Грим за кръгло лице с кафяви очи

By | 12.05.2018

А кафяви очи — абсолютна доминанта, така че хора с такъв цвят на радужки винаги ще има много. Значи, много ще и въпроси за това какъв грим е най-подходящ и кои нюанси по-добре да изберете. Сенките трябва да вземете под косата и цвета на очите.

Кръглата форма на лицето се тълкува понякога я обладательницами като някакъв недостатък. Такава форма на лицето е длъжно няколко широковатым скулам, както и миловидно полненьким щечкам. Отделна категория са жените, се отнася до това съвсем спокойно, както и някои много се притесняват за това. Всъщност големият проблем не съществува. Правилно изпълнена грим ще ви помогне визуално да променяте формата, ако тя не ви харесва. Изпълни корректирующий грим за кръгло лице изобщо не е трудно, такъв процес се нарича моделиране на формата на лицето.А кафяви очи — абсолютна доминанта, така че хора с такъв цвят на радужки винаги ще има много. Значи, много ще и въпроси за това какъв грим е най-подходящ и кои нюанси по-добре да изберете. В тази статия ще ви кажем как да се изпълни грим за кръгло лице, с кафяви очи.

Характеристики на грим за кръгло лице с кафяви очи

Преди да се пристъпи към макияжу, трябва да се запознаете с особеностите и характерните черти на кръгло лице.

 • Кръгло лице има по-широка средна част на лицето, а не овална.
 • Пухленькие бузи и широковатые скулите са отличителните характеристики на кръгло лице, а това долната челюст не е толкова ярко изразена като лице с квадратна вид.
 • Въпреки това, долната челюст е по-силна раздвинутые ъгли, отколкото в лицето на овалния тип, именно това свойство и е основен при формирането на округлости.
 • В лицето на кръгла форма, размери ширина и височина почти съвпадат.

Грим за кръгло лице има своите трикове и правила, които трябва стриктно да изпълняват, за да се постигне желания резултат.

Най-актуални статии за мода и стил

 • Трябва да се отбележи, че кафяви очи, може би, най-разнообразни по отношение на цветовете. Червено, жълто, зелено, синьо — всеки грим може да изглежда страхотно на обладательницах очите шоколадов цвят.
 • Трябва да се отбележи, че кафяви очи, може би, най-разнообразни по отношение на цветовете. Червено, жълто, зелено, синьо — всеки грим може да изглежда страхотно на обладательницах очите шоколадов цвят.
 • Кафяв оттенък винаги е изгодно, че изглежда добре с всеки цвят на косата. Само си представете темноглазую блондинка, тя е пълна с чар и мистерия. А вземете рыжеволосую момиче с кафяви очи, подобни на листа от чаено дърво — истинска горска нимфа!

Грим за кръгло лице с кафяви очи Грим за кръгло лице с кафяви очи Грим за кръгло лице с кафяви очи

Как да се извърши грим за кръгло лице с кафяви очи

Тон. Грим в този случай е необходимо такъв, който ще съдържа и светли, и тъмни нюанси. Тъмен тон се нанася отдолу нагоре, започвайки от брадичката, движейки се до ушите и страничните страни на носа. Светъл — нанася се вече на върха на носа и директно в самия брадичката. В някои случаи, например когато очите са засадени до носа прекалено близо, може да се задоволява само с по-светъл тон, премахване на тъмно. При това се прилага грим на лицето визуално удлинится и няма да бъде прекалено кръгли и плоски.

Руж. Почти във всички видове лица на силно визуално въздействие оказват бузите. Те са особено забележими в кръгли лица, така че без руж не може да направи. Кафяви тонове възможно най-подходящи, за да се скрие ненужна закръгленост на бузите. Както и целият грим за кръгло лице, руж се нанася специален начин – на върха на скулите, диагонално захождането към устните му. Но трябва да се следи за тяхното количество, в противен случай можете да се прекалява. За това трябва да се помни, като грим на очите за кръгло лице.

Грим за кръгло лице с кафяви очи Грим за кръгло лице с кафяви очи

Най-актуални статии за мода и стил

Грим на вежди за кръгло лице с кафяви очи

За кръгло лице категорично не са подходящи вежди пряка форма, с размита се огъне. Оптимално може да се счита за вежди една от следните форми:

 • веждите, върхът на който е насочен по-горе виска;
 • вежди във форма „крило на чайка“;
 • заоблени вежди извити по-близо до храмовете.

Светли вежди, за да се подчертае тъмен молив, но първо трябва да създадете правилната им форма. Външните краища на веждите трябва да бъдат тънки, а останалата част – средна дебелина. Факт е, че са тънки по цялата дължина на веждите ще се съсредоточи върху кръгла форма на лицето.

Грим за кръгло лице с кафяви очи Грим за кръгло лице с кафяви очи Грим за кръгло лице с кафяви очи

Грим за кафяви очи е за кръгло лице

Кареглазым момичета, както е известно, отиват всички цветове – и това предимство определено си струва да се възползват! Многослойни цветни стрелка, черна очертаване на контура и други красота-тенденции 2018 година очакваме ви!

Когато започнете да събере нюанси на сенките, трябва да се вземат предвид естествените им сочетаемость помежду си. Има определена техника, която помага правилно да се комбинират цветовете. Ако ще си остана, грим за светло-кафяви очи ще изглежда уместно и е много хармонично по цялото начин. Лесен начин да се основава на избора на нюанси, които плавно преминават една в друга.С помощта на правилното съчетаване на нюанси може да излезе не само на нови и оригинални идеи вечерта грим, но също и ден на възможности, които са подходящи не само за разходки, но и за ежедневно посещение на работа.

Кафяви очи сами по себе си са ярък акцент, който привлича вниманието.

 1. По този начин, да ги възможно с минимални средства грим. Използвайте розови, прасковени или сиво-кафяви сенки (цвят taupe), за малко „отворете“ поглед.
 2. Нюанси металик – най-доброто решение, за да привлече вниманието към карим очите.
 3. Бронзови, медни, златисти или дори розово, с шиммером – най-лесният вариант е да се направи вечерния грим за кафяви очи: като сянка в истинския смисъл на думата, карат ги да заблестят.
 4. Бронзови, медни, златисти или дори розово, с шиммером – най-лесният вариант е да се направи вечерния грим за кафяви очи: като сянка в истинския смисъл на думата, карат ги да заблестят.

За украса на очите круглолицых красавици се допускат малки стрели с вдигнати нагоре с върха. Те допринасят за выразительному увеличаване на очите. А дълги стрели могат още повече да се разшири визуално лицето. Сенките трябва да вземете под косата и цвета на очите. Нанесете ги по-добре само по краищата на очите в рамките на век. В никакъв случаи не са под най-веждите. За да подчертаете изразителността, сенки за очи трябва да растушевать хоризонтални прави. Мигли е препоръчително да се боядисват само най-горните и долните да не се докосват, това ще направи по-ярка поглед.

Грим за кръгло лице с кафяви очи Грим за кръгло лице с кафяви очи Грим за кръгло лице с кафяви очи Грим за кръгло лице с кафяви очи

Най-актуални статии за мода и стил

Устните грим за кафяви очи и кръгло лице

Кръгло лице не обича ясна геометрия, а това означава, от оформяне на молив трябва да се откаже. Специалистите смятат, че устните грим за този тип лице най-добре да правите с помощта на гланц и червила от неутрална цветова гама.

Винаги трябва да се придържат към прости правила в грима, ако лицето пълно или кръгло:

 • ярък, кричащим нюанси — „няма“;
 • в мейк-апе трябва да се направи акцент на очите;
 • няма ясни линии и контури.

Грим за кръгло лице с кафяви очи Грим за кръгло лице с кафяви очи

Избор от прически за кръгло лице с кафяви очи

За да завършите начин трябва да изберете подходяща прическа. При кръгла форма на лицето е добре ще изглеждат високи, обемни фризури с асиметрична бретон и по-дълги висками. Може да се пусне няколко кичура коса на скулите си – тази прическа също скорректирует кръгъл овал на лицето.

Грим за кръгло лице с кафяви очи

Грим за кръгло лице, снимка на която Можете да намерите в нашата статия, е завършен. В крайна сметка, Можете да нанесете обичайния грим за цвета на очите, и устните. Не забравяйте, че един добър грим трябва да носи в себе си единственият акцент или върху очите, или върху устните. Едновременно подчертава и очите, и устните рискувате да скъсите лицето си.

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...