Методи за връщане на естествения цвят на косата

By | 03.04.2018

Трябва първо да се възползват от обесцвечиванием или смывкой. С помощта на тези процедури трябва да се изсветлява косата така, че да е. Възможно ли е възстановяване на косата след осветление: тайни и трикове. 08. 02. 2016. Като боядисване на коса с къна: правила за готвене.

Много дами използват устойчиви бои за коса , мечтаят за естествения тон направления, красили ги преди боядисване.

Има няколко начина, които помагат да се направи цвета на боядисана коса максимално близки до родните .

Първият начин – изборът на подходяща боя . Този метод е подходящ само в случай, когато е естествен тон по-тъмен от боядисаната коса.

Методи за връщане на естествения цвят на косата Начин номер две – смывка цвят професионални средства , с последващо тонированием или картина. Това е нещо, което е подходящо за прекалено тъмни или ярки коса, чийто цвят искате да превърнете в по-светъл.

Трети начин – осветление с последващо оцветяване или тонированием. Тук се използват осветляющие лекарства , за да помогне на децата да изведат дори и най-тъмните цветове, превръщайки ги в светли.

Смывка цвят народни методи , с последващо оцветяване или тонированием – четвъртият начин, подходящ за коса, пигмент, които малко по-тъмен или по-ярка от естественото.

Методи за връщане на естествения цвят на косата Мелирование – пети начин, който е безполезен за онези, чиито прядки преди боядисване са по-светли.

Тониране на коса – това е шестият начин, подходящ за кичура коса, боядисана в цвят, който е малко по-лек естествен и само леко от него е различно.

Е, последния седмия начин – това е прическа оцветяват краищата . Ако состричь веднага всичко, което е примесено не е желателно, тъй като преходът от по-светло до естествен ярки или тъмни цветове боя е твърде забележим, можете да се възползвате от оттеночным боя, без водороден прекис и амоняк.

Выравниваем цвят на косата

Ако след някои начини ефект е почти постигнат, но цвета се оказа неравномерно си струва да се въоръжиш с някои красящими вещества. Ако цветът е леко неравномерен, подходящи обичайните тонирующие средства , които нямат в състава на водороден прекис.

Тези оцветители превъзходно се вписват в тези случаи, когато косата вече отрос и боядисани са останали само краищата. Но, да не забравяме и факта, че този оцветител напуска прядки след няколко процедури дългосрочна заличаване шампоан и вода.

Методи за връщане на естествения цвят на косата Ако имате нужда от по-силен ефект, използвайте боя с малко оксидом , предназначена за тонизиране на косата. Често в подобни средства, не съдържа амоняк.

Но, ако ви вече е наполовина, повече или по-малко си да расте коса, бои трябва да се прилага само върху боядисани кичури, защото те развалят естествения пигмент.

Ако имате осветленные прядки, а цвета на косата по-тъмна, отколкото са те, потърсете най-устойчивите бои .

При изравняване на цвят не може да забрави някои правила колористики , за да не стане спечелила нежелан оттенък. В случаите, когато вымывали тъмен цвят, и полученият резултат се оказа с червено тон, не може да се използва боя с пепельным тон, дори ако те ви хареса. В противен случай, ще се покаже с зеленоватыми прядками.

Ако сте много доволни червен тон, потърсете боя естествени нюанси и, ако те са професионални, към тях може да добавите виолетов микстон , или да помоли за това на капитана. Ако косата е с червен цвят, подходящ за зелена микстон .

Не забравяйте, че в оцветяват косата си цвят често се оказва по-тъмна, отколкото върху опаковката. Така че, търсете нюанси на тон по-светъл.

Възстановяване на естествения цвят на косата

Напълно да се възстанови цвета на естествения тон на косата е възможно само в случаите, когато той е боядисан тонирующими багрила , които не са в неговия състав, нито амоняк, нито на водороден прекис. В този случай, трябва само по-често измиване на главата е много топла вода и вооружаться дълбоко почистващ шампоан, ако трябва колкото се може по-бързо да премахнете оттенък.

Ако този оцветител дълбоко „засел“ в косата, можете да го изтриете, след преработката на косата сапун. За ефективността на този метод трябва да плащат за здравето на косата, защото сапун малко изсушава направления.

Ако косата е боядисана устойчиви багрила , уви, пълно възстановяване не се очаква. Остава само да се търси подходящ тон боя и, ако това се изисква от ситуацията, изтриване на тъмен или светъл тон с помощта на промяна в цвета или смывки.

Като се върне е много по-светъл цвят на косата

Методи за връщане на естествения цвят на косата Ако черният цвят не към лицето, и ще бъде най-добре да върне светъл, възползвайте се от смывкой или обесцвечиванием . Пригответе се за това, че обесцвечиваться или трябва да се измие няколко пъти, за да постигне същия спокоен тон, кой притежава собствен оттенък. И, ако многократно красились в дълбоки и тъмни тонове, ще трябва да прилагат обесцвечивающие вещества.

След като сте получили същия светъл цвят, но му цвят е различен от естествения, може да се прилагат тонирующие съединения. Разбира се, подходящи и устойчиви бои, но след като не безвредной процедури за отстраняване на боя е по-добре да не нарани коса за пореден път.

Тонировать светла коса в домашни условия е много трудно , защото е по-добре да се обърнат към колористам с опит.

Още един чудесен начин – кратно мелирование . Трябва да направите по-често мелирование няколко пъти, след което затонировать осветленные кичури в желания от вас цвят.

Връщане кафяво цвят на косата

В случай, че сте осветлялись, кафяво на цвят върне по-лесно. Достатъчно е само да изберете боя, тон на която се вписва в природното терена, и боя за коса.

Но, за по оцветяването трябва да се следват. Измиване на главата стои колкото се може по-рядко и в никакъв случай не гореща вода, така че боя не „бяга“. И в периодите между окрашиваниями може да се насладите на бои за тонизиране.

Процесът на връщане кафяв цвят сложно, ако сте били боядисани в дълбок тъмен цвят. Трябва първо да се възползват от обесцвечиванием или смывкой. С помощта на тези процедури трябва да се изсветлява косата така, че да е малко по-лек естествен. И, едва след това трябва да окрашиваться.

Ако се колебаете между две тонове, вземете по-светъл. И, пригответе се за факта, че боята бързо ще смываться, а нейният цвят ще бъде малко по-различен от природния. Тъй, когато у вас ще расте native косата, не забравяйте тонировать краища.

Възможно ли е да възстановите цвета на поседевших направления?

Методи за връщане на естествения цвят на косата За съжаление, сива нишка може да е само боя , а за възстановяване на цвета средство за защита, докато не са дошли. Но и боядисани прошарена коса трябва да не е така, като обикновен. За да седина не выбивалась и цвят легна равномерно, трябва да се търси боя, предназначени за седеющих на косата.

Разбира се, могат да се обърнат и други оцветители, но по-добре да се възползват от специални. Тонирующие средства не са подходящи, трябва да се търсят онези, които имат силен и силен ефект.

Related Post

Възможно ли е боядисване на косата боя след къна?... Красиви красиви къдрици отдавна бяха считани за женски богатство. Смяна на цвета на косата е един от най-бързите начини да се направят драстични про...
Колко пъти в годината може да се боядисват косата:... Всяка жена, която обича да експериментира с външния си вид, със сигурност ще размишлявам над това, след известно време, може да се боядисват косата о...
Възможно ли е жените боядисват косата по време на ... В ежедневния живот на всяко момиче се стреми да изглежда ухоженно и красиво. Всички жени често стригутся, боя за коса, понякога дори, за да промени въ...