В какъв цвят е най-добре покраситься брюнетке

By | 11.05.2018

В какъв цвят е най-добре покраситься брюнетке. Избор на боя, дали косата като цяло и в какъв цвят да боядиса косата си остава за вас! Споделете своя опит и своите възприятия на различни цветове на косата в коментарите!

Не всички господа, противно на всеобщото мнение, предпочитат блондинки. Най-новите модни тенденции ясно показват популярността на темноволосых момичета. Да, и в конкурси за красота по-често печелят точно брюнетка. Искате ли да научите как перекраситься от блондинка в брюнетка? След това го отворете за себе си с няколко тайни от професионални майстори.

В какъв цвят да боядиса косата: за блондинках

Толкова се случи, че всички приказни и митични герои с мек, нежен, грижовен и чист начин имат руса коса. Освен това, натурални блондинки, на които не остава чак толкова много, имат своите корени от север, така че дори подсъзнателно се възприема като спокойна, холодноватые, но са балансирани личности. Важно е да се отбележи, че естествените блондинки са рядкост дори и в древността, така че се възприемат като са рядко съкровище.

Блондинки винаги са по-желани за мъжете, тъй като им е нежна и ангелски образ – пълна противоположност на сприхав брюнеткам. Русия – това е нещо недостъпно за мъжете, това което искаме да печелим отново и отново. Така че, ако у вас е възникнало желание да бъдат боядисани в блондинка, тогава най-вероятно искате да се чувствате беззащитни и да изпитате голямо внимание на мъже.

Да бъде или да не бъдеш блондинка?

Пролетта

Да се определи този tsvetotip могат да бъдат от следните характеристики:

  • Косата руса, са с жълтеникав отлив;
  • Кожата е светла, също има жълтеникав оттенък;
  • Очите жълто-кафяви, жълто-зелено или тюркоазено.

Изборът на цвят за косата е много проста, трябва да перекрашиваться в топли цветове: жълто-кафяв, бежов или червен. Не може краситься в цвят платина блондинка, нюанси пепельного и червен цвят. Факт е, че данните тонове подчертават желтизну човек, и образът става неестествено.

Лято

Да се определи tsvetotip могат да бъдат от следните характеристики:

  • Косата руса, но имат сиво отлив. Например, друго, ленени или светло-кестенява;
  • Кожата е светло синьо, светло маслинено или светло розово студен оттенък;
  • Очите са светло сиви, зелени или сини, се различават тъмен оттенък.

Със сигурност, вие знаете фразата „Господа предпочитат блондинки“. Откъде е този стереотип? Всъщност всички естествени блондинки някога са живели на Север. В други части на света момичета с руса коса и изобщо не е имало. Когато северните красавици са станали кочевать по света, тогава, естествено, те не може да не привлече вниманието на мъжете. За представителите на силния пол белокурые чужестранки са нещо необичайно и рядко. Не е чудно, че много мъже биха искали да притежават тези момичета.Както показа времето, инстинкти са запазени, и някаква блондинка все още се радва на голяма популярност.

Освен това, ако се сетите за митологията, а след това всичко богиня и на героинята са били с руса коса. Те олицетворяли себе си нежност, красота и избранность. Така че блондинки са свързани с лекота, изящност и ранимостью.

Избора какъв цвят за боядисване на косата, не забравяйте, че blond може да направи за вашия характер и поведение на такива качества, като ранимость, беззащитность, инфантильность, крехкост, романтика. Също така бъдете готови до повишен интерес от страна на противоположния пол.

Разгледай цялата палитра от блонда и светли нюанси може в статия, Blond: цвят на косата за всяко момиче и по-Светъл цвят на косата (на снимката).

В какъв цвят е най-добре покраситься брюнетке

2. Калифорния или венецианское мелирование. Този начин избират много холивудски филмови звезди. Жени на възраст, в този случай не трябва да раздумывать, какъв цвят на косата молодит. Именно светлите прядки са способни да съживят лицето, да скрие възрастта или придават на кожата сияние.

Калифорния светло мелирование позволява да се направи модерен цвят на коса с ефект на выгоревших направления. В този случай тъмните и светли прядки се смесват по между си по естествен начин. Тя ефектно изглежда не само на русых или сиви, но и червена, медни локонах. На тъмна основа може да се използва популярни сред младите хора нюанси пепельного тон „сол-пипер“, направени от тонировкой.

В какъв цвят е най-добре покраситься брюнетке

Tsvetotip лято

  1. Есен – контрастен и топло tsvetotip. Тези момичета имат наситени зелени, сини или кафяви очи, имат смуглую кожата и къдрици от шатена до брюнета. Перекрашиваться в кафяво тон в този случай не си струва, тъй като за цветотипа на есента повече са подходящи наситените нюанси на косата.

Момиче-есен – ярък външен вид

  1. Зимата се отнася към студения и контрастному цветотипу. Стилисти препоръчват пепеляв тъмно-кафяв цвят, и в никакъв случай, не се препоръчва боядисване на къдрици в blond или други топли или златисти нюанси.

Студено, но многообразно зима

Подходящ цвят веждите – също така е сложен въпрос, който изисква комплексен подход. Към по-горе, ние само ще добавим, че формата и цвета на веждите зависи, наред с други неща от черти на лицето. Ако със светли вежди и те изглеждат като да расплывшимися и зацапани (дори ако веждите светли от природата), желателно е нюанс и неясни като брюнеткам, така и на блондинки. Най – важното- да не се прекалява, за да не се постигне ефект на фигурата, на лицето или на веждите, като изтеглените маркер.

5 правила, които трябва да запомните при боядисване на косата

В какъв цвят е най-добре покраситься брюнетке

Сега нека да разгледаме конкретни съвети как да изберете цвета на боята за коса, за да получите желания ефект.

Сега на такива асоциации на червен цвят на косата не води. Но своя отпечатък този нюанс внася в женски характер, предоставящ обладательниц червена шевелюр взбалмошностью, непредсказуемост, непоседливостью и ярък темперамент.

Избора на този цвят, пригответе се за факта, че кръгът на вашите интереси ще се разшири, а реакция на случващото се, ще бъдат по-емоционални. Обаче изравни на тези прояви е възможно с помощта на по-сдържан и елегантни нюанси червени. Полза днес ограничения в избора няма почти никакви.

Друго нюанси

Ако вие не приемате своя цвят, перекраситься — това е най-лесният начин за постигане на вътрешна хармония, или просто да експериментирате и да получите нови впечатления. Избор на боя, дали косата като цяло и в какъв цвят да боядиса косата си остава за вас!

Споделете своя опит и своите възприятия на различни цветове на косата в коментарите!

Вашият Косъм

Още по темата:

В какъв цвят е най-добре покраситься брюнетке

В какъв цвят е най-добре покраситься брюнетке

В какъв цвят е най-добре покраситься брюнетке

В заключение, както винаги, предлагаме на вашето внимание визуални материали по темата. Тези видеоклипове по-подробно ще разкажат за това, как да определите своя tsvetotip, както и да ви помогнат да изберете цвят за оцветяване.

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...