Какъв цвят на косата да изберете под лешникови очи?

By | 11.05.2018

Съдържание. Какъв цвят на косата да изберете кареглазым дамите с тъмна кожа? Възможно ли е комбинация от кафяви очи и светла коса?

Кафяви очи – най-често на Земята. Въпреки това нюанси на това ги толкова много, колкото разнообразие от цветове на кожата на хората. Ето защо дамата с кафяви очи различен и уникален. За да не убие в своя начин на тази жар, кареглазой жена трябва внимателно да се подхожда към избор на козметика, както и особено към промяна в цвета на косата.

Какъв цвят на косата да изберете кареглазым дамите с тъмна кожа?

Какъв цвят на косата да изберете под лешникови очи?

Подобна комбинация на природни дадености, се нарича средиземноморски тип външност. В памет изскочи образи на жени, Гърция, Италия, Испания. Рядко някой от тях може да се види с руса коса. Природата ги е възложена тъмна шевелюрой. Въпреки това нюанси на цвета може да изберете различни, те пряко зависят от цвета на кожата и очите.

За никого не е тайна, че цветотипы са разделени в четири категории: за зимата, пролетта, лятото и есента.

Това са дами, които имат по-тъмен цвят на очите със светли, чисти протеини, които отливают голубоватой ледена белота. Кожата на тези жени, студена светлина с леден блясък. Естествения цвят на устните, близки до лилаво. Цвят на косата барышням този тип е подходящ студените тонове:

 • Черен, със синкав, сливов или лилав блясък;
 • Шоколадова и горчив шоколад, кестен;
 • Нюанси на червено – път от нар или цвят махагон.

Създавайки собствен начин, жените се вземат предвид не само собствен tsvetotip, но и дължината и гъстотата на косата. При това, се препоръчва на дамите с коса под раменете използват нюанси на цветове, максимално близо до естествения.

Жените от този тип е подходящо да се знае, че златисти, карамел и с меден блясък цветове ще създадат маса противоречия в начина на.

Дами, които имат светло-кафяви очи, вкусен тон тъмна кожа, и друго от природата къдрици тъмен оттенък, наричани цветотипу „лято“. Те също идват студени цветове, при това, на по-малко изразени и по-спокойно:

 • Мляко с шоколад, тъмен графит;
 • Светло кестен или кафяво;
 • Светло-розово дърво.

На трето комбинацията тъмна кожа и кафяви очи могат да бъдат класирани от жените, които от раждането цвят на очите прилича на силен чай или коняк. Освен това, те са надарени с рыжеватым цвета на главата на косата и кожата матирана маслиново оттенък. Този tsvetotip наричат „късно“. При избора на цвят на боята трябва да се ръководи от следните категории:

 • Те са подходящи нюанси от кафяв до шатенового тъмни, наситени тонове;
 • Всички нюанси на кафяво или мед злато.
 • Избягвайте ярки и закачливите цветове, създавайте с помощта на тихо тонове уникален образ.

Изброените цветотипам жени, без изключение, ще отидат цветно мелирование, брондирование или омбре с помощта на нюанси, които са препоръчани за всеки от видовете. Вие придадите своите локонам допълнителен обем, да добавите блясък и чар в образа. Ако направите цветно мелирование, това е в избора на цветове, използване на принципите, описани по-горе:

 • Зимата цветотипу жени се препоръчва да се направи на кичури с помощта на студени нюанси;
 • Цветотипу жени „есен“ и „лято“ може да се направи къдрици в топли, слънчеви тонове.

Какъв цвят на косата да изберете под лешникови очи?

Препоръки при избора на цвета на косата, за кареглазых дами със светла кожа

Подобно съчетание не се среща често. Често комбинацията от тези признаци в Централна Европа.

При избора на нюанси на цветовете се ръководим от едни и същи препоръки – категория цветотипа.

Но не рядко се срещат обладательницы други видове.

И така, към годишен tsvetotip се характеризира със следните природни дадености:

 • Очите са кафяви с сиво блясък;
 • Кожа цвят выбеленной благородна зарове или розов тон;
 • Естествени къдрици цвят от светло до тъмно кафяв.

Избор на нюанс, който желаете да дадат локонам, руководствуйтеь така, че той да е максимално близки до естествените цветове. Особено се пазете от червеникаво, червена и морковных тонове. Те и сами по себе си изглеждат предизвикателно, а в комбинация с вашия цветотипом изглеждат вулгарно. Изберете от следните нюанси:

 • Графит и пепеляв;
 • Кафяво с розов блясък;
 • Всички по-студените нюанси на кестен и т.н.

Какъв цвят на косата да изберете под лешникови очи?

Страхотно изглежда мелирование на косата от този тип. Само не си струва да правите излишно е комбинация от контрастиращи и да се избегне от ярки, огнени тонове. В избора на палитра за мелирования, заручитесь същите препоръки, че и за подбора на основните тонове на косата.

Чували израза „жена-вамп“? Това пряко се отнася към цветотипу темноглазых и темноволосых жени със светла кожа и кафяви очи. Като правило, това са красиви дами с дълбоки, като вир, подернутыми мъгла очи и бели картофи чиста кожа.

Тези дами са подходящи повечето нюанси на черен цвят. Особено впечатляващи в това съчетание изглежда цвят воронового крило – черно със синкав брилянтен блясък. Страхотно изглеждат кафяв цвят, със студен блясък. Опитайте няколко облекчи къдрици и оцвети ги в светъл цвят с платинен блясък. Цвят на къдрици трябва да бъдат сверкающим, но не е затруднен. Мелирование за това невероятно съчетание на цвят кожа и кафяви очи – няма начин. Въпреки че можете да експериментирате с комбинации от цвят на косата воронового крило и закачливите пепельных (платина) направления.В никакъв случай не дополняйте своя начин на рыжеватыми и червеникави тонове. Това не отговаря на вашите цветотипу, и изглежда крайно неестествено.

Какъв цвят на косата да изберете под лешникови очи?

Един от най-рядко срещаните цветотипов кареглазых жени – „есен“. Те притежават от рождение кехлибарен цвят, светло кафе или зеленикаво-кафяви очи, кожата на тези жени, праскова или оттенъци кафе с мляко (обикновено податлива на пигментация под формата на лунички). Косата на тези дами рыжеватые или медно-златни.

Бране на коса за къдрици, обърнете внимание на всички нюанси на меден цвят. Като се започне от мед и червено, до чист кехлибарен цвят. Чудесно са подходящи за дамите това цветотипа всички нюанси на злато в косите си. Тези тонове къдрици придават на кожата сияние и бархатистость, очите засияют.

Премахване на всички студени нюанси, към които се отнасят пепеляв, синкав, platinum. Те придават на кожата сив, мръсен оттенък, а сладки лунички ще се превърне в мръсни петна по лицето.

Възможно ли е комбинация от кафяви очи и светла коса?

За никого не е тайна, че хората с тъмни очи светъл шевелюрой на светлината е много малък. Но те са там! И това показва, че тази комбинация не е неестествено, и това е напълно възможно. Особено той е подходящ дамите с по-светъл тон на кожата. Сиво (пепеляв) тонове могат да си позволят дамите с бяла кожа годишна цветотипа. За това, да не се бърка в избора на цвят на косата, примерьте перука цвета, в който искате да се прероди. Освен това, в интернет е разработено от множество програми, които ще ви помогнат да изберете правилния цвят рошава коса за конкретния цветотипа.

Допълнителни препоръки за избор на цвета на косата, за кареглазых дам

С възможност за избор на тон за всеки от цветотипов сме взели решение, но има няколко нюанса, в които също си струва да се обърне внимание:

 1. Цвят на косата от природата.

Драматично да промени цвета на косата в една или друга посока, се допуска само цветотипу „зима“. Те могат да експериментират в рамките на четири тонове в посока изсветляване или потъмняване къдрици. За тези, които се отнася до цветотипам „лято“ и „есен“ остър експерименти с цвета на косата не се препоръчват.

 1. Вежди, мигли и декоративна козметика.

Какъв цвят на косата да изберете под лешникови очи?

Внимавайте за разлика в тона на веждите и косата. Ако разликата е повече от две позиции на тонове в една или друга посока, това изглежда неестествено, и не е много красиво. Имате на веждите цвят воронова крило? Боядисване на косата в бледи цветове не се препоръчва. Или пък, ще трябва заедно с цвета на главата на косата променя тон на веждите. И обратното, веждите са много по-светъл цвят на косата. Тогава боя им в максимално близък до цвета на къдрици тон.

Но във всяко правило има изключения. В този случай това се отнася до момичетата, които имат зимна tsvetotip със светла кожа. Те могат да си позволят с тъмни бровях боядисване на косата в светли тонове.

Основното правило в използването на декоративна козметика – максимално естествени, природни цветове. Сами по себе си кареглазые дами ефекти и видими. Така ярки, лъскави цветове в този случай ще изглежда вулгарно и предизвикателно.

 1. Структура на лицето.

Ние вече споменахме за това, че за дълга коса е най-добре да се използват цветове, по-близки до естествената. Същото се отнася и до кудрявым, една вълнообразна локонам. За тези, които къдрици не достигат до средата на плешки, се разрешава да бъдат боядисани в по-ярки цветове.

Круглолицым барышням с кафяви очи по-отиват къса коса, а с удължен до брадичката на лицето, по-добре да расте коса.

Какъв цвят на косата да изберете под лешникови очи?

За всяка от изброените цветотипов може да ви дам една препоръка – уверете се, че цвета, в който искате да покраситься, ви е удобно. Ако вие стоите пред тезгяха на магазин за козметика в загуба, посъветвайте се с помощта на консултант и примерьте към себе си всеки от избраните проби палитра от цветове. Все още се колебаете? Означава, че този цвят не е вашия. Решете какво ви трябва, за прераждането, само в случай, когато няма и сянка на съмнение в правилността на избора. Точно за тези, които се колебаят в намирането на правилния цвят за косата, разработени специални смывающиеся тонизира различни нюанси.Експериментирайте с тях.

И най-важното, което си струва да запомните – спретнат, чист и блестящ косата атрактивно изглеждат в някоя от цветове. Така че не се фокусира върху промяна на имиджа, по-добре се за здравето на своята рошава коса. И тогава решението ще дойде от само себе си.

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...