Брюнетка това какъв цвят коса

By | 11.05.2018

За цвят на косата ни отговаря на специален пигмент меланин. Комбинация от видове, както и плътността на мястото му в структурата на направления определят интензивността на оцветяване. В действителност.

За цвят на косата ни отговаря на специален пигмент меланин. Комбинация от видове, както и плътността на мястото му в структурата на направления определят интензивността на оцветяване. Всъщност, повечето хора на планетата може да се нарече брюнетами, това може да се види ясно, ако не съществуваха химически оцветители. Темноволосые жените се различават един от друг оттенък на своите къдрици, освен това, при различно осветление на тон може да се промени в по-малка степен. Понякога сред направления черен цвят може да се види кафяво или рыжеватые на космите.В резултат на това доста често е трудно да се разбере, брюнетка, тази жена или шатенка. Нека се опитаме да разберем в тънкостите на тези нюанси, а също и да се определи точно, брюнетки – това какъв цвят коса.

Брюнетка това какъв цвят коса

В традиционното представяне на брюнетки – това е жена с черна коса, достатъчно тъмна или маслинова кожа и тъмни, обикновено кафяви, очи. Но обхватът на този цвят къдрици е много по-широк – той варира от ярко изразено черен цвят (понякога дори със синкав блясък) до тъмно кафяво.

Като цяло, цялата палитра може да се представи като съвкупност от следните колоров:

 • кафе
 • тъмно-кестен
 • цвят на тъмен или горчив шоколад
 • тъмно-кестен
 • черен
 • цвят на „воронового крило“

Смята се, че обладательницы тъмна рошава коса притежават редица предимства:

 • по-тъмен цвят придава шевелюре визуален обем и блясък, а също така отвлича вниманието от повредени и незначителното прядок
 • черноволосые могат лесно да си позволят ярък и наситен грим, който при това ще изглежда уместно и хармонично на лицето
 • косата тъмен цвят на козината отлично оттеняют и подчертават бяла усмивка, а също така дават израз на виждането
 • визуално лицето в съчетание с черни локонами изглежда худее и в по-благородна

Типажи брюнетки

За образ е хармоничен, важно е вярно вземете нюанс по-тъмен цвят, като се има предвид вашия тонус на кожата на лицето и цвят на ириса на окото. Във връзка с това реши да отпусне брюнетки два вида: студена и топла.

Брюнетка това какъв цвят коса

Студен тип

Студени нюанси на черно може да се разрежда с един от следните бои:

 • сиво
 • пепельным
 • сребрист

Такъв тип жени прилича на фея Белоснежку – различни видима крехки и беззащитностью. Кожата при тях обикновено е светла, понякога дори порцелан, или с лек зехтин оттенък. А очите, като правило, имат син или сив цвят.

Брюнетка това какъв цвят коса

Топъл (горещ) вид на

В този случай в черно окрасе рошава коса ще забележите такава боя:

 • червеникаво или рыжеватые
 • шоколад
 • кестенява
 • златни

Направления перфектно с доста тъмна кожа, която понякога може да има малки лунички. Очите на тези жени по-често имат кафяв цвят, цвят тъмен орех или кехлибар, понякога се срещат зелени или сиво-зелени, очите.

Как да се различи брюнетка от шатенки

Брюнетка това какъв цвят коса

Ако се разграничи блондинка от темноволосой момичета е лесно, да се разбере разликата, където шатенка и брюнетка, е трудно. И самите понятия имат сходни езикови корени, защото в превод от френски думата „chataigne“ означава кестен, а „brun“ — черен, кафяв.

Често смятат, че тъмната шатенка – това е почти брюнетка, но правят това абсолютно ненужно, тъй като разликата между тези тонове коса все още има. До брюнеткам взето, класифицирани обладательниц черно или синьо-черни къдрици, а също и жени с тъмно кестеновите шевелюрой. Шатенка има косата е тъмно-кестенява или друго, както и направления на кестени тонове (с изключение на най-тъмната боя).

Цвят рошава коса предварително определени от самата природа – в организма черноволосых момичета нива на мъжкия хормон тестостерон е по-висок, отколкото при останалите. Освен това, те имат най-малко коса: брюнетка в главата има около 100 хиляди косъма, от шатенки техният брой е 110 хиляди, Но при това жени с черна шевелюрой се различават по-дебели и здрави локонами.

Ярък, фатална, знойная и секси – тези эпитетами ние често наричаме брюнетки, защото такава цвят къдрици често се асоциира със загадъчност и эмоциональностью, едновременно с достойнство и решителност. Освен това, тъмен цвят рошава коса е смятан за еталон за сексапил през целия 19-ти век, въпреки че не отдава той на своите позиции и днес – много кинодивы и „междузвездни войни“ красавици са точно къдрици черни тонове.

Автор: Екатерина

коментари захранва от HyperComments

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...