Средства за растеж на окосмяването по лицето при мъжете

By | 02.05.2018

Начало "Секция за мъже" Тренировка за мъже " Средства за растеж на окосмяването по лицето при мъжете. Маска от евкалиптово масло. Подгответе масло от евкалипт и вода в пропорция 1 към 4. С помощта на памучен тампон, нанесете средство за защита на лицето и оставете инфузия попие.

Мъжете с гъста растителност върху лицето си – това едновременно е брутална и модерен облик. Мода по брадата дойде в живота ни, а притежателите на косата на лицето са се превърнали в обекти на внимание от страна на жените.

Средства за растеж на окосмяването по лицето при мъжете

Но не всички мъже могат да се похвалят плътност или поне четина по лицето. Много от тях все още се чудят, как да се ускори растежа на косата и кои ще са необходими средства? Дойде време да сложим всички точки над „i“ и да се говори за раната в мъжка среда тема.

Общи препоръки за растежа на косата на лицето:

Здравословен начин на живот – нито едно косметологическое или народен инструмент няма да замени ви естествената растителност на лицето. Вредни навици забавят увеличаването на четина и влияят върху здравето на мъжете.

 • Правилното хранене е от комплекса на витамин зависи цялостното състояние на организма, като нарушаване обмяната на веществата, няма да доведе до бърз растеж на косата.
 • Увеличаване на тестостерона – растителност по лицето на мъжете е пряко следствие на нивата на хормоните в тялото му. Липсата на тестостерон се отразява на растежа на брадата.
 • Спорт – тежки физически упражнения помагат за увеличаване на производството на тестостерон в организма и, като следствие, за ускоряване на растежа на косата на лицето.

Но дори и ако човек се придържа към посочените препоръки, не на факта, че той ще се превърне в брутала с дълга гъста брада. Притежателите на оскъден растителна база на бузите е желателно да се възползват от средства на хората.

Като ускоряване на растежа на косата в домашни условия?

Ако се чудите как да расте брада в домашни условия и да не ходят на скучни косметологическим офиси, предлагаме ви да се възползвате от народни съвети. Преди няколко века мъжете са имали гъста брада, не се използват при този тониками и козметика.

 1. Пазете кожата си чиста.Редовно умывание лицето със студена вода се активира на порите на кожата и не им дава запушена.
 2. Използването на репейного масло.Масло се продава във всяка аптека. Изсипете течността в капачката и се добавя малко топла вода. Сгъсти разтворът се втрива в областта на лицето, особено в бузите. Оставете средство за 50 минути, след което обилно умойте лицето. При усещане на силно усещане за парене и зачервяване трябва незабавно да се отмие с хоросан лицето и намажете кожата с крем.

  Полезен съвет!
  Е желателно да се смесват репейное масло с композиция от червени чушки.

  Средства за растеж на окосмяването по лицето при мъжете

 3. Маска от евкалиптово масло.Подгответе масло от евкалипт и вода в пропорция 1 към 4. С помощта на памучен тампон, нанесете средство за защита на лицето и оставете инфузия попие. През 40 минути, моля, водни процедури и изплакнете с маска. Евкалипт действа не по-зле, отколкото репейный състав и помага да се ускори растежа брада по лицето.
 4. Маска от майонеза.

Съставки: майонеза, 1 ч.л. горчица, 5 белтъка, малко червен пипер. Продукти за бита с помощта на миксер bosch.между, и колкото по-разбиване към тях се добавя растително масло-бързо действие. Бяла гъста течност ще бъде готов за употреба. Нанесете я на лицето в района на четина на 20 минути.

Аптечные лекарства за растеж на косата

Но не едни само на народни средства за защита живее нашият народ. Фармацевтичните компании предлагат много по-ефективни средства за растежа на косата. Преди покупката е препоръчително да се запознаете с мнения и да научите за странични действия. В аптеките популярни такива средства, като Миноксидил, Growth Bristle, Professional hair system и други.

По този начин, гъста мъжка брада е следствие отчитане на редица фактори, като се започне от храненето, и завършва с наследственост. Използването на народни и аптеки средства може да помогне в разрастании четина.

Related Post

Зехтин за растеж на косата Днес искам да ви разкажа, как можете да използвате зехтин за растежа на косата, за увеличаване на техните сили, за блясък, красота и не само. Аз ще ви...
Морски зърнастец масло за растежа на косата: рецеп... В грижата за косата на жените все по-често избират натурални лекарства. В края на краищата такива средства, създадени от самата природа. Днес ще говор...
Муравьиное масло срещу растежа на косата: прилаган... Муравьиное масло — продукт, получен от яйца на мравки. Тази течност се използва в козметиката при направата на кремове за премахване на нежелана расти...