Лунен календар за оцветяване на косата: забравени традиции или полезни признаци?

By | 03.04.2018

Може ли бременни боядисване и прическа? Научете повече мнения на лекари. Не се препоръчва в неделя оцвети и прическа. Смята се, ако не вземат под внимание това, може да обиди на късмета си.

Кога е най-доброто време, за да се боядисват косата?

Ще помогне ли процедура лунен календар боядисване на коса?

Да трябва да се ръководят, за да промените външния вид донесе положителни промени в живота си?

За този и други тайни ще можете да научите от статията.

Боядисване и подстригване на косата по лунния календар

Жените винаги са много взискателен се отнасят до външния вид, особено ако искат да я променят.

Смятало се е, че успехът на подстригване или боядисване на къдрици и други козметични процедури, могат да зависят от нашия вечен спътник — Луната.

Именно към Лунния календар, прибягват много жени, които планират посещение на салони за красота или в домашни козметични манипулации, тъй като периодично променящите се Лунните фази, могат по различен начин да влияят върху нашето здраве и красота, странно действа на много земни процеси.

Ако слушате вярвания, а след това най-успешните промени сполетите една жена, ако тя е направила промени в своя външен вид по време на първата и втората лунна фаза. Те идат веднага след пълнолуние, в момент на своя растеж. Особено е обръщала внимание на Лунния календар, когато стригли за първи път бебето. Защото се е смятало, че първата прическа оказва влияние върху цялата му по-нататъшна съдба.

Най-доброто време – когато Луната нараства и се намира в съзвездието на Везни или Лъв. Прическа, извършена през този период, е в състояние да ви направи щастлив съдбата на бебето.

Когато боядисване на косата по лунния календар?

Лунен календар за оцветяване на косата: забравени традиции или полезни признаци? Някои изглежда абсурдна идея, боядисване на коса, за спазването на Лунния календар.

Но красавици са минали векове са знаели, че, като се има предвид капризите на природата, може да се подобри къдрици и кожата.

В него могат да се съмняват, може да не вярвате, но проверка на информацията, ще искате всеки.

Смята се, че се произвеждат чрез боядисване на коса в определени дни, може да се получи не само отличен резултат от козметични преображений, но и да станат по-богати, да постигне успех в кариерата, да реализират творчески идеи.

При това, трябва да се обърне внимание на някои препоръки:

 1. За 1 ден на Лунния календар, се разрешава боядисване на коса, но използвам при това с натурални средства. Ако направите това, може да се получи като бонус на промоция по корпоративната стълбица.
 2. По 2 на ден, може да краситься, използвайки мусове и пяна с оттеночным ефект, а в допълнение може да привлекат богатството.
 3. За 3-ти ден, не се препоръчва използването на средства, които могат да потъмнява косата.
 4. Ден 4 – като цяло не е препоръчително да се експериментира с външния си вид.
 5. На 5 ден от лунния календар може да се изсветлява косата, което ще ги направи по-здрави.
 6. На 6 ден оцвети къдрици е невъзможно.
 7. 7 ден – едно от най-благоприятни за драстични промени във външния вид. Освен това, може да засили собствената си сексуалност.
 8. На 8 ден трябва да се откаже от боя, в противен случай може да рискувам кариерата си.
 9. 9 ден е най – подходящ за тези, които искат да пробвам на себе си образ на блондинката.
 10. Оцвети косата с помощта на къна, да се засили имунната система и да си шефове е възможно, на 10 лунен ден.
 11. 11 ден предвещава богатство, ако се превърне цвета на направления в злато.
 12. 12 ден допринася за социален успех, ако боядисване на косата с помощта на натурални оцветители.
 13. На 13 ден не си струва да променя начина си.
 14. На 14 ден може да рисува къдрици с помощта на меки оцветители.
 15. На 15 и 16 лунните дни – благоприятно време за тези, които искат да се превърне в брюнетка.
 16. За 17 и 18 дни препоръчителни цветове светли и червена нюанси.
 17. Ако боядисате косата си на 19 ден, това може да привлече бизнес партньори.
 18. В 20 лунните ден косата е по-добре да не се докосват.
 19. 21-23 лунните дни – период, когато си струва да се предпочитат естествени цветове светли нюанси.
 20. Се произвеждат чрез боядисване на косата в по-тъмен цвят на 24 ден, може да се постигне на вниманието на шефа.
 21. На 25 ден, по-добре се избегне оцветяване, в противен случай могат да възникнат конфликти на работното място.
 22. Ако боядисване на кичури с естествени багрила на 26 и 27 дни, тогава може да се засили общителност и привличане на късмет.
 23. В 28 ден си заслужава да се избегне боядисване.
 24. Ако промените цвета на косата на 29 или 30 дни, а след това ще се появи риск от финансова недостатъчност.

Се вярва или не – реши всеки един самостоятелно. Но опитате това в личния практика трябва да бъде доста интересно.

Много бременни жени вярват в различни знаци и се опитват по време на света на детето да не експериментирате с външния си вид. Може ли бременни боядисване и прическа? Научете повече мнения на лекари.

Отзиви на момичета за използване на японската боя за коса Lebel ще намерите тук .

Видове тонизиране, предимства и недостатъци на този вид оцветяване вижте в тази статия . Отзиви на момичета за процедурата.

Практически съвети

Лунен календар за оцветяване на косата: забравени традиции или полезни признаци? Оцвети и отрежете косата трябва да е на нарастваща Луна.

През този период косата са най-склонни към изложени на тях оцветители. Цветът ще е ярък, наситен и устойчив.

Най-благоприятното време за всички процедури за косата си, когато Луната е в Дева.

В този период може да се боядисват косата си, да правя прически, ламиниране, маски и други уелнес процедури. Не си струва да оцветите косата си в този период от време, когато Луната е в знаците Риби, Рак, Овен. Може да предизвика промяна на структурата на косата, те ще станат чупливи, палав.

Като преди всяка процедура се случва консултация с фризьор, така че можете да слуша препоръките на Лунния календар.

Дни от седмицата

При избора на време за боядисване на коса струва си да припомним, че всеки ден от седмицата има своя планета-покровител, която се отразява всичко, което в този ден идва.

Също така си струва да координират това честит рожден ден, за да се избегнат неочаквани резултати.

Така че, помислете, когато е най-добре оцветите косата си, а когато си струва изобщо да се въздържат от процедури за дните от седмицата:

 • Понеделник пребъдва под патронажа на Луната. Ако боядисате косата си в понеделник, а след това можете да се отървете от негативните емоции и лошо настроение. Но, ако си ден рожденья – сряда, неделя или вторник, не си струва да изберат този ден за боядисване на коса.
 • Вторник – ден на Марс. Ако сте родени в понеделник или петък, тогава този ден, избран за боядисване на коса, ще донесе такса активност, жизненост и енергия.
 • В сряда всички процеси на Земята управлява от Меркурий. Боядисване в този ден ще засили състоянието на нервната система и паметта, но не и за тези, които са родени в четвъртък.
 • Юпитер, който предпазва четвъртък, ще допринесе за благосъстоянието и популярността. Вие също така ще можете да разрешите проблеми с близки роднини. Избягвайте промени във външния вид на този ден струва на онези, които са родени в сряда.
 • Венера е покровител петък. Боядисване в този ден ще донесе нови запознанства и любовно приключение, но не и за тези, които са родени във вторник.
 • Оцветяване в събота, под влиянието на Сатурн, ще промени не само състоянието на косата, но и на целия организъм. Избягвате фризьорски салон в събота по-добре на онзи, който се появи на светлината в неделя.
 • Неделя управлява от Слънцето. Не се препоръчва в неделя оцвети и прическа. Смята се, ако не вземат под внимание това, може да обиди на късмета си.

Ако се вслушат в това, което препоръчва лунен календар, с преображением външния си вид, могат да се повлияят и на съдбата си.

За да оцветяват къдрици са останали здрави, и красиви, а също и за цвят да се проведе колкото се може по-дълго, трябва да се използват специални средства. Грижа за боядисани коси в домашни условия : правила за грижа, измиване и стайлинг, основните препоръки четете нататък.

Може би ще ви заинтересува новата боя за коса Nexxt. Отзиви на момичета за боядисване прочетете в този материал.

Видео по темата

Related Post

Възможно ли е боядисване на косата боя след къна?... Красиви красиви къдрици отдавна бяха считани за женски богатство. Смяна на цвета на косата е един от най-бързите начини да се направят драстични про...
Колко пъти в годината може да се боядисват косата:... Всяка жена, която обича да експериментира с външния си вид, със сигурност ще размишлявам над това, след известно време, може да се боядисват косата о...
Възможно ли е жените боядисват косата по време на ... В ежедневния живот на всяко момиче се стреми да изглежда ухоженно и красиво. Всички жени често стригутся, боя за коса, понякога дори, за да промени въ...