Сиво-зелени очи. Цвят на косата

By | 11.05.2018

Много по-често се срещат такива цветове на очите,, като сиво-зелени, зелено-синьо, блато и др Днес ние ще говорим за това, какъв цвят на косата е подходящ за сиво-зелени очи, а също и как да се поддържа красива цвета на косата за дълго време. Друго нещо е, ако говорим за медни нюанси.

Сиво-зелен цвят на очите се среща доста често. Обладательницы този цвят на очите, обикновено имат по-светъл или червен цвят на косата.

Зеленият цвят на очите е изключително рядко се среща сред европейците. Това е доста рядък цвят на очите, който е в чист вид се види на практика е невъзможно. Много по-често се срещат такива цветове на очите,, като сиво-зелени, зелено-синьо, блато и др Днес ние ще говорим за това, какъв цвят на косата е подходящ за сиво-зелени очи, а също и как да се поддържа красива цвета на косата за дълго време.

Светли сиво-зелени очи

Светли сиво-зелени очи много често могат да бъдат объркани с натурален сив цвят на очите. В този случай зелен пигмент се намира в средата на ученик и му почти не се вижда при дневната светлина. Но в нощта на деня тя става по-тъмно и очите получават наситен зелен оттенък. Какъв цвят на косата да вземете под светли сиво-зелени очи?

Сиво-зелени очи. Цвят на косата

Вземете, например, известните личности, които всеки път избират все повече и по-интересни нюанси. Сиво-зелен цвят на очите перфектно хармонира с блондом. Сигурно сте забелязали как много холивудски знаменитости, като Чарлийз Терон, обагрени в косата, platinum или пясък blond. Това им помага да се подчертае своята индивидуалност. В този случай косата е в хармония с очи, създавайки ефект на ангелското начин. Светли зелени очи и перфектно с червено цвят на косата, който днес е много популярна.

Сиво-зелени очи. Цвят на косата

Повечето момичета мечтаят да станат обладательницами такива красиви нюанси на косата, като карамел, мляко, шоколад, мед и др. от Тези на цвета на косата, правят женски образ е много ярък и запомнящ се. Ако ви хареса това решение, се създават светли и хармонични образи. Днес голяма популярност се радват на топли нюанси, бои за коса, например, пясъчен, пшеничен и на топло blond. Такива цветове са перфектно съчетани със светло зелен цвят на очите, и са подходящи за кожа светлина момичета. Обърнете внимание поне на ярък пример за това е изображение на добре познатия модел Наталия Водяновой.

Между другото, момичето често прави избор в полза на кафяв цвят коса с руси отблясъци, който перфектно хармонира със светло сиви и зелени очи. Да се обърне внимание през новия сезон стилисти препоръчват и в студени нюанси на косата, например, пепеляво кафяво цвят, който се превърна в тенденция тази година.

Тъмно сиво-зелени очи

Тъмно сиво-зелени очи все още понякога се нарича блатни. Този цвят изглежда много интересно на слънце, переливаясь наситени изумрудными нотки. Днес тъмните сиво-зелени очи могат да се срещнат доста често. Обладательницы този цвят на очите, като правило, имат светла кожа, а също и червена или кестенява коса. Понякога сиво-зелени очи, смесени с естествен русым цвят на косата и зехтин цвета на кожата.

Сиво-зелени очи. Цвят на косата

Съвременните дами винаги е мечтала да бъде в центъра на вниманието. Ето защо много стилисти препоръчват да създават ярки и необичайни образи, които веднага се хвърлят в очи. Това обаче не трябва да забравяме за хармонично съчетание на нюанси на косата. Например, ако изберете светъл цвят на косата, като червено, не забравяйте, че той не е подходящ за тъмно-зелени очи. Друго нещо е, ако говорим за медни нюанси.

Сиво-зелени очи. Цвят на косата

Наситен меден цвят напълно хармонира с тъмно зелени и сиви очи, и това го избират много момичета, които да допълват вашия имидж. Червен цвят на косата е по-подходящ за кафяви и сини очи. При това, ако сте избрали меден оттенък, не забравяйте, че тя съчетава добре със светъл цвят на кожата.

Сиво-зелени очи. Цвят на косата
Кои нюанси на косата, най-популярни за тъмно-зелени и сиви очи . Днес повечето стилисти отбелязват тенденция превалирования шоколадови цветове. Разбира се, на теория, те отлично се съчетават с кафяви и сини очи. Въпреки това, в последно време, обладательницы тъмни сиво-зелени очи все повече се обръща внимание на кестен цвят на косата. От своя страна стилисти подчертават, че с такъв цвят на очите перфектно всички нюанси на каштанового цветове, особено светли цветове, както и опции с мелированием на косата.

Сиво-зелени очи. Цвят на косата

Тази технология на боядисване на косата позволява леко изсветлява направления, да им даде резултатно блясък и необичайни отблясъци. Кестен цвят на косата предпочита да носи и Кристен Стюарт, която е от природата, кестенява коса и синьо-зелени очи. Нейният образ изглежда много хармонично и в същото време обръща внимание. Между другото, забележете, Кристен носителка на много светло на цвят на кожата , който се гордее.

Червен цвят на косата – още един добър вариант за сиво-зелени очи. Това съчетание изглежда много красиво и ярко, особено, ако в рыжем оттенке преобладават медни нотки. Моля, обърнете внимание на начина на холивудската актриса Джулианны Мур, на последните снимки рыжеволосая красавица изглежда просто невероятно. А в края на краищата, тя е сиво-зелени очи!

  Hair-Fresh

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...