Цвят на косата под лешникови очи: подбираме заедно

By | 12.05.2018

Нашата статия ще ви помогне обладательницам кафяви очи научат повече, отколкото им трябва да се ръководите при избора на нов цвят за своята рошава коса. Как с помощта на цвят коса акцентират на успешни характеристики на външния си вид?

Оцветяване на косата е нещо отговорно. Това е толкова лесно да се объркат с едно докосване и вместо пресни успешен начин да се получи нещо негармоничное и съвсем непривлекательное! Нашата статия ще ви помогне обладательницам кафяви очи научат повече, отколкото им трябва да се ръководите при избора на нов цвят за своята рошава коса.

Как с помощта на цвят коса акцентират на успешни характеристики на външния си вид? Какво значение има цвета на кожата? И, най-важното е, как да не „да се прекалява и да не направите вашия нов начин на неестествено? Малко по-долу ние ще отговорим на тези и други немаловажные въпроси.

Цвят на очите и връзката му с типа на външен вид

Цвят на косата под лешникови очи: подбираме заедно

С помощта на цвят на косата могат да се подчертае дълбочината на очите

Толкова често срещан кафяв оттенък на очите радужки е един от основните признаци на „летния“ тип външност. На теория това означава, че темноокой момиче ще отидат всички меки цветове от така наречената „топла“ палитра.

На практика обаче се оказва, че ако една дама при избора на цвят на косата не учтет тон собствената си кожа, получен след боядисване резултат може да се окаже пълна безвкусицей. Не по-малко важно е да се помисли и нюанс на най-радужки. В края на краищата, кафяви очи са толкова различни! От тъмен, почти черен цвят, до златисто меден…

Да се смята, че момичета, толкова различни източници на данни са отишли на един и същ цвят на косата, би било, най-малко, наивно. Така че, как да не направите грешка в крайна сметка с избор? Отговорът е очевиден: обективно да оцени своите физически данни!

За обладательниц много светла кожа

Цвят на косата под лешникови очи: подбираме заедно

Кареглазые блондинки изглеждат ефектно

Кареглазые обладательницы бяла, „порцелан“ на кожата от природата, обикновено са надарени с малко рыжеватым цвят на косата. И този факт трябва да се вземат предвид преди идните картина.

В края на краищата на косата с червено пигмента много (дори и много скъпи) багрила се държат непредсказуемо. На първо място трябва да се реши: а оправдан ли е този риск?

Ако, след анализ на ситуацията, която все още се решете за оцветяване, преди да станете следващият въпрос: а какъв точно цвят рошава коса е по-добре да избера? Отговорът е прост: съсредоточете се върху оттенък радужки техните очи! Така, ако сте щастлив собственик на очите светло кехлибарен или златист цвят, опитайте се да експериментирате с топли и ярки, „слънчеви“ цветове.

Джинджифил (чак до меден), карамел, лек златист… Всеки от тези цветове може да се превърне в перфектният избор за вас! Ако очите ти са в по-тъмен тон, опитайте се да намерите „своя“ наред с други нюанси. Опитайте се да разгледа тези възможности, като цвета на млечен шоколад, лешници или сходни с тях. Все пак бъдете внимателни.

Не забравяйте, че някои нюанси не ще бъдат примирени с типа на вашата външност, а защото оцветяване в тях, за да под запрещение. В категория „табуированных“ цветове за вас са:

За горещи "смуглянок"

Цвят на косата под лешникови очи: подбираме заедно

За да изберете цвят на косата под кафяви очи е достатъчно просто

Луксозен тъмен цвят на кожата обикновено върви като „бонус“, парене брюнеткам. Цвят на очите на тези дами като правило, почти черно. Благодарение най-вече на тази границите на смуглянки сами по себе си изглеждат много ярко и не се нуждаят от някакви смели експерименти с външния си вид.

Екстремно боядисване на косата (в това число – радикална промяна на цвета) заедно с затруднен нарядами и экспрессивным грим за такива дами – страшно табу. В края на краищата, всички по-горе, не е малко разкрасяване смуглянку, а, напротив, ще я вулгарен начин. Така че, драстични промени във външния вид, така момичета са забранени. Но какво им остава?

Добър избор за смуглолицых красавици, ще бъде всеки цвят от палитрата шоколадови или кестени нюанси. И двете никак не се развалят крайния образ и ще изглежда най-естествено. За amatures, толкова по-необичайни стилистични решения има тониране.

Отделни направления на леки нюанси (меден, карамел или дори червеникав) освежат прическата и ще помогнат да я спечелилата изглежда, най-меко казано, оригинално.

Промяна на цвета на косата – липса на вкус ли?

Цвят на косата под лешникови очи: подбираме заедно

Брюнетка в повечето случаи — кареглазые

По-горе ние споменахме за това, че блондинистая шевелюра при обладательниц кафяви очи обикновено изглежда изключително неестествено. Но означава ли това, че цвета на косата за темнооких красавици – табу? В никакъв случай не!

Най-важното е – не забравяйте за основно ограничение, което се налага на кареглазых дами ги tsvetotip. А именно – за строга забрана на използването на всички нюанси от студената палитра. Твърде обесцвеченная шевелюра, със сигурност ще изглежда вкус и изкуствено, е равносилно на парику.

И тук е топла и мека, може да се каже „слънчеви“ нюанси на блонда (пясък, светло кафяво и други подобни) в съчетание с кафяви очи вече съвсем ще отидат за красива екзотика. Въпреки това, не по-малко оригинално и стилно изглеждат и темноокие дами с напълно выбеленной шевелюрой. Истината е тук, за да се постигне такъв рядък цвят на косата (а още повече, да го поддържа), е достатъчно трудно.

За редовни процедури по промяна на цвета и тонированию си отива, просто маса време и с не по-малко парични средства. Така че, ако не сте готови за такива разходи, да е блондинка — това просто не е за вас.

Да, и в двата случая, пълно оцветяване в blond – винаги е много сериозна стъпка. Промяна в цвета може сериозно да навреди на косата ти, така че се грижат за шевелюрой също след това влиза в доста пари. И отиват светли тонове далеч не е всичко.

Така че, преди безвъзвратно да реши да се превръща в блондинка, примерьте перука подходящ цвят. Тази проста процедура, която ще ви помогне да се окончателно се увери в правилността (или, напротив, пълна с погрешимост) за решението си.

По-малко драстични мерки за боядисване на

Цвят на косата под лешникови очи: подбираме заедно

„Шоколад“ коса — по цвета на очите

Не може да вземе решение за пълно обезцветяване на косата, а да се чувствате като истинска белокурой красота, все пак, искате? Предлага просторни и модерни уреди, частично оцветяване, като мелирование и омбре .

И ако за първата, тоест за обесцвечивании отделни направления, със сигурност сте чували всички, а след това в описанието на втората, вече е без преувеличение, хит на сезон, трябва да спрем малко по-подробно.

Омбре – това е нова модна тенденция, дошъл до нас от запад. Тази техника предполага оцветяване само на връхчетата на косата. Възникващи при този ефект визуално напомня силно плевене растеж след пълно обезцветяване на корени рошава коса. Ако осветлението се извършва само на няколко тонове, кичури изглеждат така, сякаш просто силно да бъдат избелели от слънцето. Подобен вариант е просто идеален за тези дами, които предпочитат да се придържат към естественост, при създаването на своя образ.

Така или иначе, ползите от такова решение като омбре са очевидни. Първо, при този вид избелване шевелюра не е толкова силно изложени на вредни изложени на багрилни вещества. И второ, омбре отива на почти всеки, независимо от оригиналния цвят на косата, цвят радужки очи и черти на външния си вид като цяло.

Между другото, техниката омбре, не задължително предполага пълна промяна на цвета на връхчетата на косата. Така, тъмни кичура може да облекчи, буквално за няколко тонове, се дава топъл цвят карамел. Е Допустимо и използването на необичайни ярки цветове . Така, темноглазые брюнетка изглеждайте страхотно с омбре наситен червен цвят. Чудесен вариант за тези, които са свикнали да изглеждате ярко и оригинално!

Как да изберете цвета на косата си? Съвети стилист в видеофилма:

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...