Масло от златна коприна активатор на растежа на косата: отзиви за него, неговите свойства и състав

By | 02.05.2018

Здрави, дебели и дълги коси винаги са били предмет на гордост на прекрасната половина на човечеството, но с всяка година все по-малко и по-малко жени могат да се похвалят с такова богатство.

Здрави, дебели и дълги коси винаги са били предмет на гордост на прекрасната половина на човечеството, но с всяка година все по-малко и по-малко жени могат да се похвалят с такова богатство. Околна среда, стрес, неправилно хранене – всичко това се отразява негативно не само на косата, но и на здравето като цяло. За да спаси своите къдрици, да ги направите красиви, здрави — милиони жени търсят все нови начини, експериментирайки с народни средства за защита, така и професионални. Някой веднага намира своето средство, а някой го търси от години.Някой е готов да похарчи за него цяло състояние, а на някой това не е добродетел, така че в такива ситуации е много важно да се намери козметичен продукт, който ще комбинира достъпна цена и висок резултат. Един от тези средства са масло „Златна коприна“- активатор на растежа на косата.

Състав и свойства на маслото

Козметично Масло: активатор на растежа на косата от серия „Златна коприна“ от производителя „Народни занаяти“, създаден, за да засили тънка и безжизнена направления, ускоряване на растежа на косата и предотвратяване на тяхната загуба. Масло „Златна коприна“ се грижи не само за космените покривка, но и кожата на главата.

Към неговите свойства производителите включват:

 • активиране на растежа направления;
 • за укрепване на косата;
 • увеличаване на гъстотата;
 • появата на блясък;
 • възстановява структурата на косъма;
 • предотвратяване, спиране на косопад направления.

Масло от златна коприна активатор на растежа на косата: отзиви за него, неговите свойства и състав

Действието на този козметичен продукт е насочена към пробуждане на спящите косми, както и за намаляване на техните фаза на съня. Активатор-масло „Златна коприна“ събужда жизнените ресурси на всички косми, за стимулиране на техния активен растеж. Освен това, къдрици стават силни и блестящи от корените до върховете.

Активни съставки масло „Златна коприна“ натурални масла, витамини и парфюм споразумение. В състава му влизат: маслени екстракти от магданоз, алое вера, соево масло, рициново, репейное масла, витамините E, F, A. Освен това, масло „Златна коприна“ обогащено витамини P5,PP, екстракти от златен корен, коприва, розмарин.

Масло „Златна коприна“ е доста лесен за използване, има удобен опаковка, приятен аромат. Трябва да се прилага един път в десет-дванадесет дни преди миене на главата на влажни корени направления за около 30-40 минути, а след като се измие с шампоан. Масло добре се отмива, не отягощая къдрици. Този козметичен продукт е чудесно възстановява косата след боядисване или химически завивок, подходящ за всички типове коса. Мненията за него са най-вече добри.

За постигане на по-бърз ефект, производители препоръчват да използвате шампоан и балсам от серията „Златна коприна“. Активатор-масло от „Национален Риболов“ е преминал проверката на ефективността на „Център за сертифициране на парфюмерия и козметични продукти и услуги“, което говори за високата му ефикасност. Признато е много ефективен козметичен продукт за грижа за косата, което го прави кичури като коприна.

Мнението на специалисти

Експертите смятат, че това масло — прекрасно профилактично средство срещу оплешивяване. Те са сигурни, че в повечето случаи той е в сила и за ускоряване на растежа направления. Освен това, той добре укрепва корените на косата и действа положително на тяхната структура, като къдрици, подобна на коприна. Неговите свойства са сходни с добра скъп маска за коса.

Разбира се, 100 % гаранция за фризьорски салони не могат да дадат, че този козметичен продукт е подходящ за всички, но съветват да го опитат. Единственият предупредителен — е, какво средство за защита трябва да се използват с повишено внимание на хората, склонни към алергии. Въпреки че в състава му има на естествена основа, но все пак, може да бъде индивидуална непоносимост един от тях. Както и за всяко лекарство, използвано за първи път, специалистите препоръчват преди първата процедура прекарат алергична проба.

Да се прилага този козметичен продукт за растежа на косата , най-добре ще движения. Тогава ще се подобри кръвообращението и масло, ще се накисва по-ефективно, което ще доведе до по-бързо възстановяване пръти косми. В крайна сметка — ще се предотврати плешивост, а косата ще се събуди от зимен сън и по-бързо растат, което съответно ще увеличи гъстотата, количеството рошава коса.

Към предимствата на този козметични продукти специалисти включват:

 • на достъпна цена;
 • натурален състав;
 • висока ефективност;
 • възможност за използване в домашни условия;
 • лекота на използване.

Да се съхранява му трябва да се съхранява на сухо място при стайна температура.

Много хора, които използват този продукт — отбеляза като положителни стъпки на къдрици:

 • изглежда блестяща и копринена;
 • са станали по-малко падат;
 • растат бързо (на 3 см в продължение на 1,5 месеца и повече);
 • има много нови косми;
 • по-добре расчесываются;
 • стават дебели.

Масло от златна коприна активатор на растежа на косата: отзиви за него, неговите свойства и състав

Към отрицателните страни на продукта купувачите са завели това, което е средство за лошо измити (от втория, третия път), но това е малък недостатък, ще се съгласите.

Освен това, цената на тези инструменти на разположение много – около сто рубли за бутилка 90 мл и миризмата на средства много по-приятен, по мнението на много купувачи. Като цяло отзивите са предимно положителни за него.

„Ще отговарят или не отговарят — може да не си струва да се познае? Трябва да опитате, още повече, наистина цената не е толкова голяма, а коментарите са предимно положителни. И изведнъж, наистина си растат на кичури до кръста, и ще радват очите на околните. Но, съвет на специалист преди това — няма да бъде излишно!“.

Автор – Кристина Федишина

Това ще бъде интересно

1 406 views

Оценка материал

Ася

/28 ноември 2015/

Ами и на мен не помогна..Пълни глупости,не си губете пари.

Related Post

Зехтин за растеж на косата Днес искам да ви разкажа, как можете да използвате зехтин за растежа на косата, за увеличаване на техните сили, за блясък, красота и не само. Аз ще ви...
Морски зърнастец масло за растежа на косата: рецеп... В грижата за косата на жените все по-често избират натурални лекарства. В края на краищата такива средства, създадени от самата природа. Днес ще говор...
Муравьиное масло срещу растежа на косата: прилаган... Муравьиное масло — продукт, получен от яйца на мравки. Тази течност се използва в козметиката при направата на кремове за премахване на нежелана расти...