Как да си върне своя цвят на косата след боядисване, изсветляване

By | 03.04.2018

Възможно ли е осветлять косата след кератинового изправяне, описани подробно в тази статия. Някакви отзиви за маската с канела за изсветляване на косата има, можете да прочетете в тази статия.

Често момичета след прибързан решение боя или изсветлява косата съжалявам за това. Така възниква въпросът, как да си върне естествения си цвят на обратно? Ясно е, че естествения цвят на косата, има много предимства пред оцветени. Изглежда къдрици в този случай ще бъдат здрави, за разлика от косата, които са били боядисани.

Какво да правя след осветление

Как да си върне своя цвят на косата след боядисване, изсветляване

Ако осветлили косата, но все пак решава да се върне на своя цвят, а след това имайте предвид, че да се върне към исходнику ще бъде много трудно. На първо място трябва да ги остави на мира и повече да не се мъчиш окрашиваниями. Но все пак ако косата е тъмна и ще ги мелировали или осветляли, оставяйки корени растат, вие ще видите не е най-добрия ефект. Изглежда в този случай тази прическа непривлекателни.

Най-доброто нещо, което можете да направите, е да вземете боя в тон си естествено. За да се граница на не е видима много силно, този вариант ще бъде спасение. Но това веднага не може, трябва в продължение на няколко месеца корени да расте. Правят това, за да можете да вземете на боя в тон на косата си. Разбира се, този процес се извършва най-добре в салони за красота. Капитанът може да изберете желания от вас цвят.

Но обикновено преди самия процес на боядисване се използват филлер, който помага за възстановяване на правилния натурален оцветяване пигмент. Обикновено след нанасяне на филлера косата придобива меден оттенък. Ако в състава на боя филлер не влезе, тогава е по-добре да му пред картина.

В процес на обратна перекрашивания ще зависи от това, колко много сте пребоядисан им. Ако осветлението е направено само на тон, това може да помогне на една процедура на боядисване. Ако цветът е променен драстично, то в този случай е необходимо да се извършат няколко процедури перекрашивания на косата. Но при това е необходимо да се правят паузи между окрашиваниями най-малко 2 месеца. За здраве направления трябва да се помни винаги.

Видео – как да си върне своя цвят на косата:

След изсветляване на косата е много трудно да се върне в естествения си цвят. В никакъв случай косата ще се повредят. Затова трябва да се мисли за това дали си струва да провежда процедура за избелване.

Как да премахнете джинджифил и червен цвят

Има момичета, които желаят да се боядисват косата в червен цвят или в цвят с червен оттенък. Но понякога резултатът, получен те изобщо не са щастливи. Но какво правите в този случай? Има няколко начина за премахване получения оттенък. Тези методи за премахване на даден цвят на косата излизат от народа.

 1. Водка и лимон . За процедурата е необходимо водка и лимон. За това трябва да вземете няколко лимона и изстиска от тях сок. Полученият сок се смесва с водка в равни количества. Така че сами да се проследява колко сок ще ви е необходима. Получената течност се измиват ги и ги оставят. Трябва да седнем под uv светлина или просто дълго време да е под лъчите на слънцето.Как да си върне своя цвят на косата след боядисване, изсветляване
 2. Амоняк . Вторият вариант е премахване на червени цветове на косата предполага използването на амоняк. За това се нуждае от няколко капки амоняк kapnut в морска сол и се разрежда с вода. Главата на получения разтвор трябва да изплакнете след всяко измиване на главата.
 3. Отвара от коприва . Ако някога сте избрали за оцветяване в червено, а след това да се неутрализира този нюанс е възможно с помощта на отвара от коприва. Те трябва да обдавать след измиване. Можете да си купите специален тоник, който се продава в магазините.

След боядисване в тъмни тонове

Често в магазините с професионална козметика се продават емулсия, способни да премахнете цвят, ако дори и косата са боядисани с устойчива боя. Понякога този метод се нарича обесцвечиванием, а след това са боядисани в тъмен цвят, поясни.

Много важно е да закупите висококачествено средство за премахване на тъмните нюанси за косата не се повреди. Ако се сблъскате с това за първи път, то най-добре е да се консултирате със специалист. Но също така може да проведе процедура за себе си.

Как да си върне своя цвят на косата след боядисване, изсветляване

Как правилно да ползват средства, които се отделят в промишлен мащаб?

 1. Съдържанието на флакона се разпространяват по повърхността на косата равномерно.
 2. На опаковката ще показва колко можете да отделите време на въздействието на макси.
 3. След това емулсия се измива, косата се третира с балсам или правят маска.
 4. Трябва да направите няколко такива процедури, обикновено са достатъчни три.

Разбира се, цветът на косата няма да бъде същото, както и в корените. Но този въпрос може да се реши.

Също така специалистите казват, че направления се изисква често миене, за боя си отиде. Също така можете да купите специален шампоан, който ще ви помогне да постигнете ефект по-бързо. Има момичета, които за измиване на главата използвам пране сапун. Но от нея косата може да пострада, това е сапун може иссушить къдрици. Но ще бъде постигнат различен ефект: боята ще се измие по-бързо. Така че ако сте избрали този метод, можете да използвате овлажняващи маски, които не ви позволяват да направи косата суха.

Трябва да знаете, че косата се измие с топла вода забранено, това само ще влоши състоянието. Има момичета, които се опитват да намерят простите начини за премахване на лош оцветяване. И такива методи не съществуват. Това ще изисква най-обикновени продукти.

Как да си върне своя цвят на косата след боядисване, изсветляване Възможно ли е осветлять косата след кератинового изправяне , описани подробно в тази статия.

Някакви отзиви за маската с канела за изсветляване на косата има, можете да прочетете в тази статия.

Как да се постигне рыжиего цвят на тъмна коса без осветление може да научите от тази статия:

А ето какво представлява осветляющая маска за коса с лимон, помага да се разбере информацията от статията.

Скъпа маска

Скъпа маска – това е най-популярният начин за отстраняване на по-тъмен цвят на косата. За тази цел трябва да се използва течен мед, който да нанесете на цялата повърхност на косата. Маска на косата трябва да бъде в рамките на 8 часа. Затова се препоръчва да се разпространи ги с мед за през нощта. Остатъците от маската се измива с топла вода. Разбираемо е, че една процедура не успее да отмие цялата боя. Повече от необходима 7 процедури, за да се елиминира ефектът от оцветяването. Как правилно да направите мед маска за коса през нощта, можете да научите от съдържанието на тази статия.

Как да си върне своя цвят на косата след боядисване, изсветляване

Кисело мляко

Кисело мляко – това е продукт, който съдържа в състава си киселина. Именно тя може да въздейства върху косата след боядисване. Процедурата е доста проста. За това трябва да кисело мляко обработва косата и се оставя за един час под фолио и кърпа. Направи такава процедура е допустимо всеки ден, тогава ще може да се постигне бърз резултат. Какви препоръки за маска за коса от кисело мляко, какао и яйца има в момента, може да прочетете в тази статия.Как да си върне своя цвят на косата след боядисване, изсветляване

Какво да кажем за тези момичета, които боядисате косата не просто в по-тъмен цвят, а в черно? За това си струва да се възползват от следващата инструкция.

 1. Една чаша топла вода се разрежда с 10 супени лъжици сода за хляб. Компоненти разбърква се и се добавя 1 чаена лъжичка сол. Ако те са дълги, то в този случай е необходимо компоненти в 2 пъти повече.
 2. С помощта на памучен тампон косата се третира с получени средства.
 3. Всички направления внимателно масажира и завъртете в кок.
 4. За възстановяване на маската трябва да действа върху косата за 40 минути.
 5. След това косата просто се измива с топла вода в продължение на 15 минути.
 6. След тази процедура косата се измива с шампоан.

Прилагането на този метод е неприемливо за силно изтощена коса.

Като се измие хну

Много дами могат да твърдят, че хну отмие невъзможно. Но в действителност има такива методики, които позволяват да се конкурират с неуспешен картина. Най-важното е, правилно да отмие хну, за да достигне необходимия резултат.

 1. Ако от самото боядисване е минало много време, а след това премахнете полученият цвят ще е трудно. Максимален ефект може да се постигне дългосрочна заличаване в продължение на три дни, след боядисване. Ако времето е минало повече, след това изплакнете хну ще бъде много трудно.
 2. Не си струва боя боя или други средства за косата след къна. Можете само да навреди на косата. В края на краищата, тези пигменти, които се съдържат в боята, могат да взаимодействат с къна. В резултат на това можете да получите най-неочакван оттенък.
 3. При избора на специален смывающего средства трябва да се обърне внимание на това, за какъв тип коса е предназначен средство.
 4. Ако сте решили да използвате средства на народната медицина, е най-добре да се прилагат продукти, които ще бъдат от естествен произход. Всички домашни продукти увеличават шансовете дългосрочна заличаване на къна.
 5. Всички маски трябва да се прилагат върху измити чисти косата. Разпределете маската стои само по косата. Втрийте маската в косата, няма никакъв смисъл. Обикновено е време за излагане смывочных маски варира от 15 минути до един час. А най-добре е да се измие с какви ли някой отвари от билки.
 6. За пълен дългосрочна заличаване къна трябва да се извърши не по-малко от 5 процедури. А честотата на дългосрочна заличаване трябва да бъде плътен, има достатъчно 2 или 3 пъти в седмицата да се измие хну.

Така ще бъде интересно да научат за това, какви са коментарите за безцветен хне за косата съществуват в момента. Цялата информация е в тази статия.

Видео — как да си върне своя цвят на косата след къна:

Ако косата ви е мазна, е необходимо тинктура на базата на алкохол. Трябва да се направи инфузия на базата на червен пипер. Това средство е в състояние, без никакви други допълнителни елементи борбата със смыванием. Достатъчно за 20 минути, за да alcoholate на косата си, а след това да се измие.

Също така и за мазна коса може да се използва глина син или бял цвят. Глината е задължително да купувате от козметичните магазини. Също ще се нуждаят от кисело мляко с ниска масленост. 4 супени лъжици кисело мляко се разтваря в кефире и се разбърква. Сместа върху косата трябва да бъде за около час. Могат да се срещнат рецепти, в които кисело мляко замени с кисело мляко.

Как да си върне цвета на выгоревшим на косата

При продължително намиране на слънце косата може да выгорать. След това трябва дълго време за възстановяване на къдрици. Как да си върне цвят на косата бързо? Много е важно да вземем маски, които ще ви помогнат да си върне предишните си цвят на косата. Тези маски трябва да се прилагат и в корените на косата и по цялата дължина на косата. Специалистите не препоръчват да върже косата си мокра, дайте им малко, за да изсъхне.

Какви рецепти за маски може да се използва?

 1. Макс въз основа на глицерин. За приготвяне на маски нужда от 1 прясно кокоше яйце, 40 мл масло от морски зърнастец и 5 мл глицерин. Приготвената смес се нанася върху косата по цялата дължина на половин час. След това къдрици се измива с вода. Какви препоръки за димексиде и облепиховом масло за коса има, можете да прочетете в тази статия.Как да си върне своя цвят на косата след боядисване, изсветляване
 2. Билкови маски, се отличават със своята услужливост. За това трябва да се вземе, лайка, коприва и живовляк. Общото тегло на билки трябва да достигне 20 грама. Цялата смес се изсипва 1, 5 чаши гореща вода и се оставя за 2 часа да престои. Както обикновено, инфузията трябва да се изсушава, след което добавете в него ръж бисквити. У вас трябва да се получи паста. Именно нея трябва да се нанесе върху косата и корените за 1 час. остатъците от маската трябва да се измие обикновена вода. А ето каква е хидратиращ маска за суха коса съществува в момента. помага да се разбере информацията от статията.

Много е важно да се знае, че възстановяване на косата след всяко боядисване в един момент е невъзможно. В зависимост от това, колко силно са навредили на косата, ще зависи и продължителността на процеса на възстановяване на къдрици. Ако желаете да се постигне ефект, нещо, което си струва да се прикрепя към този усилия и малко да изчакате.

Related Post

Възможно ли е боядисване на косата боя след къна?... Красиви красиви къдрици отдавна бяха считани за женски богатство. Смяна на цвета на косата е един от най-бързите начини да се направят драстични про...
Колко пъти в годината може да се боядисват косата:... Всяка жена, която обича да експериментира с външния си вид, със сигурност ще размишлявам над това, след известно време, може да се боядисват косата о...
Възможно ли е жените боядисват косата по време на ... В ежедневния живот на всяко момиче се стреми да изглежда ухоженно и красиво. Всички жени често стригутся, боя за коса, понякога дори, за да промени въ...