Цвят на косата за зелени очи: как да вземете, модни тенденции 2017, снимка

By | 12.05.2018

Какъв цвят коса ще са подходящи за зелените очи? Зелени очи в природата се срещат най-рядко и затова предизвикват много спорове относно цветовете рошава коса и грим.

Зелени очи в природата се срещат най-рядко и затова предизвикват много спорове относно цветовете рошава коса и грим. Трудността е и в това, че те могат да имат различни вкрапления. Освен това трябва да се вземат предвид цвета на веждите, миглите, както и на формата на лицето. Но правилно подбран тон рошава коса ще даде образа на яркостта и изразителността. Как да изберете подходящ за очите, цвят на косата и не сгреши?

Цвят на косата за зелени очи: как да вземете, модни тенденции 2017, снимка

За да значително да ограничите избора си на цвят на косата за зелени очи, трябва да се вземат под внимание цвета на кожата:

  • Маслинова кожа с жълтеникав подтоном ще отлично се комбинира с по-тъмна коса, например, карамельными или бронзови. Изглеждат красиви кестен, светло и тъмно кафяво, сливи, черно и бордо на цвят. И, обратното, е добре да се избягват ярки блонда и други нюанси на светлите цветове. Те ще направят образ на блеклым и невыразительным.
  • Дъбени и смуглая кожа в хармония с наситени шоколадово-кафяви локонами, както светли, така и тъмни.
  • При светла кожа вземете боя по-лесно най-много. Подходящи са мед, червени и кафяви тонове. Красиво ще изглежда черна, медна, тъмно червени и златисти на цвят.

Цвят на косата за зелени очи: как да вземете, модни тенденции 2017, снимка

Зелени очи се предлагат в различни нюанси, в зависимост от това и се подбират цвета на боята:

1. Ако радужке преобладават жълти или оранжеви вкрапления, тогава по-добре оцвети къдрици в червеникави тонове. Подходящи ще кестенява и медно-червена.

2. Травянисто-зелени ярки цветове на очите перфектно със средно кестенява, мед, златисти и тъмно-червена локонами.

3. При блатото радужке е да се избере черно, кафяво, средно и тъмно кафяво, platinum или коса с цвят на пшеница .

4. Сиво-зелен оттенък, очите подчертават, класически черен, кафяв, шоколадов и студено, тъмно кафяво цвят къдрици. Трябва да се избягва червена тонове. Ако естествения цвят рошава коса е достатъчно светъл, тогава се разрешава боядисване на кичури в платина и пшенични тон. Но напълно обезцветяване на косата не е препоръчително. При сиво-зелени очи ще изглежда блекло.

Цвят на косата за зелени очи: как да вземете, модни тенденции 2017, снимка

5. До светло-зелен цвят на очите върви твърде интензивно мелирование. Особено, ако шевелюра русая от природата. Момичета, със светло зелени очи тази оцветяването ще направи по-ярка. Подобен ефект може да се постигне, ако се боя къдрици в синкаво-черен или черно-кафяв.

6. Със зелено-кафяви очи най-добре ще се комбинира червена и кафява направления, както и нюанси на млечен шоколад и карамел.

Модни тенденции 2017 диктуват изберете натуральность във всичко, включително в цвят къдрици. Стилисти препоръчват да се даде предимство на нюанси на косата, максимално близо до естествения, дадено от природата.

Цвят на косата за зелени очи: как да вземете, модни тенденции 2017, снимка

В какви цветове са подходящи, съвети по избор

Към зелени очи препоръчват да изберете следните нюанси на косата:

1. Най-класическата комбинация, се счита за златен цвят на коса и зелени очи. Контраст на този образ прави външния си вид като цяло, по-изразителна и по-ярки. Червен тон при това се подбират в зависимост от цветотипа. Например, за пролетта са подходящи златисти и меден тон къдрици , за лятото – студено, без пожълтяване, за зимата – по-тъмни и наситени, а за есента – почти всички. Така или иначе, на рыжем си струва да спре, ако момичето светла кожа и цвят на смарагд очи. Той е подходящ и при сиво-зелен оттенък, радужки.

2. Blond ще даде зелена очите полупрозрачен и ще ги накара да заблестят. Светлината те ще изглеждат почти безцветен, и в сянката на – светло-зелени, с цвят на сочна трева.

3. Тъмните цветове, като черно и кафяво красиво подчертават зеления радужку, като смарагд. Приликите със скъпоценни камъни, ще помогне за постигането на сянка воронового крило на локонах. Но трябва да имате предвид, че този цвят силно подчертава недостатъците на външния вид и могат да си позволят само за момичета с добра кожа. Така че, ако на лицето му има нещо сбъркано, е препоръчително да изберете по-скучно тъмно кестен.

4. Червен подчертае цвета на очите, като ги направи по-изразителна. Но могат да си позволят само момичета със светла кожа, по-добре порцелан, без нотка на розов подтон.

5. Кестенява и шоколадови цветове са предназначени за момичета с дъбени или тъмна кожа и тъмно-зелени очи.

Цвят на косата за зелени очи: как да вземете, модни тенденции 2017, снимка

6. Подходящият цвят на косата, сиво-зелени очи е пепеляво-кафява. Кожата трябва да бъде бяла със студена подтоном.

7. Бежово blond и светло кафяво цвят на косата ефектно подчертават, бледо зелено радужку и порцеланова кожа.

8. Меден и златист blond значение за бронзова кожа. Очите си със зелена радужкой с тях ще станат още по-ярка и са изрично.

9. Бронзово-кафяв цвят подходяща за зелени очи с блатни включвания и златна кожа.

10. Черни къдрици перфектно допълват образа на с тъмна кожа и блато-зелена радужкой.

Не се препоръчва да се избере пепеляв blond при много светла зелена радужке, тъй като с него тя ще се превърне в мрачна.

Цвят на косата за зелени очи: как да вземете, модни тенденции 2017, снимка

При избора на бои за рошава коса трябва да се придържат към 2 основни правила:

  • Като здрава кожа без обриви и други значителни дефекти, може да не се замисляме краситься в по-тъмни тонове. Разумно ще бъде да се избере мед или червен. Е Допустимо да се използва черно и слива. Но твърде тъмни кичури в състояние визуално добавите възрастта им притежател.
  • При наличието на недостатъци по лицето, възпаления, разширени пори, бръчки, по-добре е да отседнете в светли цветове и оцвети къдрици в бледо кафяво и златисто. В същото време пепеляв или platinum blond визуално правят кожата по-бледа, обезцветен си. Тези цветове ще са подходящи, ако очите му са много лек зелен оттенък.

Най-добре е при избора на боя за навигация на естествен цвят на косата. Ревюта на стилисти показват, че прическата ще се окаже ефективна, дори ако само малко се коригира естествен тон. Това ще освежи начин, ще го светъл и модерен.

Цвят на косата за зелени очи: как да вземете, модни тенденции 2017, снимка

Избор на цвят на боята по цвят на веждите, миглите, макияжу и формата на лицето

При избора на боя за да се съсредоточи върху естествения цвят на миглите и веждите. Специалистите не препоръчват тонировать шевелюру състав, който е много по-тъмна от тях. Ако това се случи, това момиче трябва постоянно да се ползват много декоративна козметика. И тя ще изглежда неестествено и визуално ще добави няколко години. За да определите към коя схема трябва да принадлежат на нов оттенък, топла или студена, трябва да се съсредоточите върху естествен цвят.

Онези, които предпочитат ярка мейкап, може да се използва по-богат на палитрата. Ако гримът най-често се извършва в тихо и пастелни цветове на косата след това, не трябва да бъдат твърде ярки или тъмни. Момичета, които правят мейкап в топли цветове, могат да се боядисват шевелюру в златисто, червеникаво и медни тонове. Жените, които предпочитат сини и люлякови нюанси в грима, трябва да се ориентирате към студените пепеляв оттенък.

При кръгла форма на лицето не се е съветвал светла боя. Тя само визуално размоет контури. И лицето ще стане още по-широко. По-добро прилагане на тъмната боя. Тя визуално сузит и ще дръпне лицето. Начин ще бъде хармонично. Ако човек е зло и удължавам, а след това да изберете светла боя. Тя ще вниманието от внезапни и угловатых форми.

Цвят на косата за зелени очи: как да вземете, модни тенденции 2017, снимка

Дори опитните стилисти твърдят, че е правилно да съответства на цвета на веждите за зеленикави очи е много трудно. Трябва да опитвам различни варианти, са възможни грешки. При зеления оттенке радужки не се препоръчва сребристо и черно моливи. Но си струва да опитате кафяво и графит. Общи правила се свеждат до следното:

  • при пепельных косата и веждите боядисани в сиви нюанси;
  • блондинки си струва краситься светло-кафяв или сив молив;
  • брюнетки трябва да се обърне внимание на тъмно кафяв молив за вежди, но в никакъв случай да не е черен;
  • рыжеволосые могат смело да се използват молив за вежди в топла кафява гама.

Зеленоглазые момичета могат да си позволят смело да експериментирате с почти всеки цвят на косата и да изглежда модерен. Важното е да не забравяме да събере сянка под радужку, кожата и да вземат предвид други настройки на външен вид, начин да се получи максимално хармонично.

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...