Брюнетка – това какъв цвят на косата: снимка боядисване в два нюанса, изберете красота

By | 11.05.2018

Черен цвят на косата – това е прерогатив на брюнетки. Ако по природа сте блондинка или шатенка, по-добре изберете друга опция. Използвайте само тези, които са предназначени за боядисана рошава коса. Независимо от това, какъв цвят на косата избира брюнетка, оцветяване.

Може би няма такъв човек, който при самото споменаване на думата „брюнетки“ не знаех какъв точно е цветът на косата. Луксозна тъмната шевелюра никога няма да излязат от мода. Ако тъмен нюанс на омръзне, винаги може да се използва нова технология на оцветяване, за да внесете разнообразие.

Не трябва да се бърка шатенку и брюнетка с наситен черен цвят на косата. Това са два различни варианта, които се вписват добре на момичетата с кафяви очи. Важното е, трябва да изберете подходящия нюанс.

За да моден цвят на косата остава ярък през 2016-2017 г., за брюнетки е много важно да се спазват правилата за грижа за своята шевелюрой. Компетентни грижи да поддържа наситеността на цвят, да го шеметен блясък и устойчивост.
Брюнетка – това какъв цвят на косата: снимка боядисване в два нюанса, изберете красота

Научете как да боядиса косата си в розово или тъмно златисто .

Ако не знаеш какъв тон да избере, това пролистайте снимки в списания, където са демонстрирани модели с красив цвят на косата. За брюнетки с дълга коса или къса подстрижка предлага много възможности. Вижте как изглеждат едни или други нюанси, и се насочили цвят на косата си.

Красиви момичета, с кафяви очи е подходяща за почти всеки тъмен нюанс. При избора на цвят трябва да се вземат под внимание и цвета на кожата. Ако той топло розово, бежово или тъмен, тогава се препоръчват топли нюанси. Много бледа кожа ще бъде лошо се комбинира с наситен шоколадов, почти черен тон. Кареглазкам подходящи нюанси са тъмни или светли тонове кафяво (карамел, кафе), кафяво, наситено шоколадов. Можете да експериментирате с едно докосване на „секвоя“. Този цвят на косата изглежда страхотно на брюнетках. Опитайте се да боядисате краищата или да направите колорирование.

Комбинацията от сини или зелени очи, с тъмни локонами изглежда чарующе. За образ е още по-ярка, обладательницам светли очи се препоръчва да изберете следните опции: кестенява нюанси, мелирование с руси кичури, пепеляв или златисти нюанси кафяв, бренди или вкусен тон.

Черен цвят на косата – това е прерогатив на брюнетки. Ако по природа сте блондинка или шатенка, по-добре изберете друга опция. Също така и за брюнетки чудесно шоколадови нюанси на цветове. Шоколадова брюнетка включва няколко нюанса: млечен шоколад, натурален шоколад, шоколад-черен тон. За да получите чист цвят, се препоръчва предварително потъмнява направления. Трябва внимателно да се следи за времето на затвора, защото цветът може да стане почти черен, ако се прекалява състав.

Ако видите снимки брюнетка и шатенки, това лесно може да се разбере какъв е цвета на косата. Но има още и брюнетки с червено оцветени кичура коса. Най-често майстор постигат това с помощта на двойно оцветяване. За тази техника ще говорим по-долу.

Описание на техниката

За брюнетки има няколко техники, които позволяват провеждане оцветяване на косата в два цвята. Вече много години популярен остава мелирование. Днес най-често се използват два варианта: венецианское или калифорния. Добавяне на светли прядок придава на кожата сияние, ще оживи лицето, така че мелирование подхожда на дами от всички възрасти.

Калифорния мелирование предполага ефект выгоревших направления. Светли кичура се разбърква с тъмни така, че крайният резултат изглежда много естествено. При използване на втория начин за коса се нанася върху шевелюру хаотично, а след това цвета на опъната от тъмните корени, към светла края.
Брюнетка – това какъв цвят на косата: снимка боядисване в два нюанса, изберете красота

Брюнетка – това какъв цвят на косата: снимка боядисване в два нюанса, изберете красота

Брюнетка – това какъв цвят на косата: снимка боядисване в два нюанса, изберете красота

Брюнетка – това какъв цвят на косата: снимка боядисване в два нюанса, изберете красота

Градиентное оцветяване се превърна в тенденция съвсем наскоро. Това е сложна техника, така че си струва намерите компетентен майстор. Специалист внимателно ще градиентные преходи между цветове. В зависимост от дължината на главата на косата може да експериментирате с цветове, да правят плавни или резки преходи. За брюнетки, можете да използвате различни модни цветове и нюанси за косата: карамел, мляко с какао, пшенични тон.

През 2016 г. продължава да се радва на популярност модерна технология омбре. За брюнетки тя включва преход от по-тъмен цвят от корените до по-светло към върховете на косата. На границата на прехода добре растушевывается.

Ако на снимката се види брюнетка, след това става ясно, какъв е цветът на косата. Разредете го с помощта на колорирования прядок. Капитанът избира няколко нюанса, а след това петна шевелюру по техника на мелирования. Тъмни къдрици много ефектно изглеждат с ярки сини, жълти, червени прядками. Ако не се чувствам като на екстремните спортове, можете да изберете пастелни тонове.

Промяна направления

Боядисване на косата в два и повече цвята се извършва най-добре в шоурума. Най-идеалният вариант за брюнетки – за да изберете по снимка приятен вариант и да го покаже на своя стилист. Само така човек може да бъде по-уверена в това, че можете да получите наистина желан цвят.

Ако искате да получите однотонную черна шевелюру, да проведе процедура за петна можете в домашни условия. За брюнетки няма да е проблем да се постигне черен цвят на косата. Това е достатъчно, за да купя качествена боя. Ще ви е необходимо:

  • оцветител;
  • стъклена купа;
  • четка, наметало на раменете.

Преди провеждане на процедурата се препоръчва да се намажете кожата по линия на косата с масло или крем. Ако боята ще кацне на челото, след това лесно могат да бъдат трие разстояние.

  1. Смесва се състав в стъклена купа.
  2. Нанесете средство за защита-първо в корените, а след това в останалата дължина.
  3. Выждите от време, определен в инструкции, състав изплакнете с вода.

Брюнетка – това какъв цвят на косата: снимка боядисване в два нюанса, изберете красота

Брюнетка – това какъв цвят на косата: снимка боядисване в два нюанса, изберете красота

Брюнетка – това какъв цвят на косата: снимка боядисване в два нюанса, изберете красота

Съвети за грижа

Ако сте брюнетка с кафяви очи и реши, в какъв цвят да боядиса косата си, помислете за това, как да се защити шевелюру. Те ще блестят и радват наситеност на оттенъка само при подходящи грижи.

На първо място, веднага след боядисване се препоръчва да се направи ламиниране. Процедура предпазва направления от повреди и ги възстановява. Всеки косъм обгръща със специален състав, който задържа вътре влага и хранителни вещества.

Също така обърнете внимание на продукти за грижа. Използвайте само тези, които са предназначени за боядисана рошава коса. Независимо от това, какъв цвят на косата избира брюнетка, оцветяване, силно се изсушава, затова е нужно редовно да се прилага маска с хидратиращо и захранващо ефект. Това ще запази цвета колкото се може по-дълго, дори ако сте решили да боядисате краищата, а не по цялата дължина.

Не забравяйте да закупите оттеночные шампоани и балсами, които са разработени за брюнетки, блондинки, или шатенок. Те ще подкрепят цвят и дълбочина. Важното е, те да се ползват постоянно, а не от време на време.

Боя изгори след под яркото слънце, затова през лятото трябва да защити не само на кожата, но и шевелюру. Преди излизане навън задължително използвайте термозащитные спрейове и смазки. Тези средство образуват защитен филм, който предпазва от агресивното въздействие на слънчевите лъчи.

Как изглежда цвета на косата карамел блондин и капучино .

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...