А сигурни ли сте, че ви идват черни вежди?

By | 12.05.2018

Първият противоборствующий лагер се придържа към мнението, че наситените смоляные веждите не са подходящи никого, дори натурален брюнеткам или тези, които са избрали за своите косата синкаво-черен цвят.

Модни тенденции завъртете променят нашето виждане за красота. Не толкова отдавна ние сме се възхищавал платиновыми блондинка момичета с подпухнали устни и томным поглед, а днес предпочитаме естествеността на образи. За това, че чака черни вежди и черни коси, има ли право на съществуване на тази тенденция, ще говоря по-нататък.

А сигурни ли сте, че ви идват черни вежди?

Вежди – това е завършващ нота грим

До какво води мода

Нека си припомним как трансформировались женски бровки през последните няколко стотин години.

Да започнем може би с Япония и Китай. Бели лица на жените и мъжете, украсени с елегантни черни ивици-вежди, които в повечето случаи били съвсем не там, където са поставени от природата.

Същата тази „модна тенденция“, присъства и у древните египтяни. А какво само струва дъга среднеазиатских красавици, които почти срастались в една единна линия.

Средновековието е безмилостен, то не е признавало черни вежди, в модата се превърна пълната липса или промяна на цвета. Това, което е на мода през Средновековието кануло в забвение в епохата на Възраждането. На жените нищо не остана, как да се излезе с общи вежди, които изготовляли от миши кожи.

Рускиня не може да отрече себе си лукса да соболиные широки вежди, така че дълго време на върха на популярността си остана черна дъга, внимателно прокрашенные сурьмой или въглища.

Двадесетият век е толкова променливо, че формата и цвета на веждите променят почти всяко десетилетие:

А сигурни ли сте, че ви идват черни вежди?

Черна къна за вежди в 30-те години е най-популярният продукт

 • 20-40-те години – време на изтеглените вежди. Естествени почти напълно изхвърлят, а на тяхно място се появи нарисувани с черен молив;
 • 50-те години – ерата на Одри Хепбърн и широки вежди вразлет;
 • 60-70-те години – връщане „ниточек“, за да се разбере това, е достатъчно да си спомня думите на героинята на „Служебен роман“ „Веждите трябва да бъде кичур, като ниточка, учудено повдигнати…“;
 • 80-те и популярността на младата Брук Шийлдс върна момичета право на широки вежди.
А сигурни ли сте, че ви идват черни вежди?

Брук Шийлдс е направила широки вежди нова тенденция

Интересен факт!
Цвят и форма на веждите са в състояние доста да разкаже за своя обладателе.
Така, например, прави тъмни на дъгата точка за мек характер, но ако косата е много силно предпазител при моста на носа, може би, пред вас е човек ревнува и неуравновесен.

Смоляные вежди: правила за създаване на

Черен на цвят – да бъде или да не бъде

Това, че веждите са важни в грима и го правят завършени за никого не е тайна. Дебат за целесъобразността на наситени черни вежди понякога се превръщат в истинска баталию. Военните действия най-често се развиват на тема цвят на веждите за естествени брюнетки.

Така че две мнения:

А сигурни ли сте, че ви идват черни вежди?

Холивудски брюнетки отдавна са се отказали от смола на веждите, като се избира насыщенному шоколадному цвят

 1. Първият противоборствующий лагер се придържа към мнението, че наситените смоляные веждите не са подходящи никого, дори натурален брюнеткам или тези, които са избрали за своите косата синкаво-черен цвят. Като аргумент те предлагат факта, че три от четирите съществуващи цветотипов не ще претърпи такъв контраст на лицето.
  Остава зимата контрастен tsvetotip, но и за него те предлагат да се използват кафяво-черна или сиво-кафяви нюанси, така че косата с 2-3 тона по-тъмни вежди.
 2. Втората група – привържениците на натуральности, в голямата си част те защитават правото на съществуване на веждите е оттенке, в който ги е замислен един майката природа. Това движение е довело до тенденция на бели косми и смоляные вежди.
А сигурни ли сте, че ви идват черни вежди?

Гримьори силно препоръчват за ежедневието оставят цвят на косата за черни вежди на два тона по-светъл

Погледнете в косметичку

Модерен козметичен пазар е богат и разнообразен, и ако още преди няколко години трябваше да се задоволи единствено моливи за вежди, а след това и днес изборът е значително по-широк.

Титла най-удобни и функционални средства за оцветяване на справедливо принадлежи теням. По ваш избор тя може да бъде специално създадена палетка или матови сенки, уютно притаившиеся в косметичке.

Ние все пак препоръчваме да се въоръжиш с набор. Защо?

Той е многофункционален и гъвкав, съдържа множество нюанси сенки за очи, восък, за определяне и понякога дори и удобен пинсети.

А сигурни ли сте, че ви идват черни вежди?

За оформяне на веждите може да се използва и класически матови сенки за очи

 1. Орифлейм . На почитательницам предлага достатъчно удобен комплект за корекция с кола маска и две нюанси сенки за очи. Единственият недостатък е наличието на един тон, така че това средство е подходящ по-скоро за тези, които предпочитат малко на осветлять си смоляные вежди.
 2. Л ‘ Етоал Regard Fatal има по-широка палитра и съдържа три нюанса, сред които и наситен черен. Тук комбинацията от цветове е ограничен само от вашето въображение.
 3. Сенки за черни вежди Essence (Eyebrow Stylist Set) имат един цвят, който е достатъчно гъвкав и натурален. Комплектът съдържа шаблони и се препоръчва на тези, които само тренира ръка в оформянето на веждите за всички модни канони.
А сигурни ли сте, че ви идват черни вежди?

NoUBA Eyebrow Powder Kit за тези, които все още не знаят как бързо се оформи веждите със собствените си ръце (цена — 40 USD)

 1. Pupa Eyebrow Set . За тъмни вежди препоръчват покупка на набор от под номер 03 (графитово-черен). В стилна кутийка производител уместил един нюанс сенки за очи, восък и две синтетични четката.
 2. Eyebrow cake powder Nyx в нюанси на Black Grey и Dark Brown. На вид неказистый набор крие два нюанса сенки за очи, восък за вежди , щеточку и четката за нанасяне.

Би било несправедливо да не спомена за много от любимите карандашах.

Моля, обърнете внимание!
Молив за черни вежди задължително трябва да има растушевочную щеточку или подходящи на върха, тъй като няма нищо по-лошо от ясни черни линии вместо вежди.

А сигурни ли сте, че ви идват черни вежди?

Оформяне на черни веждите може да се извърши с помощта на козметични маркер, който може визуално да върне плътност леко променя цвета

И така, една малка инструкция за избор на моливи:

ЗаглавиеЦвят
1Тони рамка моли auto eye brow Easy TouchDark Brown 03
2Maybelline Brow Satin DuoDark brown
3Dior Browstyler Ultra-fine precision brow pencil002 Universal dark brown
4Nyx Auto Eyebrow PencilЕП 07
5Smashbox Brow Tech Gloss StickDark Brown
6Lancome Sourcils Définis06 Noir
7YSL Dessin Des Sourcils Eyebrow Pencil3 Glazed Brown

Тенденцията руса коса и тъмни вежди – hot or not?

Не толкова отдавна този вид комбинация били смятани за признак на лош вкус, използвали водороден прекис, се използва осветляющий прах и дори боя за коса . Последното е не само неприемливо, но и опасно за вашето здраве.

Днес демократична мода не само не забранява подобни контрастиращи комбинации, но и по всякакъв начин да ги подкрепя.

А сигурни ли сте, че ви идват черни вежди?

А ето и снимка эпатажной Рита Оры, която е направила комбинация от светли коса и тъмни вежди връхната точка на начина на

Черни гъсти вежди и светло кестенява къдрици са станали визитна картичка гръмна модели Автомобили Делевинь. Но тя далеч не е единственият, който е заложил на эпатажном комбинация.

Рита Ора, която се нарича най-близката конкуренткой на Риана, умело комбинирани въглен вежди и контрастни платина къдрици.

Би било несправедливо да не си спомня за Гуен Стефани. Тъмни вежди, blond и червено червило – всичко, което е нужно за публиката те запомнила и никога не забывала.

А сигурни ли сте, че ви идват черни вежди?

Най-новите модни тенденции показват, че родните си от природата тъмни вежди могат да бъдат доста екстравагантни нюанси, например, изумрудено или марсала

Защо тази тенденция е толкова популярен? Предимството е очевидно — белесые и друго веждите са тъмни на лицето, правят го невыразительным. Затова обикновено близък цветовата комбинация на веждите и косата може да се наруши и много впечатляващо.

Изход

Тема черни вежди спорна и поражда доста дискусии, поддържате ли модни тенденции в въпрос на оформяне на вежди или предпочитате класиката, да споделят своите мнения в коментарите, а ние по традиция ви предлагаме едно интересно видео в тази статия.

Ако искате да благодаря, добави усъвършенстване или възражение, задайте въпрос от автора – добавете мнение!

Related Post

Кой червен цвят на косата в лице, неговите предимс...   Червен цвят на косата има много собствени специални обжалване. Не е случайно, преди няколко века го наричали колдовским: честит обладательницы ...
Цвят на косата за зелени очи е: кой цвят най-добре... В средновековието обладательниц зелени очи вярвали на изтърпяване на наказанието, знахарками. Надарени с особен магнетизъм, те и днес привличат вълшеб...
Какви момичета харесват момчета. Статистика...   Всяко момиче, като се започне с възрастта, мечтае за красота и сексуалност, за да привлече вниманието на противоположния пол. Стои в огледалото...