Цвят на косата за тъмна кожа (35 снимки) – как да не се наруши естествената хармония

By | 12.05.2018

Ние ви казал за това, какъв цвят на косата е подходяща мургав момичета. Да се надяваме, че видео в тази статия ще ви заинтересува по-подробно разказа на цветотипах. Сега и вие знаете, че общоприетото убеждение за това.

Природата мудра – тя е предоставила още преди нашето раждане определена комбинация от цвета на очите, кожата и косата, най-хармонично сочетающуюся, — tsvetotip. Класификация цветотипов доста разнообразна, но в хората, заселили най-проста, така наречените сезонни метод на анализ.

Според този метод, всички хора на планетата може да се съпоставят със сезоните: през лятото, есента, зимата и пролетта. Инструкция за определянето на цветотипа е доста проста и подробно описана в много тематични статии.

Цвят на косата за тъмна кожа (35 снимки) – как да не се наруши естествената хармония

Колко трудно понякога е избор!

Смуглокожие красавици се срещат най-често „пролет“ и „есен“, но това изобщо не означава, че не може да се намери „лято“ и „зима“: тен и грим да си вършат работата, като бяла и розова кожа златисто-кафяв оттенък. (Вж. също статията Грим за тъмна коса: функции .)

Цвят на косата за тъмна кожа (35 снимки) – как да не се наруши естествената хармония

Снимка на всички времена година

Защо да отидете срещу природата

Природата рядко греши и вашата „цветовата гама“ със сигурност най-добре подхожда на вас и да отразява вашата същност.

Така че защо да се прекъсне този баланс, рискува значително да опрости или дори опростачвам външния си вид и да експериментират с цвета на косата?

  • Първо, жените, особено младите, искате да бъде в движение и да се следват тенденциите са капризни и переменчивой на модата;
  • На второ място, рафтове за козметични магазини изобилстват много средства за боядисване или тонированию коса, както и телевизионна реклама се случва понякога твърде навязчива и агресивна;
  • На трето място, възрастови кризи през целия живот на няколко пъти те се изравнят с всеки средностатистически човек, и един от начините за „окуражавам“ — счупване на смяна на имиджа;
  • Четвърто, и това е много тъжен повод – има заболявания, при които хората временно или завинаги се прощават със своя космените покривка. И далеч не винаги перука органично се вписва във външния вид….

Ако се опитате, можете да намерите още много мотиви, движещи жени. И ако това желание неистребимо, тогава по-добре да се подходи към избора на цвят на косата добре. За това трябва да се разбере ясно, какъв цвят на косата е подходящ мургав момичета.

Какъв цвят на косата е подходящ мургав? Почти всеки!

Изберете нов цвят на косата

Така че, какъв цвят на косата е подходящ тъмна кожа? Стилисти, обединени в мнението – по-добре естествения цвят на измисли нещо трудно. В краен случай, те позволяват нюанси на два тона по-тъмен или по-светъл естествен. (Вж. също статията Цвят на косата за цветотипа лято: как да изберете .)

Слушайте съветите на специалисти, разбира се, струва, но да се следват препоръките буквално се решават не много. Така че нека се опитаме сами да решат какъв цвят коса отива мургав момичета.

Топла или студена кожа

Както може би вече знаете, че повечето смуглянок се отнася до цветотипам Пролет и Есен. Въпреки това и тук има своите нюанси: всички без изключение цветотипов се намират студени и топли тонове на кожата покрива, и това също се дължи на генетично.

В кожата на топлия тон е задължително да са налице всички нюанси на жълто (което не е съвсем приятно за окото и внушава мисълта, възпаление). Основна задача е превръщането на жълт цвят в златисто.

За да се случи това, ние ви препоръчваме:

  • Натурални блондинки и светло русым барышням цвят на косата златист blond ;
  • Шатенкам и брюнеткам – всички нюанси на каштанового и цвят мока . Също така ефектно ще изглеждат колорирование с използването на медни, карамельных и цвят канела акценти.

На смуглянках с по-топъл тон на кожата изглеждат чудесно бижута от злато или бижута под него, розови, червени, кафяви, прасковени нюанси на дрехите.

Цвят на косата за тъмна кожа (35 снимки) – как да не се наруши естествената хармония

Теплокожая смуглянка – нали в края на краищата, е добро?

При „студените“ красавиците обикновено склонная до слънчево изгаряне на кожата, така че те могат да бъдат отнесени към броя на временни (сезонни) смуглянок. Първоначалният тон варира от светло до по-наситен зехтин.

За такива момичета се препоръчват цвят „на слама и земя“ — светло кафяво всички нюанси на кафявото. Но това не е кафяво, който при слънчева светлина проблясва рыжиной, а дълбок, плътен оттенък, близък до черно или с сиво „патина“.

За да придадат свежест на природната шевелюре достатъчно частично облекчи отделни кичури или да направите мелирование, но в рамките на студената цветова палитра.

В студената тъмна кожа, особено благородно изглежда бял метал (злато, сребро, платина и т.н.). В облеклото си струва да се предпочитат сиво, синьо, синьо, лиловому и т.н.

Цвят на косата за тъмна кожа (35 снимки) – как да не се наруши естествената хармония

А това е един най-дълбок кафяв цвят, който отива към студен тон на кожата

Моля, обърнете внимание!
Несведущему човек понякога е трудно обективно да оценят собствената си външност, така че може за определяне на тона на кожата се възползват от следните маркери: за топло – характерни са зеленикави вени (първоначално сини, кръвоносните съдове под жълтеникава кожа придобие именно този вид); за студено – синкав нюанс на кожата покрива на вътрешния мошеник согнутого лакътя.

Акцент на очите

Принадлежност към цветотипу може да помогне да се определи и на очите: зелени и кафяви очи – топла кожа (Пролет и Есен), за по-светло синьо и сиво – студена (Зима и Лято).

Но и тук на мода и научен прогрес се намесва в природата: достатъчно е да купите в оптика, цветни лещи без диоптър, за да с ръцете си смениш цвета на очите на драстично чудесен. Цената на това на буда чудо изобщо не запредельна, а защото почти всяка жена поне веднъж в живота си, да експериментира.

Разбира се, при избора на бои за коса трябва да се движите и на очите. Например, цвят на косата за зелени очи и тъмна кожа, противно на стилистичен логика може да бъде ярко червено (моркови). Единственото нещо, то е смело съчетание на все още ще изглежда леко „неформални“, а защото е толкова смел начин се решават предимно млади момичета.

Цвят на косата за тъмна кожа (35 снимки) – как да не се наруши естествената хармония

Тайната на отчаяни съпруги – класическа комбинация от червена коса и зелени очи

Резюме

Ние ви казал за това, какъв цвят на косата е подходяща мургав момичета. Да се надяваме, че видео в тази статия ще ви заинтересува по-подробно разказа на цветотипах. Сега и вие знаете, че общоприетото убеждение за това, че смуглянкам задължително трябва да бъде парене брюнетками, отдавна е остаряла. Смуглая кожа и руса коса – това не е въпрос, важното е да се избере „правилния“ цвят!

Ако искате да благодаря, добави усъвършенстване или възражение, задайте въпрос от автора – добавете мнение!

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...