КАК ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ-КРАСИВИЯ ЦВЯТ НА КОСАТА

By | 12.05.2018

Как да изберете най-красивия цвят на косата и да останат млади и привлекателни, да се подчертае по този начин своите добродетели? Избор на цвят, в която бихте искали да пребоядиса своята шевелюру трябва да се вземат предвид такива характеристики като външен вид

Хората се стремят да променят цвета на косата си с помощта на оцветяване по различни причини. Един просто не ми харесва оттенък, даден им от природата, други искат такъв начин да започне нов етап в живота си, а трети просто искат да бъдат модерни и атрактивни. И наистина, промяна на прическа, като никое друго промяна във външния вид, способен напълно да промени начина на (не броим, разбира се, пластична хирургия).

Правилно избраният нюанс може да направят структурата на лицето изправен, а очите – по-ярка. Обаче, се случва точно обратното – лош цвят може да состарить вас за няколко години и да се покаже на всички дефекти на кожата и бръчки.

Как да изберете най-красивия цвят на косата и да останат млади и привлекателни, да се подчертае по този начин своите добродетели?

КАК ДА ВЗЕМЕТЕ

Преди да отидете в магазина за бои или в фризьорски салон, застани пред огледалото и внимателно отражението си. Как да се постигне красив цвят на косата и да се избегне разочарование? Избор на цвят, в която бихте искали да пребоядиса своята шевелюру трябва да се вземат предвид тези характеристики външен вид като:

  • натурален цвят,
  • оттенък на кожата,
  • цвят на очите.

Оцветяване на косата в топли тонове, които придават лице руж, че ще бъде чудесен начин да станат привлекателни за тези, които кожа се различава особено бледностью. Ако кожата ви и без това има розов оттенък, най-добре е да се раздават своето предпочитание на по-хладно цветове.

Цвят на очите също е важен при избора на цвят боя. Ако имате кафяви, зелени или с лешников очите, да са подходящи червеникави, червени и топли, златисти нюанси. А голубоглазым и сероглазым момичета най-добре да изберете по-студените пепеляв и друго нюанси, защото именно те са най-добрият начин отразяват красотата на вашите очи.

Освен разделяне на всички жени на блондинки, брюнетки и рыженьких, може да се използва условно, разделение по видове:

  • зима,
  • пролет,
  • есен,
  • лято.

"ПРОЛЕТ" МОМИЧЕТА

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ-КРАСИВИЯ ЦВЯТ НА КОСАТА Обладательницы този неконтрастного тип са светли, сини, зелени или с лешников очи, светла кожа на лицето с топъл жълт или златен подтоном и шевелюру от много светли до шатенки.
Красив цвят коса за блондинки, пролет-тип — от меден и златисто блонда до светло и тъмно-червени. Ето момичета може да се насладите на всички светли топлите златисти нюанси, с изключение на светла рыжины, която ще направи лицето е твърде блед. Също така трябва да избягват студените платина и пепельных тонове и много студено блонда, те съвсем не са подходящи за топлия оттенку лице „пролетни“ момичета .

Ако Имате светла кожа, орехови очи и естествени светло-кестенява коса, след което да подчертае Вашата красота ще помогне на топъл червен тон. Боя за боядисване не е задължително трябва да бъде химически, е доста подходящ за тези цели къна. Като опция, може родния си цвят, за да е по-обемна за сметка на златни или медни направления.

"ЛЕТНИТЕ" МАДАМИ

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ-КРАСИВИЯ ЦВЯТ НА КОСАТА Тип „летни“ мадами също е неконтрастным, неговите представители са светли, сини или сиви очи, естествен тон на блонда до шатена, светла кожа на лицето, с хладен синкав или розов подтоном.
Представители на този тип перфектно се вписват пепеляво кафяво, пепеляв и платина нюанси, те също могат да се използват за боядисване на други хладни тонове и подтона. Твърде тъмни тонове на „лятна“ момичета не са подходящи.

Ако в детството си Сте били блондинка и с възрастта леко се помрачи, Можете спокойно да перекрашиваться в блондинка, най-важното е да изберете тон. Ако кожата ви розово, склонная до появата на руж и зелени или сини очи, руса коса перфектно подчертават тази красота с изключение на розоватых нюанси. Най-вероятно боята може и изобщо да не се наложи: през лятото косата много бързо избледняват на слънце, в резултат на което се получава красив кафяво на цвят.

Ако кожа има жълтеникав оттенък – златисти тонове Ще са забранени.

Понякога „летните“ жени са шевелюру невнятного светло кафяв, леко миши тон. Поправи тази ситуация ще помогне светъл шатеновый тон, който ще съживи косата и освежи кожата. И тук е твърде тъмно кестенява нюанси могат да состарить жена „летен“ тип, така че си струва да стоят далеч от тях. Кафяви цвят на косата за шатенок могат да се вземат проби и грешки, с помощта на оттеночные шампоани или нестойкие боя.

"ЕСЕННИТЕ" КРАСАВИЦИ

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ-КРАСИВИЯ ЦВЯТ НА КОСАТА Момичетата и жените от този тип са достатъчно късмет да получи от природата светли или по-тъмни зелени, сини, светло-кафяви, черни очи, коса от шатена до брюнета, кожата топъл златист или жълт оттенък.
„Есенното“ дами се нуждаят от по-наситен цвят рошава коса, в сравнение с „летни“. Те отлично се вписват тъмният шоколад, кафява, кафяви тонове, както и красив тъмен цвят на косата, максимално близко до черно.

Освен това, жените от този тип лесно могат да избират червен цвят — те ще бъдат по биологичен вид и с червена и с тъмно русыми коси в топли златните и медни нюанси. А ето и блондинка им е най-добре да не става — кожата, в този случай ще изглежда твърде тъмно, за неестествена.

Тъмни очи и орехови или кестенява коса, изглеждайте страхотно с кичури махагон, шоколад или тъмно-червена включвания. Златни, медни и оранжеви тонове-добре да се избягват, красиви нюанси на червени цветове са най-подходящи и „лятна“ на жените.

"ЗИМНИТЕ" КРАЛИЦА

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ-КРАСИВИЯ ЦВЯТ НА КОСАТА „Зимните“ жени са тъмни или светли, сини, сиви, кафяви или дори черни очи, с ясно изразен контраст между протеини и радужкой на очите, цвят на косата от шатена до брюнета, много светъл или обратното, твърде тъмен тен, кожата е хладно синьо или розово подтона.
Как да се получи хубав цвят на косата на жените от този тип? Такива жени препоръчва пепеляв кафяво и тъмно кафяво цвят, трябва да се избягва във всички нюанси на блонда и топли, златни тонове. Освен това, „зимните“ жени с контрастиращи добър външен вид могат спокойно да си позволят перекраситься в изпепеляващата брюнетка.

Любительницам екстравагантност могат да се подчертае дълбочината на черни кос с помощта на няколко сини или синьо-черни кичура коса. Въпреки това, не трябва да забравяме, че красивите цветове на коса за брюнетки вървят добре само с безупречна кожа .

АЗ ПРЕПОРЪЧВАМ

Орифлейм се грижи за своите клиенти и консультантах, така че за голямо разнообразието от предлагани от бои за коса, фирмата предлага чудесен онлайн инструмент — трайна боя за коса HairX TruColour“. В този каталог описва подробно не само на качеството на боя, но и дават професионални съвети за избор на цвят в зависимост от Вашия вид.

До несъмнен достоинствам нашата боя се отнася нейната устойчивост и липса в състава на амоняк. Наличието на масло от семена на лен прави средство не само устойчиви, но и полезна за косата. Адаптивни интелигентни система ви дава възможност индивидуално да се определи дълбочината на прокрашивания с това, че дори и при наличието на седины качеството на боядисване е най-високия.

Въпреки сравнително скорошното появата на тази боя в каталога на неговата популярност е вече висока, отзиви от клиенти са много добри. Така че, ако искате да имате безупречна прическа и при това да не навреди на косата, има смисъл да се подходи към избора на боя е много сериозно. Аз знам за случаи, когато след оцветяване на бедните боя жена остана без коса.

Между другото, не знам защо е толкова популярен сред жените цвят blond, който, първо, далеч не всички са подходящи, и, второ, много често такова оцветяване значително разваля косата — аз го виждам много често. И още един съвет: да не забравяме в забързаното ежедневието за навременното подкрашивании корени и освежаване на цвета на косата по цялата им дължина. Това ще Ви даде увереност в собствената си привлекателност и чувство ухоженности .

В продуктовата гама на 22 цвят: черен (код на продукта по каталог Орифлейм 25415) до златисто блонда (код 25436). Като правило, цената се предлага с добра отстъпка. Ако искате да си купите още по-евтино (с 18%), можете да се регистрирате в компанията.

Не трябва да забравяме и за поддържане на здравето на косата, за тяхната защита при процедури с тях, защото, ако косата като пакля, не е най-красивият цвят на косата не се поправи положението и пакля ще остане паклей.

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ-КРАСИВИЯ ЦВЯТ НА КОСАТА

БЪДЕТЕ НЕУСТОИМИ!

 

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...