Мъжка боя за коса: по-специално използването и разновидности

By | 12.05.2018

Винаги има избор: боядисване седину или да бъде естествен. Различна боя за коса за мъже и описание на цветовата гама в кутията. Например, една жена, веднага ще разберат, какъв ще бъде цветът в резултат на използването на боя с името "студен кестен".

Съвременните мъже все по-често започват да обръщат внимание на външния си вид, така че на пазара на стоки, мъжка козметика стават все повече с всяка изминала година. Един от най-популярните средства е мъжка боя за коса, която отдавна не е нещо невъобразимо, тъй като много представители на силния пол, боядисани коси, за да скрие оформила седину.

Мъжка боя за коса: по-специално използването и разновидности

Основните цветове на мъжки багрилни средства

Характеристики

 1. Големите козметични фирми продукти за мъже етикетирани със специален знак , тъй като тяхната кожа и коса, които съществено се различават от женските.

Съвет!
Мъжете трябва да използват красящее средство, без амоняк (за да не навредят на структурата на косъма ) и със съдържание на овлажняващи компоненти.

 1. По природа всички хора са нетърпеливи , поради дългата процедура на боядисване за тях е неприемлива; разработчиците специално за тях създаде бои, които дават възможност да се превърне мъжко боядисване на коса в пятиминутную на процедурата и да се отървете от седины в косата .
Мъжка боя за коса: по-специално използването и разновидности

Винаги има избор: боядисване седину или да бъде физическо

 1. Различна боя за коса за мъже и описание на цветовата гама в кутията . Например, една жена, веднага ще разберат, какъв ще бъде цветът в резултат на използването на боя с името „студен кестен“, а за мъжете тези надписи са трудни за възприемане, така че на кутията е написано всичко е просто – „тъмно кафяво“ или „светъл кестен“.
 2. До всички красящим средствата за жените има инструкции, където се посочва, както и че се смесват, тонирующее също средство за мъже не изисква смесване , всички компоненти са свързани в една епруветка. В пакет идва само от апликатор, с помощта на които боята се нанася върху косата.
Мъжка боя за коса: по-специално използването и разновидности

Преди и след боядисване

Видове

Мъжки бои се предлагат в различни видове, но основната класификация се счита за разделение на бои на два вида:

 1. Устойчиви бои, боядисани за по-дълго време. В състава си те съдържат амоняк, така че основното предимство на тези средства е моментальность оцветяване, а недостатък – вредно въздействие върху структурата на косъма.
 2. Нестойкие боя се отмива след шест-осем приложения. Тези средства оказват меко въздействие върху кичура, тъй като не съдържа амоняк.

Съвет!
За мъжете, които искат да оставят в тайна оцветяване, трябва да се използват бои без амоняк, защото с тяхна помощ драстично преображение не ще, косата ще окрашиваться постепенно и не много забележими на другите.

Мъжка боя за коса: по-специално използването и разновидности

Безаммиачное красящее средство

Как да вземем боя

Цвят на косата при мъжете са много нюанси, така че при избора на боя е необходимо максимално точно да изберете предпочитания от вас вариант. Производителите предлагат голям избор на нюанси окрашивающих средства – за всеки вкус и предпочитание. Непосредствено преди оцветяването е необходимо да се проведе изследване за алергии. За това трябва да нанесете малко вещества на тыльную страна на дланта или зад ухото.

Важно!
Специалистите препоръчват да се проведе тест за алергия на ден преди боядисване, тъй като хората имат различна чувствителност към лекарства и различни срокове прояви на алергични реакции към тези на пробата.

Ако местната реакция липсва, този оцветител спокойно може да се използва по предназначение.

Форма на продукта

Към днешна дата предлага се три разновидности от бои за мъже:

 • боя с кремообразна текстура;
 • мус;
 • гел-боя.
Форма на продуктаХарактеристики
Крем-бояНай-често срещаният тип коса. За оцветяване със собствените си ръце в домашни условия трябва да положат доста усилия, тъй като веществото има гъста консистенция.
МусПросто средство за боядисване, както в подготовката, така и в използването, има течна консистенция и дава възможност за равномерно разпространение на наркотици по целия косата.
ГелСравнително ново средство за боядисване. Главната особеност е устойчивостта на оцветяването, могат да издържат около 40 помывок на главата). Лесна за приложение — пет минути, и може да се измие. Цена на гела по-висока, отколкото мус и крем-боя.

Съвет!
При първото приложение на муса трябва да бъде много точна, защото пенлива течно вещество понякога може да затекать на кожата около корените и да я защитават, е много трудно.

Нюанси

Много се задава въпросът, какъв цвят на косата харесва на мъжете, защото, както и жените, представителите на силния пол се притесняват за външния си вид. Ако се сравни палитра на бои за жени и мъже, мъжки бои се предлагат в значително съкратена количество нюанси.

Естествени цветове

Оцветител, който има за цел да скрие седину, няма да има широка гама от нюанси, защото в природата има само няколко естествените оттенъци на косата. Като следствие, освобождаване на богата палитра от цветове в естествени нюанси, няма смисъл.

Производителите на мъжки боя предлагат избор от шест-осем основни цвята. Четене на различни форуми и мнения, може да се заключи, че най-красивия цвят на косата според мъжете — това е черен, който също се отнася за естествени нюанси.

Екстремни нюанси

С помощта на ярки бои, основното внимание трябва да се съсредоточи върху това, колко избраното средство ще отговаря за представянето на новия си имидж. Добре се поддават на боядисване ярки нотки на бяла коса при мъжете. При това може да се боядисвам цялата шевелюру в един цвят, или да използвате различни нюанси, търсейки най-екстремни комбинации.

Мъжка боя за коса: по-специално използването и разновидности

Снимка на оригиналната прическа с екстремни оцветяване

Кестенява коса при мъжете, също добре се поддават на боядисване, както в естествени нюанси, така и в ярки цветове.

Мъжка боя за коса: по-специално използването и разновидности

Комбинация от цветове

Производителите

Днес на пазара декоративна козметика за силната половина на човечеството, са представени мъжки оцветители компании:

 • Schwarzkopf;
 • American Crew;
 • Combe Inc;
 • L ‘ oreal Professionnel и други.
Мъжка боя за коса: по-специално използването и разновидности

Последната разработка на компанията Combe Inc боя Just For Men Touch of Gray

Изход

Боядисване на коса на мъже е възможна не само в салони за красота, но и в домашни условия, най — важното- да се избере точното красящее вещество и да се запознаят с особеностите на използването му. За да научите повече за това как правилно да боядисват косата мъж, може да погледнат приложена видео в тази статия.

Ако искате да благодаря, добави усъвършенстване или възражение, задайте въпрос от автора – добавете мнение!

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...