Модерен цвят на косата 2017

By | 12.05.2018

Най-достъпен и популярен обект на промяна при жените – това е прическа и цвят на косата. За да не е само красиво изглежда, но и да бъдат в тенденцията на съвременната мода, жени, които активно търсят отговор на въпроса "какъв цвят на косата е модерен през 2017 година".

Нова година вече е зад ъгъла, така че много момичета се опитват да реши в какъв нов начин да се срещне с него и ще бъде ли това следват модата 2017 година. Най-достъпен и популярен обект на промяна при жените – това е прическа и цвят на косата. За да не е само красиво изглежда, но и да бъдат в тенденцията на съвременната мода, жени, които активно търсят отговор на въпроса „какъв цвят на косата е модерен през 2017 година“.

В тази статия ще разгледаме модните тенденции цвят на косата 2017 г., чието познаване ще помогне изглежда не само красиво, но и модерно и стилно.

Цвят на косата 2017 модни тенденции колорирования на косата

Косата на жената – това е едно от главните женски добродетели. Именно цвета на косата и прическата са тези при определянето на общия образ на човека, „които отговарят“. Благодарение на косата на една жена може да подчертае своята индивидуалност, женственост и сексуалност, а също и познаване на най-новите модни тенденции.

 • Омбре  тази техника се крие в комбинирането на различни нюанси (2 и повече). Нейният резултат — контрастни преходи от един цвят към друг. Цветовете могат да бъдат сходни нюанси, така и съвсем противоположни. Мода на омбре продължава своята популярност от година на година. Това се дължи на гъвкавостта на тази техника: тя е подходяща за всяка възраст и дължина на косата.

Модерен цвят на косата 2017

 • Сомбре. Тази техника е по-задържани съчетание на нюанси. Гладко боядисване на коса ги прави приблизителна към естествен. Сомбре създава ефект на леко выгоревших на слънце направления.

Модерен цвят на косата 2017

 • Мелирование направления на косата . Едни от най-популярните техники за боядисване продължава да бъде „мелировка“. Основната разлика на тази тенденция от подобна в предишни периоди, ще използването на подобни цветове. Най-популярни, както се очаква, ще стане мелировка калифорния , придающая косата выгоревший на слънцето вид, и на френски стил шатуш.
 • Балаяж. Този вид боядисване на коса е комбинация от две тонове на един цвят. Резултатът е поразителен ефект натуральности и с поглед на малко напомня стила на шатуш. Основната разлика между тези две техники се състои в начина на оцветяване.

Модерен цвят на косата 2017

 • Брондирование. Тази техника колорирования една от най-трудните и съответно скъпи. Все още се нарича картина в 3d. За да може правилно да я направи, е нужен добър специалист, който ще избере най-подходящите 2-4 нюанса на един цвят, като при този естествен вид на косата с ефект 3d. Този вид боядисване е най-подходящ за светли косми.

Модерен цвят на косата 2017

 • Babylights . Последната тенденция на модата има колорирование в стил babylights, наречено още „микро колорированием“. Същността му е в създаването на ефект на отражение на слънчеви лъчи в косата.

Модерен цвят на косата 2017

 • Колорирование в стил отблясъци, както и babylights, създава ефект на изсветляване на косата от слънчевите лъчи. Само че, за разлика от babylights, ефекта от този вид колорирования по-забележим и ярък, най-изразена зона на отблясъците – средата на косата.

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят 2017: колорирование коса (снимка)

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят за оцветяване на косата в 2017 г.

Светли тонове

Вродени блондинки през 2017 г., може да се превърне в обект на завист, тъй като белокурые къдрици стават едни от най-модерните цветове. Предпочитание стилисти реши да раздаде по – мек тонам блонда в комбинация с златисти или бежевыми нюанси. Мелирование къдрици в светъл тон, не трябва много ярък контраст с положението на фоновия тон. Стилисти сориентированы на смес от различни светли тонове, които сякаш се разтварят един в друг.

Модерен цвят на косата 2017

 • За жените с по-тъмен тип кожа стилисти препоръчват използването на „мед “ на тонове.
 • Жените с „студена“ външен вид трябва да се обърне внимание на платинен нюанс на блонда.
 • Ако в желанията на жената влиза в образ на силна и независима жена, се препоръчва да се подчертае този стил е комбинация от пепельного или платинен цвят с по-тъмни тонове .
 • Момичета, които търсят наситеността на цветовете, могат да отговаря на техните прищевки и карамелизирани оттенък на блонда.

Модерен цвят на косата 2017

Тъмни и червени тонове

Тъмни и червени тонове, за боядисване на коса в състояние да придадат някаква жар момичета-брюнеткам и шатенкам.

Модерен цвят на косата 2017

Модни през 2017 г. ще бъдат обявени цвят:

 • Тъмно кафяво. Неговата популярност ще продължи тенденцията за боядисване на коса в тъмно кафяво цвят, плавно се превръща в по-светли тонове. Връх на модата сред тъмно русых тонове – лешников или студени тъмни нюанси.
 • Червено злато . Този цвят е нещо ново сред разнообразието от модни нюанси. Момичета, опитва изглежда лесно и естествено, подходящ кафяви тонове, съчетани с лек бежевыми кичури.
 • До офе с карамел. Този тон се различава своята универсалност за всички видове кожа.
 • Канела. Алтернатива отдавна е оцелял от себе си ярко червени цветове ще стане дискретен нюанс на канела.

Модерен цвят на косата 2017

Нестандартни цвят на косата

През новата година стилисти ще зарадва феновете на мода също и нови нестандартни нюанси. Един от тях – тон „бронет“ , който може да се получи с помощта на комбинация от каштанового цветове с контрастни кичури блонда. Модни експерти, с увереност твърдят, че брондирование очаква голяма популярност, само съответно да тръгна на тази техника, могат само професионалисти.

Модерен цвят на косата 2017

За любителите на екстремните спортове в външния вид и неформален стил на експертите препоръчват пепеляв, сив, розово, синьо и тюркоаз тонът на косата. Красиво допълнение на тези нестандартни цветове е в състояние да се превърне в техника за боядисване на коса “ коломбре „. Тя е да се използва същия цвят на косата като фон в горната част на главата, а долната част обагрени в ярки цветове. Този модерен цвят на косата 2017 за дълга коса е подходяща най-добрия начин.

Модерен цвят на косата 2017

Снимка модерни цветове за коса

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата 2017 Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата за каре

В модата през 2017 г., продължават да се връщат къса коса, по-специално каре. Определящи за избора на модния цвят на косата на къса коса е и цвят на очите и характеристики тип кожа.

Модерен цвят на косата 2017

Прическа в стил каре сама по себе си е много универсална за всички капризите на жените. Тя е подходяща за тези, които искат да се създаде по-агресивен и строг стил, така и за подчертаване на женствеността. Да инжектирате предпочитания от вас начин правилно подбран цвят на косата под формата и цвета на очите.

За кафяви очи е по-подходящ тъмните цветове, особено черно. Това е комбинация от цветове е в състояние да даде женския начин на яркостта, загадочности и сексуалността. Със светли тонове кареглазым трябва да бъдат внимателни, препоръчително е да се движите повече и цвят на кожата-светла кожа и руса коса изглеждат не много притягательно, което не може да се каже за смуглых момичета с руса коса.

Червени тонове също и подходящи за тъмно-кафяви очи, както и за светло-кафяви най-добрата комбинация ще стане по-светъл или по-тъмен червен цвят. Ако желаете да се постигне максимално естествен ефект от оцветяването каре, кареглазым по-добре да се ползват шоколад цветове бои за коса.

Модерен цвят на косата 2017

Момичета със сини очи модни експерти препоръчват да се използва златисто, светло кафяви или червени цветове.

Модерен цвят на косата 2017

Стил зеленоглазых момичета с нормалния цвят на кожата комплимент праскова или кафяво цвят на косата. Смуглую кожата на лицето и зелени очи е в състояние да украсят кестен или шоколадов оттенък на косата. Най-неподходящото комбиниране с зелени очи – пепеляв и черни тонове.

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата 2017

Ако искате да изменившееся време на годината се промени не само гардероба, но и цвета на косата, вслушайте се в нашите съвети.

Модерен цвят на косата зима 2017

С настъпването на зимата експертите прогнозират ориентация модни тенденции на ярки цветове на косата. Контраста черно-бяло зимата са в състояние да се подобри имиджа на червен, светло кафяво и кестен. Също така добър избор експерти смятат, че „нюанси на космоса“: черно, синьо, ярко розово. Сливането на синьо и розово на косата, придава им още и лилав оттенък. Такива манипулации с косата не остави момичето без внимание от страна на външни лица и да придадат на образа на жар.

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата пролет 2017

През пролетта всичко в природата цъфти и се връща на предишната си привлекателност. Жените в този случай не е изключение. Придават на косата свежест, наситеността на цветовете е възможно с помощта на боядисване на косата в естествени цветове, които да освежат и здравословен цялостния вид на косата. Пролетна романтика добави тъмно кафяво, кестен, бордо цвят на косата, или комбинация от тях в техниката омбре.

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата лятото на 2017

Като се има предвид, че модата 2017 година дава предимство натуральности, не си струва краситься в цвят, който по време на прераждане ще бъде в контраст с небоядисана зона. Отлична идея за лятото на 2017 година ще стане наскоро се появи стил сплэшлайтс. Същността му е да се придадат на косата от слънце грее.

Този вид боядисване ще помогне на косата се на свежестта, натуральностью и здраве, чрез привличане на очите мъже и соперниц.

Модерен цвят на косата 2017

Ако сте решили за светли тонове, по-добре да се въздържат от радикални бял цвят, а избират по-естествен blond. Най-добрият избор сред модни тенденции може да бъде пепеляв blond.

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата есента на 2017

Яркост в дъждовно време на годината са в състояние да придадат различни видове мелирования на косата. Също така на мода се връща смес от червено и черно на цвят в косите си. Такова ексцентричен решение подходящи жените-бунтаркам, които искат да изглеждат стилно, строго и не едновременно.

Загадочности и сексуалността на жените с кафяви очи са в състояние да придадат по-тъмните нюанси на косата, по-близки до естествените.

Модерен цвят на косата 2017

Също така забавна идея за оцветяване има комбинация от различни цветове в стила на дъгата. В основата на тази техника – тъмни тонове с осветление, които надолу по дължината на плавно преминават в други желания от вас цвят.

Под цвят пожелтевшего листа и за украса на сивотата на околната среда може да изберете моркови цвят на косата.

Мелирование на косата: модерен цвят 2017

Както вече беше казано, модни експерти, през 2017 г. се опитват да се доближат идеи за боядисване на коса до естествеността.

Въз основа на това, модерни през 2017 г. ще бъдат естествени нюанси при мелировании. Сред най-популярните са:

 • светло кафяво
 • пепеляв
 • кестен
 • бордо
 • тъмен шоколад
 • канела

Също така някои стилисти се опитват все още да се създаде един фантастичен образ на жената. С тази цел те използват нестандартни цветове за мелирования, а именно: синьо, жълто, лилаво, зелено.

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата 2017

Модерен цвят на косата 2017

Независимо от цвета на косата, не е модерен, винаги трябва да се съсредоточи само върху индивидуалните предпочитания, особеностите на външния вид и тип коса, подстригване и полагане. Модата се дава само на визията си красив, а какво е естетично е точно за вас – да реши само на вас и на вашата вътрешна същност.

Видео: Как да намерите вашия цвят на косата?

 

 

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...