Брюнетка – това какъв цвят коса? Пигментацията на косата

By | 11.05.2018

Днес много от тях се интересуват въпрос за това, брюнетки – това какъв цвят коса? Разбира се, всички ние знаем, че това е момиче с тъмна коса. Да ги забелязали още на френски, така наричат хората с тъмни, почти черни коса "брюнетами" (от френски – "кафяво"), а с.

Днес много от тях се интересуват въпрос за това, брюнетки – това какъв цвят коса? Разбира се, всички ние знаем, че това е момиче с тъмна коса. Но и шатенки имат тъмни къдрици. И така, как да се определи какъв е цвета на косата ви? Ако демонтирани в основните характеристики на тези нюанси, тогава имате такива проблеми повече няма да се случи. Обикновено брюнетка се различават много тъмен цвят направления. Той може да варира от сянката на воронового крило до каштанового с спадането на водното равнище. И така, каква е брюнетка цвят на косата? Снимка на момичетата може да видите в тази статия.

Брюнетка - това какъв цвят коса? Пигментацията на косата

Брюнетка и шатенка – сродна нюанси на косата, но между тях има много ясни и забележими различия. Да ги забелязали още на френски, така наричат хората с тъмни, почти черни коса „брюнетами“ (от френски – „кафяво“), а с по-светли кичури – „шатенами“ (от френски – „кестен“).

Видове българия

Ако вече сте разбрали, брюнетки – това какъв цвят коса, след това трябва да определите, какви видове на този оттенък има към днешна дата. Те са само два, но между тях може да се види едва уловимые различия.

  1. Горещ вид. Момичета с такива коси са много пылкостью и сексуалността. Като правило – това са топлите нюанси на черни коса, често с мед или златист блясък. „Горещите“ брюнетки често имат орехови или лешникови очи (понякога дори зелен), лунички. Мъжете такъв тип привлича особено силно.
  2. Студен вид. Ако вашият цвят на косата „брюнетки“, вие имате тъмни, дори черни кичури, тогава имате студен вариант. Тези дами често притежават зехтин или порцеланова кожа, сиви или сини очи. На външен вид тези момичета привлича със своята беззащитностью, те са подобни на Белоснежку от приказки, затова много мъже се опитват да вземем „принцеса“ под крилото си. Но характерът на тези дами силен и воля, те винаги ще могат да се грижат за себе си.

Брюнетка - това какъв цвят коса? Пигментацията на косата

Грим за брюнетки

Ако вече сте добре подредени така, брюнетки – това какъв цвят коса, тогава трябва да се премине към избор на грим, който да подхожда на вашата страстна натура. Дори през деня можете да създадете най-смелите образи, лесно експериментират, промяна на стилове. Ярки и наситени цветове – това е точно това, което ви трябва, ако имате тъмен цвят на косата. Най-важното е, че брюнеткам са подходящи за абсолютно всички цветови нюанси. Се появи един следобед в офиса с тъмно червено червило на устните и наситени сенки? Такова момиче може да си позволи всичко. И този тандем не ще я вулгарни, а напротив, подчертават достойнство.

Че могат да се носят брюнеткам?

Не само ярък и запомнящ се грим е подходящ за жени с черна коса, но и най-необичайни съоръжения. Можете да си позволите и червено сако, и салатовое рокля. Най – важното-за цвят са чисти и дълбоки, и тогава дрехи подчертават вашата сексуалност. Същото се отнася и до тоалетна вода. Можете да изберете остър, сладък или свеж аромат, в зависимост от настроението и начин.

Брюнетка - това какъв цвят коса? Пигментацията на косата

Каква натура сте брюнетки?

Ако все още не са в състояние да разберат, брюнетки – това какъв цвят коса, тогава ще може да помогне на факта, че всички те са фатални красавици и да имат достатъчно интересен и силен характер. Такива жени порывисты, импулсивен, своенравны. Те са много ревниви и страстен, така че повечето хора просто се побърка по темноволосым момичета. От древни времена, брюнетки, свързани с някои демонизмом. През 19-и век жените дори специално оцветени косата си в тъмен цвят с натурални съставки, защото тези къдрици са на мода. Дори и сред съвременните икони за стил може да намерите много и брюнетки.Какво е тяхното предимство пред блондинка момичета? Те могат лесно да се играе на констрастах, да създават интересни и необичайни образи, бързо да промени стилове, да се подчертае своята индивидуалност и жизненост.

Брюнетка - това какъв цвят коса? Пигментацията на косата

В какъв цвят да покраситься брюнетке?

Въпреки, че на доста голяма популярност сред мъжете, често момичета с по едно докосване желаят да го променят. Разбира се, днес да се превърне в шатенку или дори блондинка под силите на всяка жена, защото рафтове за козметични магазини просто ломятся от различни средства. Но често брюнетка се ангажират едни и същи грешки, които се опитват да променят нюанс на къдрици. Основната от тях е, че те избират твърде тъмен тон, който силно контрастира с цвета на кожата. Тогава човек придобива лош „готически“ вид. За това не се е случило, избирайте по-леки или по-топли нюанси.За „подобряване“ на външен вид, ако все пак са направили такава грешка, добавете няколко по-светли кичура коса, тогава ще „изживейте отново на“ лицето си. Също така не забравяйте, че прекалено тъмен цвят ще направи вашите бръчки и неравности по кожата на лицето по-видими.

Брюнетка - това какъв цвят коса? Пигментацията на косата

Пигментацията на косата: какво е това, и как това е свързано с брюнетками?

Вероятно всеки вече знае, че пръстовите отпечатъци са уникални за всеки човек. Но много малко хора е известно, че и тип коса е от всички нас неповторим. Днес са известни четири вида къдрици: шатен, брюнет, блондин и джинджифил. Разбира се, боядисани коса често изглежда почти идентична, дори и с различни хора, но ето естествени винаги имат своите особености и нюанси.

Цвят на нашите къдрици зависи от множество фактори, но основните от тях – генетичен и эндокринный. Освен това, в него се отразява специален пигмент, съществуващ в нашето тяло – меланин, който е в структурата на косъма, представени в две форми: эумеланин и феомеланин. Първият добавя коса кафяв цвят. Друга – ги прави жълтеникави. Тяхната комбинация и брой е уникален всеки човек и определя какви ще бъдат неговите естествени коси. Така че, брюнеты имат по-голяма плътност на косата, благодарение на пигментация. Блондинки – брой на косата повече. А червена – най-малката плътност.На пигментацията На силно се отразява на състоянието на здравето ни и околната среда. Така, например, началото на седина показва, стрес или хормонални удари, а с появата на първите слънчеви лъчи на косата стават по-леки.

Също така хората с тъмни кичури са големи и твърди косми. В съвременната козметика има средства за грижа за всички типове коса, за да може всеки човек може да намери подходящи именно за него. Освен това, за да се отървете от нежеланото окосмяване по тялото, трябва да знаете специални начини, които са различни за блондинки и брюнетки.

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...