Цвят на косата кафе с мляко и всичките му тайни

By | 12.05.2018

Цвят на косата кафе с мляко. Как изглежда той? Този цвят съчетава в себе си два нюанса: млечно-бял и кафяв. Сам по себе си цвета на косата кафе с мляко е много сложна, и да се постигне желания резултат в домашни условия е трудно.

В съвременния свят благодарение на широкия избор на цветове за косата на жената може да промени своя начин на драстично – изгодно да се подчертае, самочувствие и умело да скриете дребните недостатъци. Тази година на мода влезе изискан и нежен цвят на косата „кафе с мляко“. Снимка актриси, избирам го, често красят кориците на лъскавите списания. Този цвят е много популярен. Той придава на косата бархатистость и шик, а в комбинация с амбре и колорированием, още и оригиналност.

Цвят на косата кафе с мляко. Как изглежда той?

Цвят на косата кафе с мляко и всичките му тайни

Този цвят съчетава в себе си два нюанса: млечно-бял и кафяв. Се отнася той към студената гама и как може да бъде тъмно-наситен и ярък. Жена с такъв цвят на косата може да се нарече и светла шатенкой, и тъмна блондинка.

 

На кого могат да се обърнат коса с цвят на кафе с мляко

Цвят на косата кафе с мляко и всичките му тайни

Този благороден оттенък е подходящ за почти всички момичета, с тен на кожата и с дълбоко карим цвят на очите, и представители на нежния пол, които естествен светъл цвят на кожата. Въпреки това, избор на цвят на кафе с мляко, трябва да имате предвид, че той се счита за студена, така че най-подходящ за жените с по-студен тип кожа.

Уверено да избират го могат жените, които са неутрални и зехтин цвят на кожата, които имат очи сиви, кафяви и сини. За тези, които не съм сигурен, че ще ползва ли го този цвят на косата, на помощ ще дойдат оттеночные устни и мусове. Те лесно се отмива и не вредят на косата.

 

 

Принципи за оцветяване

Цвят на косата кафе с мляко и всичките му тайни

Сам по себе си цвета на косата кафе с мляко е много сложна, и да се постигне желания резултат в домашни условия е трудно. В салони за красота, за да получите необходимия цвят, стилисти-специалисти се смесва няколко бои. В последно време, благодарение на тази популярност на този цвят, много производители на бои пусна специална серия, наречена „Cafe Late“.

При боядисване следва да се обърне специално внимание на изходния цвят на косата. Ако първоначално той е светъл, а след това оцветяване не донесе проблеми. А ето обладательницам тъмна коса трябва да краситься в няколко етапа, предварително осветлив косата. Дължината на косата също играе важна роля. Специалистите препоръчват на момичетата с къси стрижками окрашиваться в светли тонове, а дългата коса ще отидат по-тъмни нюанси.

 

Че трябва да се вземат предвид при избора на боя

За да придадат изтънченост, начин на специалистите препоръчват при боядисване на коса в цвят на кафе използвате мелирование. Но тук трябва да се вземат предвид няколко нюанса. При мелировании трябва да се използват множество нюанси и направи цвят гъста, за да не губят натуральность.
А ако е момиче ще даде предпочитание на техниката амбре, а след това цвета на косата кафе с мляко и прекрасно ще се съчетае с цвета на горчив шоколад. В цвят кафе с мляко преобладава студен оттенък платина, така че при избора на боя е по-добре да се изключи тонове от злато, мед и нотки на карамел, в противен случай може да се получи златен отлив.

 

Видове бои

Цвят на косата кафе с мляко и всичките му тайни

Към днешна дата има два вида бои:
• Устойчива на обикновена боя – предимството си в постоянството на цвета, но е минус за съдържание на вредни компоненти. Благодарение на такава боя жена може лесно да се превърне от брюнетка в блондинка и обратно в няколко етапа.
• Дълбоко тонизиращ – плюс в щадящем грижата за косата си, а минус в невъзможността за драстично да сменяте цветовете. Фризьорите не се препоръчва оцвети косата в цвят, много различен от естествен, така че този вид боя е подходяща.
Основното предимство на този вид боядисване се крие в това, че той не причинява вреда на косата. Боя палта ги тънък слой, като поддържа богат цвят. Тя постепенно се отмива при всяко миене на главата, така че след месец и половина, трябва да се произвежда ново оцветяване.

За да е косата на светлината „заиграли“ и бяха по-живи, трябва да се обърне внимание на комбинацията от боя с цвят на кафе с мляко с леки русыми и пепельными нюанси.

 

Избор на производителя на бои

Всички водещи компании за производство на козметика за коса произвеждат боя с цвят на кафе с мляко.

Londa

Боята е на тази марка има два вида:
• Интензивно тонизиране. В състава са включени светлоотразителни частици, даващ косата блясък. Можете също така да експериментирате с живи цветове, с помощта на боя с номера 8/7 и 9/73.
• Трайна крем-боя. Полученият цвят дълго време е била пазена.

Palette

В серията Color & Gloss компания Палетт има цвят, близък до кофейно-млечни продукти, под номер 6/6. Жените с по-студен цветотипом по-добре да спрете да го използвате, за да не се получи рыжеватый отблеск.

Боя Естел кафе с мляко

При Естел също има своя собствена палитра – светло кафяво под номер 8/0, която се образува студен нюанс, близък до блонду, както и средно-кафяво кафяво под № 7/7.

Garnier

Тази фирма е специализирана в природности-оттенък, така че я по-добре да използвате момичета с естествен цвят на косата, близо до желания резултат. А цвят на кафе с мляко в тази марка може да се намери под номер 7/1.

Грижа за косата след боядисване

Цвят на косата кафе с мляко и всичките му тайни

За да не губи интензивността на цвета след боядисване на косата изискват особено внимателно грижи.

1. Докато цвета не стъпим, ще трябва да провежда оцветяване на трайна боя повече от един път в месеца. След това докосване е достатъчно само корените и по цялата дължина за поддържане на цвят е желателно тонироваться оттеночным шампоан или боя без амоняк.
2. Трябва да използвате специални шампоани, климатик и бальзамами за боядисана коса. В състава им са включени специални стабилизатори, неутрализиране на тези луга, която допринася за избледняване на цветовете.
3. Не по-малко от веднъж седмично използвам маска за коса. Тя може да бъде приготвена от натурални продукти в домашни условия или готова, купена от магазина.

Съвет. Ако един ден преди боядисване не миете косата си, боята по-дълго ще запази девствен вид.

Облекло, грим и аксесоари

Цвят на косата кафе с мляко и всичките му тайни

При боядисване на коса в цвят на кафе с мляко вреди ще се грижи за подбора на гардероба си, за да е уместно да се подчертае нов имидж, както и да изберете грим и аксесоари. Въпреки факта, че този цвят е ярък, може да се дължи на неутрални нюанси, добре сочетающимся с всякакъв грим – от ден до вечерта.

В дрехите за предпочитане е да се предпочитат рокля с персиковым и коралов оттенък. Стильность да придадат на „студени“ цветове – лилаво и синьо, а тук е „леопардовые“ цветове да изберете, не си струва. Също така е по-добре да се откаже от телесни цветове, иначе облик обладательницы този красив оттенък на косата може да поблекнуть, и тя ще се превърне в сива мишка. Печеливши ще изглеждат всички нюанси на кафявото.

Особено този модерен цвят на косата и ще зарадва момичета, които търсят по – „класически“ стил в облеклото. Черно-бялата гама с добавка нежно-синьо и розово ще бъде добре да се слее с него. А любительницам привлече внимание и изглежда импозантно стилисти препоръчват да добавите към вашия гардероб в червено и ярко сини детайли тоалетна.
За да завършите начин на вреди ще добави аксесоари. За дълга коса е прекрасно украшение ще щипки за коса, които представляват изкуствени цветя. По-специално те ще се слее в романтичен или вечерна ансамбъл.

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...