Интересен вариант на една от линии на цвят „шоколад“ – черен шоколад. Това е една от тенденциите на сезон, който се е провалило в себе си е вече много красавици.

Какъв цвят на косата да изберете под сиви очи?

 1. Цвят на косата за сиво-зелени очи.

Като цяло, момичета, надарени с такъв тип очи от природата имат порцеланова, бяла кожа и къдрици с рыжеватым отлив. В съответствие с природните данни към сиво-зелени очи подхождат следните нюанси цвят на косата:

 • Джинджифил;
 • Карамел;
 • Пшеничен;
 • Кестен;
 • Червеникав;
 • Черен (да се използват само по препоръка на стилист).

Стилисти справедливо твърдят, че сивият цвят на очите – универсален за избор на боя за коса. Не е нито най-малкото на труда създаване на уникален имидж на представители на сероглазых красавици. Спазване на препоръките, можете самостоятелно да си вземете необходимия цвят на косата под сиви очи и вид на кожата.

Декоративна козметика за сероглазых красавици

На сиви очи са подходящи сянката на цвета, който ви харесва най-много като доминиращ. Ако искате очите да изглеждат зелени, използвайте съответния гама сенки за очи. Същото се отнася и до желанията на оттенить розово обвивка очи в сив цвят. Заедно с това можете да използвате мед, злато, мед, кафяви, бежови нюанси.

Спирала и молив в този случай традиционните черни и кафяви тонове. Тези, които желаят да подчертае цвета на очите, следи контура век молив стомана или сив цвят. Стремете се в грима се избягва ясни линии и граници. Използвайте като експеримент сенки и моливи, сиво, кафяво, зеленикави тонове.

Какъв цвят на косата да изберете под сиви очи?

Червило за предпочитане е да събере под tsvetotip на кожата. Сероглазым красавицам ще отидат такъв цвят червило като бледо розово, бежово, теракот, люляк (по-близо до лавандовому), фуксия, бордо, червено и т.н. Всичко зависи от това, каква цел се преследва и в нанасяне на грим – екскурзия за младежкия парти или бързате за работа в офис.

Никой не твърди, че данните съвети – единственото правилно и правилното решение, което можете да приемете. Вие имате право да провежда експерименти върху външния си вид. Просто използвайте един съвет – не се боядисват косата си за първи път на множество тонове, по-светъл или по-тъмен естествен цвят. Достатъчно е разликата в 1-2 тона. След като вие ясно ще видите резултата, ще ви бъде по-лесно да се определи по-нататъшните експерименти върху собствения си външен вид. И не забравяйте, че в този момент, когато промените цвета на косата си, вие трябва внимателно да събере средства за декоративна козметика.

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...