Цвят на косата за сини очи

By | 12.05.2018

От интензивен студено блонда до тъмно-кафяв, преминаване в черно – какъв цвят е искал точно за вас, за да разберете лесно. Тъмна коса, за да голубоглазых. Ако желаете да станете брюнетка, и мисля за това, какъв точно цвят е подходящ за вашите студена, например.

Сини очи – една от най-забележителните черти на славянския народ. В същото време, жителите на много държави могат само да мечтаят за небесни очи, скупая в магазините за оптика цветни контактни лещи, или грезя за наскоро стартира операция за осветлению радужки очите. Популярност сини очи, да се обясни, не е трудно – в рамките на тъмни мигли изглеждат висок контраст, ярко, впечатляващо.

Но както всички знаем, дори и незначителна подробност е способна да развали всяко физическо данни. Че това не се случи, важно е да намерите подходящия цвят за коса, която е подходяща за вашите очи – blond, джинджифил, шатен или плътен тъмен.

Цвят на косата за сини очи

Друго рошава коса – класически славянски народ

По въпросите за красота няма по-добър експерт, а не на природата. Пепеляв студените тонове на косата превъзходен се съчетават с очи с цвят на небето. Набор от цветове е толкова обширна, че вие без труд ще можете да намерите за себе си най-оптималния оттенък.

От интензивен студено блонда до тъмно-кафяв, преминаване в черно – какъв цвят е искал точно за вас, за да разберете лесно. Преди всичко, трябва да се започне от колер са вашите вежди – ако те са тъмни, и вие выкрасите шевелюру в светъл цвят пепеляв blond , едва ли това ще изглежда привлекателно. Правило тук е много просто: за тъмна коса веждите трябва да бъде малко по-светъл цвят, светли – малко по-тъмен, за шатенистых, средни палитра цветове, нюанси – от тон в тон.

Освен това, момичета с русыми коса трябва да се обърне специално внимание на състоянието на кожата си – ако имате повишен нивото на пигментация, не избирайте радикални нюанси, по-добре спрете се на средно русом колере със студена подтоном, съдържащи интензивен двойна пепел.

Джинджифил – яркост и обжалване

Ако не ви е достатъчно изразителност на вашия начин, и си мислиш, коя е най-изразителен цвят на косата за сини очи, има в палитра от цветове бои за коса, можете спокойно да се изпробват джинджифил.

Червен цвят рошава коса и изключително удачно се съчетава с васильковыми очи. Причината за това е в контраст на цветовете. Джинджифил съдържа червен пигмент, който е топъл тон, синьо и съща – винаги студен, кой точно тон не сте избрали.

За едно момиче, което желае да направи външния вид на по-ярка, за предпочитане е да изберете медни, сочни тонове, в които червените ще надделее. А ето блекло-златен, напротив, е в състояние да направи лик по-затертым, застиранным, благодарение на това, че в него голямо количество жълт пигмент, който в по-голяма степен на студено, отколкото на топло.

Тъмна коса, за да голубоглазых

Ако желаете да станете брюнетка, и мисля за това, какъв точно цвят е подходящ за вашите студена като лед, очам, може да ви моля – ви в лице всеки един тон по-тъмен. Въпреки това, ако искате да начин е най-естествен, помислете сочетаемость цвят на вашата коса с оттенък на кожата.

Така, например, ако кожата ви е склонна към покраснениям, куперозу или алергични реакции, ви е противопоказан червен пигмент в косата си – той буквално „ще дръпне“ на повърхността на цялата зачервяване. Синкаво-черно не ви костюм точно по същата причина – за разлика само подчертават това не е най-добрата характеристика на вашата кожа. По-добре да спре своя избор на пепельном шатене.

Тези, които природата е надарила една чисто бели кожата, достойни аристокрация, често избират черно тон боя. Това не е най-лош избор, но трябва да бъдете готова към това, че околните ще се свързват ви, в най-добрия случай, с представител на субкултурите.

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...