Цвят на косата за сини очи: като избера

By | 12.05.2018

Сини очи винаги, подмамени от своята красота, ако за тях е, за да изберете цвят на косата, а след това може с лекота да се създаде безупречен начин. Красотата се разгърне на 100 %, като момиче, по-женствена и очарователна.

Сини очи винаги, подмамени от своята красота, ако за тях е, за да изберете цвят на косата, а след това може с лекота да се създаде безупречен начин. Красотата се разгърне на 100 %, като момиче, по-женствена и очарователна.

От огромното разнообразие от нюанси трудно да изберете най-оптималния. За помощ трябва да се обърнем към специалист. Той най-добре ще ви каже как да направите избор.

Определяне на цветотипа

Преди закупуването на боя за коса, си струва да се определи своя tsvetotip. От това зависи крайният резултат. Експертите констатират 4 цветотипа:

Цвят на косата за сини очи: като избера

 1. Зима — голяма рядкост. Отличителна черта действа светла кожа, със студени черти. В редки случаи очите на синия цвят. За предоставена на групата е да се избере по-тъмни цветове, без отливи.
 2. Есен — рядко, е подходящ за ярки личности. Къдрици може да бъде руса или червена.
 3. Пролет — дами със светла шевелюрой, почти бяла кожа, могат да се наблюдават лунички.
 4. Лято — именно в тази група се намира голяма част от красавиците с небесен цвят на очите. Момичета трябва да се обърне внимание пепельным тонам. Цветовата палитра е доста разнообразна. Може да се разглежда всички тонове на кафяв. Цвят на косата за сини очи и светла кожа, представени на снимката.

Изборът на нюанси, идващи от цветотипа

При определянето на цвета на направления струва да се внимава. При правилния избор на външен вид ще придобие невероятна привлекателност, ще ви помогне да се открояват в тълпата. Благодарение на добре подбрани цвят кичура коса, сини очи стават сияние.

Цвят на косата за сини очи: като избера

Преди да оцветите косата си, трябва да се запознаете с полезни съвети от професионалисти:

 • цвят направления трябва да отразяват настроението на момичетата, съответства на нейния образ;
 • трябва да се подчертае цвета на очите и кожата;
 • задължително изберете цвят, който ще молодить;
 • най-добре е да изберете цвят, максимално близо до натуральному цвят направления.

Работа с годишните красавици

Моля, обърнете внимание! Препоръка потребители!

За борба с косопад от нашите читатели са открили за себе си невероятно средство. Това е 100% натурално средство, в основата на който се състои изключително от билки и смесени така, че да е максимално ефективно да се бори с болестта. Продукта ще ви помогне бързо и ефективно да възстанови растежа на косата, придава им чистота и шелковистость. Тъй като лекарството се състои само от билки, той няма никакви странични ефекти. Помогнете на косата…“

Синеоки момичета, отнасящи се до летния цветотипу, трябва да знаят, че те са идеални всички тонове на блонда, пепеляв, перла, кафяво на цвят изглежда перфектно.

Калин blond ще се превърне в истинско откритие. Оцветяване на техниката омбре привлича особено внимание. Переливы тъмни и светли кичура коса ще изглежда невероятно.

Цвят на косата за сини очи: като избера

Черен цвят е строго забранено. Кожата ще придобие сивотата, на лицето ще бъде по-стар. Пепеляв цвят може да се прилага при мелировании. Това ще помогне да се създаде ярък образ ще успее да подчертае очите.

Светла кожа, златен оттенък рошава коса, сини очи — хармонично съчетание.

При светла кожа белият цвят не е подходящ, външен вид ще се превърне в мрачна. Ако е допусната тази грешка, непременно трябва малко тен или изпълнение на ярък грим. Тъмната кожа ще създаде ярък образ. Цвят на косата за сини очи и тъмна кожа вземете не е трудно. Светли тонове, ще бъде отличен избор.

Цвят на косата за сини очи: като избера

Работа със зимни красавици

При избора на цвят на коса за тази категория момичета, трябва да се обърне внимание на следните моменти:

 • пепеляв отливите ще помогне да се създаде ярък образ;
 • светла кожа, тъмни къдрици, небесен цвят на очите изглеждат изящно. Освен това, тези характеристики не се добавят допълнителни г.;
 • чудесен избор в полза на синьо-черна комбинация;
 • червени червена, баклажанный отливи трябва да се избягва.

Направления в purple цвят ще изглежда оригинално. Ще направи изображението по-органично, а гъсти къдрици. Такива опции, синьо, тюркоазено, ще изглежда нестандартно. Не е задължително оцвети данни нотки на цялата шевелюру, могат да се разграничат няколко направления.

Цвят на косата за сини очи: като избера

Омбре отличен избор за зимна цветотипа. Ще се създаде безупречен начин, като към него невероятно шик.

Работа с есента красавици

Момичета, намиращи се в тази група, имат топъл оттенък на кожата, често се срещат лунички. Във връзка с това трябва да се избират медни тонове и червена отливите.

Медът направления перфектно допълват образа. Ярки огнени къдрици изглеждат отлично.

В повечето случаи представители на тази група притежават червената шевелюрой. Да я ярък възможно чрез боядисване тон в тон.

Цвят на косата за сини очи: като избера

От пепельных на цветя, е желателно да се откаже. Те правят имидж незначително и неизвестно място. Фаворити действат меден, шоколадов, джинджифил тон.

Работа с пролетни красавици

Тази категория стои на най-капризните. Ако не направите избор, може напълно да развалят работата. Не си струва да експериментирате, резултатът може да разочарова.

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ! Средство за подобряване на растежа на косата, без химия и вреда Четете нататък >>>

Балаяж ще се превърне в истинско откритие. Техника помага да се подчертае основните приоритети на момиче, да я направят по-млади от годините си.

Сини очи и лунички перфектно със златист блондом. Изберете нужда от златните тонове, с леки спадането на водното равнище. Отлично се доказват златен орех, кафяво, кафяво.

Цвят на косата за сини очи: като избера

С повишено внимание трябва да се вземат мерки за пепельным окрасам. Кожата придобива сивота, а тъмните тонове добавено на годината.

Омбре, мелирование, балаяж ще бъде отличен избор. Въпреки това, не трябва работата, извършена от себе си. Най-добре е да се консултирате със специалист. Така че да успеете да получите страхотни резултати. Работа ще зарадва си великолепие.

Какво да изберете жените след 40?

Кой да избера цвета на косата за сините очи и светлата кожа на жените след 40-въпросът е доста интересен, на снимката са представени основните работа.

Има съдебно решение, че по-светъл цвят кичура коса придава на жената на младостта си. Специалисти са съгласни с това изказване. Въпреки това, има някои нюанси.

Жените на възраст си струва да се откажат от черни нюанси. Те автоматично се добавят няколко години. Белия цвят също не е подходящ.

Цвят на косата за сини очи: като избера

Специално внимание трябва да се обърне тонам малко по-светъл естествен цвят. В такъв случай може да успее да създаде безупречен начин, и да стане малко по-млади.

Изберете подходящ нюанс на косата е нещо много сложно. Важно е да се вземат предвид много фактори. Не трябва да забравяме за цветотипе. Ако изглежда, че задачата е непосилна, трябва да се обърнем към професионалистите. Това ще помогне да се избегнат големите грешки и да стане по-привлекателна.

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...