Репейное масло с черен пипер, за растежа на косата: заявление, начини за приготвяне на маски с червен перчиком и полезен масло

By | 27.03.2018

. Таблица на съдържанието. Маска с репейным масло с черен пипер, за растежа на косата: прилагане с предимство. Ползи пипер

Поддържани здрави къдрици – украса на всяко момиче. Много хора искат бързо да расте косата, но за ускоряване на растежа им не е толкова просто.

В това могат да ви помогнат натурални маски, масла и други растителни компоненти.

Един от най-популярните средства е репейное масло. Можете да го комбинирате с други компоненти, например с червен пипер.

Маска с репейным масло с черен пипер, за растежа на косата: прилагане с предимство

Маска от репейного масло с черен пипер и лесно можете да приготвите у дома. Съставки за нея се продават във всяка аптека и магазин, не са скъпи, но имат силно въздействие върху косата и кожата на главата.

Ползи пипер

Репейное масло с черен пипер, за растежа на косата: заявление, начини за приготвяне на маски с червен перчиком и полезен масло Червен лют пипер стимулира растежа на косата и възпрепятства тяхното утаяване. Той дава загряващ ефект, благодарение на което кръвта се втурва към кожата на главата.

Усилва храненето на космените луковици, и къдрици стават по-силни, по-бързо расте и придобива жив блясък.

Червен пипер може да бъде под формата на прах (който обикновено се използва като подправка) или под формата на тинктура (можете да я купите в аптеките).

Полезни свойства репейного масло

Репейное масло с черен пипер, за растежа на косата: заявление, начини за приготвяне на маски с червен перчиком и полезен масло Репейное масло се прави от корен от репей. Той има богат състав: витамини А и е, киселини, инулин, протеини и много други.

Репейное масло се отразява както на скалпа, така и на самите брави. С нея лесно можете да се отървете от разделяне на връхчетата, тъй като тя омекотява и овлажнява косата и тя става по-гладка.

Репейное масло създава защитен филм върху всеки косъм. Освен това той подхранва кожата на главата, в резултат на което може да се постигне желания обем и блясък.

Така че този компонент се използва в състава на множество средства за грижа за косата.

      

Стъпка по стъпка готвене рецепта

Репейное масло с черен пипер, за растежа на косата: заявление, начини за приготвяне на маски с червен перчиком и полезен масло Ако искате да използвате репейное масло с червен пипер за растежа на косата, начин на приложение може да бъде:

  • с перцовой тинктура;
  • със сух черен пипер.

Ако използвате настройката, след това ще ви трябва:

  • репейное масло, 2 супени лъжици. супени лъжици;
  • тинктура от червен пипер, 2 супени лъжици. супени лъжици.

Разбъркайте добре съставките. Може малко да се затопли течността до топла температура.

При използване на на прах вземете следните съставки:

  • репейное масло, 3 супени лъжици. супени лъжици;
  • червен пипер 1 чаена лъжичка.

Всичко се разбърква, загрява до приятна температура, и сместа може да се използва.

ВНИМАНИЕ! При работа с червен пипер бъдете внимателни. Да Не се допуска попадане върху лигавиците.

Също така имайте предвид, че тази маска може да се обърне не е всичко. Ако сте алергични към остри подправки или просто висока чувствителност на кожата, това лекарство не може да се използва. Прекарайте предварителен тест, след малко смес в ръката за няколко минути.

В следващото видео се препоръчват маски за растеж на косата с помощта на тинктура от червен пипер и репейного масла:

Указания за употреба

Маска за растеж на косата с репейным масло с червен пипер може да се прилага плоска четка или с пръсти. Равномерно разпределя състава по дължината на косата и леко втирающими движения нанесете на кожата на главата.

Репейное масло с черен пипер, за растежа на косата: заявление, начини за приготвяне на маски с червен перчиком и полезен масло Може да се покрийте главата си с целофан и с хавлиена кърпа за усилване на согревающего ефект.

Обикновено дръжте маската трябва да 40-60 минути, но ако кандидатствате за първи път, оставете маската за 20-25 минути. След това изплакнете с топла вода и измийте главата си с шампоан.

Впоследствие време може да се увеличи до 1 час.

ВНИМАНИЕ! Ако по време на процедурата се усети силно парене, незабавно измийте с препарат. Лекото мравучкане по време на процедурата е нормално.

Честотата на използване на

Използвайте тази маска не по-често от 2 пъти седмично. Може да се извърши тази процедура в продължение на 2 месеца, след това трябва да се направи пауза от няколко месеца.

След известно време, и какъв ефект ще дойде?

При редовната употреба косата ще се падат по-рядко, ще бъде здрава и блестяща, а също така ще започне по-бързо да расте. При добро ефекта на техния нормален растеж ще се увеличи с 1 см на месец.

Репейное масло е известно и ефективно средство за укрепване на растежа и да се бори със сухота на косата. Можете да го комбинирате с етерични масла, яйчен жълтък, мед, билкови отвари и други компоненти.

ПОМОЩ! Основното предимство на подобни маски в това, че те се приготвят от естествени съставки, които не оказват отрицателно влияние върху здравето.

Полезно видео

В това видео маска с репейным масло, в състава на които са включени червен пипер:

Related Post

Слонова маска за коса в домашни условия... Дълги, красиви и добре поддържани направления винаги са били основното украшение на жената. За съжаление, съвременният ритъм и начин на живот не им да...
Маски за бърз растеж на косата – най-добрите народ... В младежките си години, косата расте бързо и винаги изглежда луксозно. Но след тридесет процеси се забавят и косата ви вече не са същите. Има и други...
Най-ефективни маски за растеж на косата в домашни ...   Маска за растеж на косата са един от многобройните начини за поддържане на външния вид рошава коса е на необходимото ниво. В края на краищата п...