Цвят на косата: името палитра от цветове тъмни, светли, червена

By | 12.05.2018

Всеки човек от природата дан си цвят на косата. Зависи от този компонент, тъй като меланинът. Ако количеството е повече, шевелюра ще бъде тъмен цвят, а ако е малка, нещо светло.

Всеки човек от природата дан си цвят на косата. Зависи от този компонент, тъй като меланинът. Ако количеството е повече, шевелюра ще бъде тъмен цвят, а ако е малка, нещо светло. За червена момичета се характеризира с минимална гъстота на космените луковици. Ако необходимото количество меланин някой се отклонява, след като косата придобива безцветен вид, се образуват други физиологични нарушения.

Руса

Ако момиче руса коса, това може да е блондин или седина. За блондинки са характерни такива руса коса, като сиво, бял, жълт и многобройни нюанси. Много често блондинки се нарича руси. Такива дами, които живеят на север и в центъра на Европа.

Цвят на косата: името палитра от цветове тъмни, светли, червена

Що се отнася до побеляване, след което те се появяват при човек с възрастта под влияние на външни или на вътрешни фактори. По този начин се променя структурата на косъма. Производството на меланин е нарушено, се появяват въздушни мехурчета, в резултат на кичура придобива сребристо или жълтеникаво-бяла.

Тъмни

Ако момичетата по-тъмен цвят, а след това тя може да бъде шатенкой или брюнетка. Брюнеты – това са хора, които оттенък рошава коса, близки до черно. Такъв цвят се дължи на високата концентрация на меланин в косите. Тези направления се характеризират с особен блясък, а под действието на слънчевите лъчи възниква сребристо-синята преливника. Черен има такива нюанси като кафяво и синьо-черно.Цвят на косата: името палитра от цветове тъмни, светли, червена

А ето шатен могат да се класифицират в 3 подвида: тъмен, и светъл шатен. Шатены – това са хора, които имат цвят на косата може да бъде от тъмно-кафяв до каштанового. Природен кестен цвят има много нюанси, които е невъзможно да се възпроизведе, като се използва професионална боя.

Понякога именно кафяв толкова трудно да се получи чрез боядисване. Освен това, този нюанс е трудно да се поддържа, защото е измит той бързо от останалите.

Но кафяво има много предимства:

 • можете да изберете желания цвят шатена за всеки цветотипа, очите и кожата;
 • това е един от най-естествените цветове;
 • дълбоки кестенява нюанси са просто вълшебни свойства: благодарение на тях може визуално да подравните кожни воалите, както и прикриване на малките несъвършенства на лицето, което му придава свеж вид;

Цвят категория шатен, класифицирани в дълбочина и температура:

 1. Светъл кестен . Към него може да се дължи на карамел (нежно-шоколадова с червена включвания и медни преливник), меден (дълбок оттенък със слънчеви янтарными включвания), леска (слаб и неутрален цвят еднаква концентрация на пигмент, но с сиво подтоном). Ако те са нежно-кестен цвят, получен в резултат на боядисване, а след това да ги естествен и красив вид може да бъде, ако се има шевелюре различни по наситеността на оцветяване прядки.Цвят на косата: името палитра от цветове тъмни, светли, червена
 2. Среден . Тук могат да включват такива нюанси, като студен шатен, червено дърво и джинджифил.Цвят на косата: името палитра от цветове тъмни, светли, червена
 3. Тъмен . Тук има два подтона: кафе (плътен кафяв, почти черен, с кестенява преливник) и графит (дълбок шатен с тъмно сиво подтоном).Цвят на косата: името палитра от цветове тъмни, светли, червена

Червена

Този цвят се среща много рядко, а той получава благодарение на този компонент, тъй като феомеланин. Ярко-червен тон рошава коса може да се открие при екстравагантните дами. Те се срещат в голямо население в Ирландия и Шотландия. В останалите държави общият брой на рыжеволосых е 1-2% от общия брой.

На снимката — нюанси на червени:

Цвят на косата: името палитра от цветове тъмни, светли, червена

Палитра от червени на цвят включва:

 1. Ягодово – ярко-меден цвят с червено вкраплением.
 2. Светла мед – ярък цвят, който характеризира пресни, мед и бронз.
 3. Амбър – златни рыжина с карамел вкрапления.
 4. Огнено-червено – изразен червен цвят с червено переливом.
 5. Махагон – дълбок цвят на косата с изрично е в червено.
 6. Бордо – студен подтон червени, с дълбоко бордо на цвят.
 7. Спелая слива – черен подтон червени, която е с червеникаво-лилави нотки.
 8. Тъмна мед – наситен с нотки на червена.

Цвят на косата: името палитра от цветове тъмни, светли, червена А ето какво представлява професионална боя за коса концептуални палитра от цветове , помага да се разбере информацията от тази статия.

Колко е разнообразна професионална палитра от цветове бои за коса Лонда, ще помогне да се разбере информацията от тази статия.

А каква палитра от цветове бои за коса kapous, може да се види на снимка в тази статия:

А ето как изглежда цвета на косата златен орех, може да се види на снимка в тази статия.

Натурални

Меланоуиты – това са клетките, които произвеждат пигменти, даващ шевелюре необходимия нюанс. Активността на тези клетки и неравномерна по всичко дължина, което води до небоядисана кичури изглеждат максимално естествено.Цвят на косата: името палитра от цветове тъмни, светли, червена

Цвят на косата може да бъде:

 1. Блондинката е рус, с жълт или златен переливом. Жените с такъв оттенък на косата са по-малко, отколкото на мъжете.
 2. Кафяво – цвят може да варира от светло кафяв до тъмно-кафяв. Наблюдават такива подтона, като карамел, меден, металик, графит.
 3. Червен – оранжев или червено-жълт тон.
 4. Шатен – кестен, тъмно кафяво.
 5. Брюнет – черно, тъмно кафяво със синьо переливом. За тях е характерно особено сияние.
 6. Сив – светъл иди бял с жълт оттенък. Този придобиват цвят на косата в продължение на живот, а това е свързано със спиране на производство на меланин.

На видео – видове оцветяване на косата:

Може би на вас също ще бъде интересно да научите повече за това, как да се приведе цвят на косата ако корените са по-леки.

А ето как рисува променен цвят на косата си в тъмен цвят, помага да се разбере информацията от тази статия.

Толкова си струва да се знае като че обезцветява косата на народни средства за защита, така че да се постигне максимален ефект.

Как изглежда медово кафяв цвят на косата н а модели, ще помогне да се разберат снимки и видео в тази статия.

За тези, които искат да научат дали е златен цвят на косата кареглазым, си струва да прочетете съдържанието на тази статия.

За мъже

Що се отнася до мъжката половина, те рядко се боя за коса, но техните естествени нюанси не са толкова често срещани, тъй като при жените.

Брюнет

Това е най-тъмен нюанс, който много ефектно изглежда на смуглых мъже. Отлично се комбинира с тъмни веждите и миглите. В палитрата от брюнета могат да бъдат нюанси от черно до наситено кафяво.

Цвят на косата: името палитра от цветове тъмни, светли, червена

На косата, този цвят се показва отблясък. Но, въпреки това, човек може да бъде черноволосым. Оттенены косата може да бъде червено, синьо или лилаво цвят.

Шатен

Тук може да се дължи събирателна определяне на цветя, които обединяват тези нюанси, като кестен или кафяво. Палитра е много разнообразна: от природни до брюнета. С цветовете може да се топли, неутрални или студени.

Цвят на косата: името палитра от цветове тъмни, светли, червена На снимка цвят на косата шатен при мъжете:

Естествени шатены се характеризират със сложна украса, която има множество переливы, добра игра на различни нюанси.

Прошарени

За побеляване направления е характерно липсата на пигмент. За такава рошава коса се характеризира с бели или бяло-жълти цветове. Много често при мъжете се срещат сива коса със студена пепельным переливом. Това позволява малко оттенить син или лилав подтон, като по този начин се подчертае чистотата на бялото.

Цвят на косата: името палитра от цветове тъмни, светли, червена

Всеки цвят на косата е на името си. Знам им трябва на всеки човек, а особено момиче. Това ще я при боядисване правилно определяне на цвят на боята, който идеално се заеме на косата и ще бъде перфектен външен вид. Зависи цвят на естествена коса от меланин, който се произвежда в организма на всеки човек в определена концентрация. А ето ако в процеса на неговото производство се прекрати, в най-скоро време косата се формира седина.

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...