Модерен цвят на косата есен-зима 2017-2018

By | 12.05.2018

Стилисти твърдят, че модерен цвят на косата в сезон есен-зима 2017-2018 трябва да бъдат нестандартни, тъй като тенденциите в боядисване. Комбинация от базови и контрастни цветове – най-доброто решение. Последен писък На модата — blond, кафяво, пепеляв, червен, тъмно.

Красива прическа и цвят на косата са определящи по никакъв начин. Добре поддържани и здрави къдрици привличат внимание, а в комбинация с ультрамодным оттенък вдъхновява интересни експерименти. Стилисти препоръчват да изберете боя с оглед на типажа, формата на лицето, дължината на косата, а също време на годината. За есенно-зимния период е идеален топла гама.

Стилисти твърдят, че модерен цвят на косата в сезон есен-зима 2017-2018 трябва да бъдат нестандартни, тъй като тенденциите в боядисване, са се променили значително. Комбинации от нюанси сега не е изключение, а правило. Искате да бъде в движение и да изглежда модерно? Комбинация от базови и контрастни цветове – най-доброто решение. Последен писък На модата — blond, кафяво, пепеляв, червен, тъмно.

Изберете в новия сезон на максимално естествена основна боя. Изравняват и алтернативни, странни цветове: на кичури с ефект брондирования, меки преходи, например, смесването на сиво с розово или ультрамариновым.

Модерен цвят на косата есен-зима 2017-2018

Актуални цветове и нюанси на косата за есенно-зимния сезон 2017-2018

Цвят рошава коса трябва да се избере с оглед на индивидуалните характеристики и, разбира се, на лични предпочитания. Модни оттенъци на косата през 2018-та година различни ярки съединения, незабележими преходи и нежни блестящи. Платинена блондинка смело вземат на въоръжение песочную разновидност блонда.

  • Мед. Включва в себе си богата палитра от красиви цветове: кафяв, златист, слама, жито. Мед са в перфектна хармония с тъмна кожа, те освежават лицето и правят погледа по-дълбок.
  • Антична роза. Идеално е за дръзки момичета, които обичат да привличат вниманието към себе си. Характерна особеност е, че ягода („розов кварц“) е подходящ не само за младите, но и на жените на средна възраст, които предпочитат къси прически.
  • Platinum. Сребристо-пепеляв отива на дами от зимния цветотипа. Платина изисква качествено боядисване, само в този случай тя ще се подсладим. Нова тенденция се радвате на жените със собствен външен вид и безупречна кожа.Модерен цвят на косата есен-зима 2017-2018
  • Сиво. – Популярните нюанси на сивото в сезон 2017-1018 огромно множество. Сред тях е комбинация от платина и пепел. Стилисти се смесва светли и тъмни тонове, търсейки интересни преходи.
  • Карамел. Хармонична комбинация на златисто и светло кафяв. Това оцветяване предполага нанасяне на база – бежов боя, след това тон със златист переливом.

Модерен есента на 2017 година, цвят на косата — това е не само алтернативни варианти за боядисване, но и комбинация от естествени нюанси. Обърнете внимание на студено, тъмно кафяво, вкусен карамел, светло кафяво, червено злато, кафе, тандем канела+шампанско.

Модерен цвят на косата есен-зима 2017-2018

Къса прическа

Жените, които предпочитат къси прически, които следва да се обърне внимание на руси нюанси. Характерна прическа „е удължен боб“ ще издържи наситен розов цвят. Гъсти цветни бретон още една тенденция за бъдещето на сезона. Тонове са избрани в зависимост от базовия цвят. Отличен на къси косата изглеждат приглушенная ярка палитра, например, седеф с бледо синьо или нежно-розов.

Къса прическа перфектно се съчетава с опушен цвят. Ако предпочитате чист прическа, опитайте се да допълват пепеляв наситени нюанси. На мода се връща череша и богата палитра от червено.

Модерен цвят на косата есен-зима 2017-2018

Дълги къдрици

Моден тренд за оцветяване за дълги къдрици – blond, тъмно кафяво, червено, ако те са изпълнени в техниката на брондирования или коломбре. Съчетаването на базова и допълнителна боя изглежда изгодно на светло и на тъмно-русой шевелюре. В светли тонове стилисти съветват да добавят мед, кремовую, платиновую, карамельную тоналност.

Светли къдрици, може да се разрежда в тъмен естествен цвят. Длинноволосым момичета препоръчително да експериментирате с техника сомбре, омбре, балаяж. Ако косата светло кестенява, подобно оцветяване ще изглежда най-изгодно. Блондинки повече късмет, отколкото брюнеткам, тъй като първият е показано колорирование направления на нетрадиционни студени цветове – лилаво, перлата, розов.

Модерен цвят на косата есен-зима 2017-2018

Модерен цвят на косата есен-зима 2017-2018

Популярни уреди за оцветяване

Днес модерен цвят на косата за есента и зимата 2017-2018 е този, който най-добре подхожда на една жена, независимо от тенденциите. От правилната техника, зависи как ще изглежда избраният от вас цвят на косата.

  • Брондирование. Популярният прием: къдрици са оцветени по-плавен преход от светъл до тъмен тон. Получава се един интересен вариант, ако се комбинират кестен и светло кафяво. В процеса на работа капитанът винаги се използват няколко нюанса.
  • Мелирование. Любим женски прием на боядисване. За него през новия сезон ще отговарят на розово, аш, платинена гама. Плавни преходи, комбинация от цветни и тъмни кичура коса – основните характеристики на мелирования.
  • Колорирование. Сложно, но на оригинална техника. В този случай се използват лилаво, червено, васильковый, както и максимално естествена палитра.Модерен цвят на косата есен-зима 2017-2018
  • Балаяж. Новост в колористике, е разновидност на мелирования. Постига резултати с помощта на комбинация от контрастни направления и на основния цвят. Балаяж препоръчва блондинки, подходящ за къдрици със средна дължина.Модерен цвят на косата есен-зима 2017-2018
  • Сомбре. Меко, неконтрастное омбре визуално придава обем, плътност, блясък. Косата изглеждат естествено, тъй като границата на прехода от две бои незабележима. Сомбре създава благородно чувство выгоревших направления на слънце.

Всички тези технологии да направи фризьор с дългогодишен опит. Обърнете се към професионален козметичен, ако искате да получите красив и качествен резултат. Не забравяйте да се запознаете с портфолио майстор. Снимка на резултата разкаже за един или друг метод на нанасяне.

Подобни публикации:

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...