Цвят на косата какао: възможности нюанси

By | 11.05.2018

Възможни цветове: пепеляв какао, какао с лед и какао с мляко. Цвят на косата какао с мляко. Успешно само те украсяват обладательницу сини, сини, черни очи, както и една чисто бели кожата.

Палитра е с кафяви нюанси е много голям: кестен, кафе, шоколадов цветове… И още има цвят на косата какао. По какво се различава? Неброскостью, и в същото време достойнство, гъвкавост (подходящ както за школьнице, така и на дамата по-възрастните).

Цвят на косата какао и възможни нюанси

Цвят на косата какао: възможности нюанси
Той се среща както в студена, така и топла цветова гама. Често всичко зависи не от вида на боята, а от дълбочината на закрашивания коса, конкретен вариант миксования цветове.

Цвят на косата какао: възможности нюанси
На всяка жена, цвят какао ще изглежда по нов начин.

Не му път може да се види в лъскавите междузвездни фотоссесиях. Ако също искате да изглеждате като звезда, не избирайте цвета на боята просто понравившейся снимката, а преценявайте комбинация с вашия цветотипом.

Топлите нюанси на цвета на косата, какао

Цвят на косата какао: възможности нюанси
Най-подходящи обладательницам на зелено (с кафяви акценти), светло или златисто-кафяви очи, тъмна, peachtree или златисто (с розов оттенък) на кожата.

Ако имате сини, сиви или светло-зелени очи, какао може не само украса, но и да си развалят имиджа. Да речем, визуално ще добави няколко години, а на външен вид ще уморен, измотанным.

Цвят на косата какао: възможности нюанси
Не забравяйте: неуспешно лягут топли тонове какао и върху косата на момиче с дълбоко-кафяви (почти черни) очи, а също така и на „хартия“, бели картофи кожата. Поради факта, че в палитрата от тези цветове — медни, червеникави или златни „стрингс“, тази боя ще създаде дисбаланс във външния вид, така че на преден план да излязат не ухилен очите, а някои малки проблеми с кожата (бръчки, пъпки). Да, и „грива“ извиква в перука, че в разгара на модата на всичко естествено ще стане страхотно и изобщо богохулно.

Студени нюанси на какао

Благодарение на сиво и перламутровым „ниточкам“, тези тонове изглеждат много дълбоко, деликатно и елегантно. Възможни цветове: пепеляв какао, какао с лед и какао с мляко.

Цвят на косата какао с мляко

Цвят на косата какао: възможности нюанси
Успешно само те украсяват обладательницу сини, сини, черни очи, както и една чисто бели кожата. В комбинация с подобна красота на косата, цвят какао изглежда особено елегантно и аристократично.

Какао с лед

Цвят на косата какао: възможности нюанси
Най-популярният оттенък от тази палитра се счита за какао с лед. Ако очите ви са сини или сини, а кожата типично зимни, белоснежно-мраморни, той е създаден точно за вас.

Как да изберем боя за коса цвят какао

Цвят на косата какао: възможности нюанси
Малко е просто да си купите подходящата кутийка. За боя е появило така, както сте я измислили, зависи от множество фактори — включително и от основния цвят на косата, това е сянката на направления, в които ще нанесе боя.

Blond или светло кафяво. Най-лесният начин за оцветяване. На тези косата какао пада рыжеватым или тъмно-червен переливом. Видимо, контрастиращи разгледаме по-смело и не е неприятен!

Черни, много тъмни кичури. За съжаление, на тях тази боя няма да предприеме. Какво да правя? Изходът е: да ги высветлить на 2 тона.

Как да боядисате косата в цвят какао

От майстори има своите тайни. Да речем, те се налагат на прядки не един, а няколко тонове какао. Разбира се, ако в ръцете си единствената кутия от магазин, имате няма да работи така да се направи. Но ако се ползва само моноцветом, резултатът може да се окаже нееднородни или парикообразным.

Няма точна пропорция, която ще подхождат на всяка жена — при всеки отделен случай ще бъде на мястото на някой красота-експеримент. Някой трябва повече боя, някой по-малко, за някой, който си струва да се смесват 5 нюанси, а за някой е достатъчно и две.

За образ, се оказа сладко, не се боядисват цялата шевелюру в цвят какао — ограничьтесь мелировкой, балаяжем или омбре.

Ако не ви харесват покупка аммиачные боя, купете си басму и хну. Може да се смесва с прясно смляно кафе или същите на какао. Тези средства също не е зле подкрасят косата, освен това, не само не пересушат, но и подлечат им.

Отидете в раздела: Оцветяване на косата: видове, начини, палитра модни нюанси

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...